עלה בי הרגע עוד רעיון...

S.tal

New member
מוזר...

בהרבה ספרים כתבו אנסע... ולא אסע.... טל, t@l

העצלנית

New member
אני שונאת אותה

ואת נהריה. פתח תקווה היא אחת הערים הכי מכוערות שיש. אבל יש בה אנשים נפלאים.

S.Riddle

New member
דווקא זה נשמע אחלה

רק מה- ביום שני אני נוסעת לשבועיים.... מה שכן, אני יכולה לשים פה תמונה אם אני אספיק לסרוק.. או שאני פשוט גם אצייר את עצמי או משהו... זאת לא תהיה בעיה, אני מציירת נורא יפה ^_^..... ובקשר לליאת- כן, היא ממש מכוערת! *מיורטת ע"י ליאת בעזרת אקדח*

שי!!!

New member
לאן את נוסעת?

את טסה לחו"ל? ולפי הציור של ליאת, היא לא נראת גרוע... אבל ציור זה ציור ותמונה זאת תמונה... דוקא נראה לי נחמד לעשות מפגש, אבל לאלה שבדרום ולאלה שבצפון תיהיה בעיה-כי הרוב גרים במרכז.

נראה לך שאני אצייר את עצמי באמת?

אני חושבת שמהתוספות שהוספתי לתמונה הבנתם שאני נראית מחריד...^^ בואו נאמר ש...אהההה....יש לי חן....טוב? ולירון-תראו מי שמדברת! הא! (עקרו לה 10 שיניים ^^ או, דה סוויט ריבנץ´!) -ליאת-

S.Riddle

New member
אז מה?

אם לא היו עוקרים אותן זה היה ממש גרוע! חוץ מזה- היום עשיתי שטיפה לשחור וזה יצא ממש מהמם!!!

ואם-

אם...אם....אהההה....מה עשו לי? אוף! בכל מקרה, זה עדיין לא נשמע טוב, ואני לא כ"כ מכוערת! יש לי חן! הא! אפילו אמא שלי אומרת! ^_^ -ליאת-

למה מכוערת ../images/Emo35.gif

באיזה חלקים היית
s@me @ne,שחושב שפתח תקוה זו האחת הערים היפות בארץ שיש...

S.Riddle

New member
אני....

נוסעת לשבועיים בהולנד ואנגליה! ויהיה לי אחלה ואני אקנה לי מיכלית של סוכריות ברטי בוטס שהאידיוטים האלה לא מביאים לארץ בגלל שזה לא כשר.. נביילות!!!!! ואגב, פ"ת היא לא כל כך נוראה.. יש לי שמה חברה ממש טובה וסיירנו בעיר.. לא מדהימה, אבל חביבה. ויש את הקניון הגדול שאני כבר התאהבתי בו ממזמן...

S.tal

New member
אתם חושבים שבאיטליה... ../images/Emo42.gif

סתם סתם את השמש בכותרת...- היא כל כך חמודה!!!!!!!!!!! כשאני אטוס עוד מעט לאיטליה (ואולי גם לצרפת ושוויץ), אתם חושבים שהאיטלקים אוהבים הארי פוטר?! אני ממש רוצה לקנות שם פריטים שלו, וביחוד אני רוצה לטעום את סוכריות ה"ברטי בוטס"!!! ותהני!!! טל, t@l
|ùîù|

S.tal

New member
אופס... התכוונתי...

"סתם שמתי את השמש..." במקום: "סתם סתם את השמש בכותרת..."
איזה חמודות..............! טל, t@l

SnufellS

New member
בפירוש לא...

האיטלקים לא אוהבים את הארי יקירנו במיוחד, או לפחות לא כל כך יודעים מי הוא... הדברים היחידים של הארי פוטר שראיתי שם (אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל את השבועיים הראשונים של החופש ביליתי שם), היו ארבעת הספרים ו, אה... זהו. אולי יציעו להם לעשות מוצרי הארי ברוח המקום, משהו כמו- פיצה עם הפנים של הארי עליה (??), או מיגדל פיזה מעוצב בסגנון של הוגוורטס.....מי יודע?... -#ניצן#, שכבר הספיקה לגמור את כל ההברטי בוטס של והיא נואשת לעוד-

S.tal

New member
מה?! לא!!!!

אני כבר כל כך רוצה לקנות משהו נחמד שאין בארץ!!!!!! אוףףףףףף....... איטלקים מעצבנים........! טל המאוכזבת
t@l

העצלנית

New member
רחוב חיים עוזר

למשל איכסססססססססססס. ואג ההורים שלי במקרו משם (טוב נוא מליד) והם בהחלט אומרים את זה. לא התכוונתי לפגוע. וכמו שאמרתי אנשים מדהימים יש שם

SnufellS

New member
מה זאת אומרת,

"אני לא רגילה"??...... את גרה בפ"ת- אם המושבות, ואת לא רגילה לצפיפות וגועל???...... זה לא מסתדר לי... גם אני גרה בפ"ת (הבושה!), ואני לא חושבת שיש כל כך הבדל (מבחינת הגועל והצפיפות) בין שתי הערים... טוב, חוץ מעובדה שלת"א יש ים, טיילת וחוף.... ועוד משהו, איך יכול להיות שהיית בת"א רק פעם אחת? זה מוזר, בהתחשב בעובדה שהיא במרחק 20 דקות בערך מפ"ת... נ.ב- באיזה בית ספר את לומדת?
-#ניצן#, שהתלהבה מכל הסימנים החדשים-

S.tal

New member
גם לי...

גם לי היו פעם קרובי משפחה שגרו בפ"ת... אבל אף פעם לא הייתי אצלם...! -מעניין למה...?!!! טל, t@l

SnufellS

New member
אוקיי,

אולי פ"ת לא כ"כ נוראה, בסה"כ הרחוב שלי דווקא די חביב... פשוט יש הרבה אזורים נורא מוזנחים ומגעילים, וזה עושה טעם רע לכל העיר... כמובן שיש את הקניון הגדול שהוא במידה מסוימת פיצוי על חוסר-מקומות-בילוי-לצעירים בלה בלה בלה, אבל הוא גם די רחוק מהמרכז.. הוו וול... מי כאן גר בפ"ת? -#ניצן#, שעד היום חשבה שהיא היחידה שגרה בעיר הזאת-

למעלה