עלה במוחי רעיון

ויק1

New member
עלה במוחי רעיון

היום סדרתי את ארון הבגדים שלי שעמוס לעייפה אבל אין לי מה ללבוש !!!! הקיצר הוצאתי המון בגדים שאני לא לובשת חלקם אמנם חורפיים וחלקם טובים לעונה זו וכולם במצב די חדש. גי'נסים חדשים שכמעט ולא נלבשו !! האם יש מישהו שמעוניין
מוכנה לתת את הכל בשמחה רבה כי פשוט חבל !!! אז לכל המעוניין ומרגיש שלא בנוח יכול לפנות גם במסרים אישיים. המידות הם 5-6 של מתאים לי שענקיים עליי כבר.

בזמנו כשלא מצאתי קונים

המליצו לי לתרום לעמותה שיושבת בראשון ואני צריכה להעביר להם כמה שקיות אולי יהי אפשר ביחד אני כבר לא זוכרת את השם אבל דרים בטוח יודעת

ויק1

New member
אודליוש שמח גם אשמח לעשות זאת

יחד לא בעיה לברר איפוא הם יושבים הם נקראים פתחון לב ואני יודעת זה בראשון אז בהזדמנות אני אשמח רק אל תתני לי להשאר עם השקיות בבית יותר מדי זמן זה מעצבן אותי

tustus3

New member
העמותה נקראת פתחון לב והם יושבים

במתחם חונים קונים בראשל"צ. הם ישמחו מאוד לקבל את תרומתך
.

tustus3

New member
טיב טעם אני לא זוכרת, אך יש שם

תבליני הכפר, אופיס דיפו, סופר פארם, H&O , גולף, טוייס אר אס ועוד. זה נמצא בחניון התת קרקעי, משמאל לכניסה...

ויק1

New member
אודליה אני יודעת איפוא זה המתחם

כשתרצי לנסוע לשם אני אשמח להצטרף אליך.

silvey

New member
כן אודליה,זה ליד טיב טעם, הקומפלקס

שבפינת הרחוב.

dafni2

New member
אם תרצי אני מכירה את המקום המושלם

להעביר אליו בגדים זהבעיה היא שזה בנתניה במקום שאני גם גרה בו ואני מבינה שזה בטח רחוק לך אז חבל בעקרון זאת עמותה שמוכרת את הבגדים 5 עד 10 שח לפריט ואת הכסף מעבירים לבית חולים לניאדו אם יתחשק לך בכל זאת להעביר לי את הבגדים אני אשמח להעביר אותם הלאה לעמותה

ויק1

New member
תודה אבל זה באמת רחוק לי../images/Emo140.gif

במיוחד שאני לא ניידת

ויק1

New member
מכירה את גופך ../images/Emo35.gif אני מכחישה ../images/Emo70.gif

יקירתי זה לא בשבילך לא דברים שתאהבי אחרת את יודעת שמזמן הייתי מציעה לך

ובשבילי../images/Emo35.gif

יו איך אני אשמחחחחחח..... במיוחד שהקיץ הזה אני גדולה ב -15 קילו מקיץ קודם ואין לי מה ללבוש.... זה האסון בישיבה בבית..... בחוסר מזל במציאת עבודה....חצי שנה של מובטלות....

ויק1

New member
עכשיו הגזמת לירי עלייך הכל יהיה

גדול את הרבה יותר רזה ממני לצערי לא חושבת - אבל אולי משהו בכל זאת כן אני אשמור לך אותו.

ויק1

New member
יש לי שני גינסים מידה 6 שלבשתי

אולי פעמיים יכול להיות שיהיו לך טובים הם של מתאים לי

nikol nikol

New member
../images/Emo127.gifתנסי בפורום למען הקהילה...

פנינה ומשכית עושות שם עבודה נפלאה ותמיד יש מישהו בסביבה שאוסף תרומות בגדים והכל - כדאי לנסות....

DREAM111

New member
אכן ויק יש את פתחון לב ששם אפשר

להשאיר את הדברים. רצוי להשאיר במצב הנוכחי שיש כזו מצוקה מרובה בקרב האנשים בשעות הפעילות של המקום ובעיקר בגדים במידות גדולות שיש לזה ביקוש עצום. פתחון לב אני מכירה את הסניף במתחם חונים קונים בא.ת. החדש של ראשון.

למעלה