עלה בי הרגע עוד רעיון...

לא נראה לי...

כלומר, תחשבי על זה- אם תראי את החברים בפורום זה עלול לשנות מאוד את היחס ביניכם, ולא רק ביניכם- זה עלול לשנות את כל הפורום לגמרי! אז בואו פשוט נשאיר אותו כמו שעכשיו... s@me @ne

S.Riddle

New member
איזה שטויות!

בגלל שאני אראה בן אדם זה יגרום לי לחשוב עליו משהו רע? הנה, החבר´ה בפורום פוקימון עשו את זה ושמעתי שזה היה הצלחה גדולה. זה בסך הכל כמה ידידים עם נושא משותף שנפגשים, זה הכל. כאילו, הם בני אדם, ואמנם הסיכוי שתפגוש אחד מאיתנו שואף ל-0, אבל הוא עדיין קיים.

Lady_Voldemort

New member
הנוסטלגיה הנוסטלגיה....., ../images/Emo3.gif

כן אני נזכרת בפורם יויו (יותר מדיי) כשתכננו לעשות משהו כזה ושי זכור לי כפראנואיד משם גם...אמ לא חשוב... בכל אופן דשווקא נשמע נחנד לא נראה לי שזה יקרה אבל נחמד... :-$

Lady_Voldemort

New member
נכון!

מי דונט רימבמבר הירינג אה רדיוהד סונג אב´ר...
אל תשאלו הלורד מיצי שולט *חותכת ת´וורידים*

המפ?

ממתי השיר הזה, כי כפי שזכור לי מרווין ז"ל כונה (בזמנו) האנדרואיד הפאראנואיד....ואני זכורה לעצמי מיויו כאחת שנהנתה לעצבן אנשים. עכשיו החלטתי שזה לא טוב לעצבן אנשים ואני מוציאה את זה על אחים שלי...פיתרון טוב, הייתי אומרת.... -ליאת-

S.Riddle

New member
אבל למה?

למה להתעלל ביצורים כאלה חמודים ובוצ´בוצ´ים!?

אאאאארררררגגגגגג!!!!

*נועלת את לירון במרתף העינויים הפרטי שלה* כל היום וכל הלילה הם שואלים אותי אם את אונליין כדי שאני אשאל אותך שאלות על הפוקימון זהב הארור שלהם, את מודעת לזה? הא?! הא?!?!?! *קופצת מהחלון* -ליאת-

S.Riddle

New member
למה?!

הם הכי חמודים שיש! ומה רע בשאלות לגבי פוקימון? אם הם לא ישאלו אז איך הם ידעו?

הם לא צריכים לשאול 24 שעות ביממה!

ומה הם אומרים? "תביאי את המחשב, אני אדבר עם לירון!" והם הכריחו אותי לשאול את זה בפורום פוקימון...עכשיו הם בשקט כי עמו להם...פיו... -ליאת-

S.Riddle

New member
למה לא?

לי אין בעייה לדבר איתם במקום איתך! *חוטפת מכות*

Hermione

New member
כבר ניסיתי פעם...

וכולם התנפלו עלי... את יכולה להבין מזה שהם כנראה מעדיפים שלא נראה אותם. חבורה של מכוערים... חחחחחחחחחחחחחח אבל היה עוד רעיון, שנראה לי ממש ממש טוב, וזה להפגש בהקרנה של הסרט כשהוא יצא! תחשבו על זה, זה גם משהו שיענין את כולנו, נוכל להפגש, זה מקום ציבורי, אז רצח אחד של השני לא מתקבל על הדעת, ואם מישהו יסתכל עלינו ויחליט שהוא לא רוצה לדעת מי אנחנו בכלל ועדיף לו לא להפגש, הוא פשוט יכול להעמיד פנים שהוא עובר אורח שסתם בא לראות את הסרט... מה דעתכם?

S.tal

New member
זה לא קשור...

זה לא קשור למכוערות......., זה עדיין מביך לפגוש מישהו שאתה רק מכיר אותו מהתכתבות..., ובחיים לא ראית אותו...... ובכלל קשה לקבוע מקום שבו נראה את הסרט..., הרי כל אחד גר במקום אחר לגמרי. טל, t@l

S.Riddle

New member
אחים של ליאת?!

את קראת לאחים של ליאת "חבורה של מכוערים"?!?!?!?! שיים און יו!!! הם השני ילדים הקטנים הכי מתוקים ופשושים שראיתי בכל חיי!

Hermione

New member
מממממהההההה?????!!!

אני לא אמרתי שום דבר שקשור לאחים של ליאת ב-כ-ל-ל! מה הקשר לאחים של ליאת? מאיפה הבאת את זה בכל? די להעליל עלי עלילות ולהשקיר עלי שקרים! אני קורבן להפללה! מי הפליל אותי? (ואת רוג´ר גם. סתם. חולה על הסרט הזה...)

היא קראה לנו חבורה של מכוערים...

ולאחים שלי, הכינוי הזה מתאים הרבה יותר! כלומר, הם איכסההההה! ולמה את תמיד מעבירה את הדיון הארור אליהם? אני אבוא אליך עם כל מלאי ספרי הדיסקוורלד שלי! סו ביהייב!!! -ליאת-

למעלה