עלה אהבה שנשר

am3aa1

New member
עלה אהבה שנשר

מקלף פיסות קטנות של כאב מנגב לך דמעות אחרונות מלטף ברוך את גופך למחר מכשף בך רגשות תוהים מכשול לעלה אהבה שנשר מדביק לך נשיקת תקווה לאביב שקרב ובא באהבה

ברבאימה

New member
קיץ נעורי

ועתה אני בשיא קיצי קיץ נעורי רבות ראו עיני אך לא די לי תלאות חש גופי אך כלום לא הספיקותי ואנער פרחי אביב משערי צוף ודבש אסוך גופי ואשיר אליך מבטי שזועק בדממה "קח אותי" רגשותי לא עוד תוהים ודברי אליך ברורים...

am3aa1

New member
שלחת פרחי אביב

דיברת אלי באהבה מילים שאני מכיר שלחת פרחי אביב שריחם תמיד אהבתי רותם את סוסי הלבן ויוצא אלייך בדהרה הדליקי נר לכבודי התבשמי בריח אביב מיד מגיע אני בתל אביב

ברבאימה

New member
איך תדע?

עירוני אתה ואני בת הכפר ורחוק לי מדי לשוט בניכר וכשתקרב למפתני איך אותי תכיר? הנרות פה רבים כמעט כמו בעיר. את נרות הפריחה תריח מכל נערה ואיך תדע שזו אני שאליך דיברה?

am3aa1

New member
הלב בטח לי יאמר

הלב בטח לי יאמר שאת היחידה בכל הכפר לא תמיד הייתי נסיך עירוני לפני שנים הייתי איכר ציוני עיבדתי אדמות איבדתי אהבות עכשיו נסיך בעיר האורות שאין לו אהבות

ברבאימה

New member
איכר ציוני

תלם חרוש בליבי רגבי אדמתי אחפון בידי והגיע זמן קציר אך אהבתי בוששת לבוא כי עזב האיכר אל העיר והותיר אותי פה. חזור אהובי אל מכורתך השדה צמא אליך וגם אני, יבשו ציצי האדמה קרב והרווני כי הותירוני חמה.

am3aa1

New member
לוחם בתנינים.-הפעם בהומור.מאיר אש

שולח אני את קונדסון לבדוק אם אמת את או דמיון אם אהבה יש בך או חלום חוצה נהרות למענך לוחם בתנינים שסביבך מסתתר מעיני גרגמל הרשע שנמצא תמיד בינינו בים וביבשה עכשיו שעה קשה והעצבות שוב מכה תני לי קול באפילה מאסתי בשתיקה

שעת בין ערביים

בשעת בין ערביים הבדידות קשה שבעתיים אתה מגיע הביתה הדירה ריקה הוילונות מוגפים בפנים יש שתיקה פותח את המקרר ומרגיש קר ממנו אחר כך סוגר אין לו מה להציע לך ואתה שוקע במלאנכוליה דביקה מביט במסך המחשב אל נפשי כותבת לך וחושב אולי זו תביא ישועתך...

am3aa1

New member
דמעה ורודה מאיר אש

כשנשקתי לך דמעה ורודה גלשה על לחייך משאירה שובל של תקוות בדרך אל ליבך ואני אובד בדרכייך בין ערוצי חמוקייך מחפש את שביל הזהב שיוביל

זו אני דמעה ורודה../images/Emo9.gif

הן זו אני, דמעה ורודה, דמעה של שחוק ואהבה דמעת אושר ותקווה שתביא לך שלווה. ואתה מאיר האש מדורות ליבי מה תבקש? זרדי נפשי מה תקושש? הדלק בעיני לפיד בוער אל תתבייש! אל תאחר!

am3aa1

New member
שיר במתנה מאיר אש

את מביכה אותי בכל פעם מחדש מעלה סומק על פניי עכשיו רועדות ידיי ליבי הולם בקצב נעלם ממני העצב לו אבוא בשערייך לבטח אפול שדוד אהבה לרגלייך אז דמעה ורודה אני בהמתנה בנתיים שולח לך שיר במתנה

מאיר

מה לך מאיר? ומדוע תובך? הן שירי אהבה מוכרים לך כל כך, מאיר, מה לך? והאם לא תדע שבכל לב של גבר נער בישן מסתתר? ואין דבר שמעורר אותי יותר מסומקו של תרנגול שנבוך מפרגית.

am3aa1

New member
שולח חיוך מאיר אש

שולח חיוך שולח נוצות כמה פרגיות אחרי רצות מנסה לתפוס מחסה לגשם האהבה שניתך עליי זועק בקולי קולות מעיר את כל השכנות שיבואו לעזרתי אך גם הן אחרי רצות בסוף אגמור בלי נוצות

איזה פלא

איזה פלא איזה נס שימחתי אותך אני היחידה וחשבתי שבלבך אשאר בודדה חפצתי שלרגע לי תשמור אמונים אך אתה מתדפק על דלתות השכנים ועכשיו כל הלול רץ בעקבותיך ודבר אהבתי תסיר מפניך.

am3aa1

New member
תודה מאיר אש

תודה אשתה קפה שחור אחר כך נכבה את האור כי את היחידה שבלב אך לא אוכל לשמור לך אמונים כי דולקים אחריי ההמונים אולי ביום מן הימים אעזוב את הלול ונצא למסע ריגושים ללא נוצות ושכנים לאור ירח וכוכבים

למעלה