עכשיו...

עכשיו...

אחרי כל הבלאגן יש לי שאלה ששאלתי פעם ואז ישר קיללו אותי... למה ואיך נהייתם אוהדי הפועל?

איל1לשם

New member
מהבית ....

אצלנו הבית אדום כבר מגיל אפס...... אני זוכר שהייתי אם אבא שלי בכיתה א במשחק במלחה של הפועל תל אביב מול הפועל ירושליים( היה שם שילטי ענק שאלימי אוהד של הפועל תל אביב) והפועל תא אביב הפסידה באיזה עשר הפרש ברבע הראשון ואז שאלתי את אבא שלי אם אני יכול לאהוד קצת קצת את הפועל ירושליים.....בסוף הפועל תל אביב ניצחה וביקשתי מאבא שלי סליחה...... איך נהיית אתה צהוב?

אני נולדתי

בת"א וגדלתי שם עד גיל 7 בערך כולם בביה"ס שלי אהדו מכבי... יום אחד הלכתי עם אבא שלי למשחק מול הפועל ב"ש ברמת גן ומאז אני צהוב.... אחרי שלוש שנים בערך גיליתי שכל השחקני עבר הגדולים של מכבי (בני טבק,אבי כהן ועוד רבים וטובים)חברי ילדות של אבא שלי... ואפילו בסוף הדרשה של הבר מצווה אמרתי"מי כמוך האלים ה'"(הראשי תיבות של מכבי למי שלא יודע) בקיצור כנראה שנועדתי לזה... אשמח לשמוע עוד ממכם...

על האש

New member
אצלי זה התחיל בגיל 6

המשחק הראשון ששודר אי פעם בשידור ישיר בTV. שנת 1986 הפועל ת"א-מכבי חיפה. הפועל מנצחים משער של נדאו,בשער מספק נבדל... אבא שלי לקח אותי למשחק ההיסטורי הזה,הוא היה בזמנו אוהד ביתר ת"א. שניהלה הצגות כפולות עם הפועל בבלומפילד. ואני התאהבתי דווקא בקהל האדום באווירה,ובכל מה שהתרחש שם... (שאתה ילד,אתה מושפע ממה שנעשה סביבך) למרות שזה היה לפני 18 שנה,אני זוכר רגעים קטנים של עונג משם אומנם במעומעם... ומאז אבי,המשיך לקחת אותי להצגות הכפולות לאחר האליפות בבלומפילד, הוא אם הכחולים ואני אם האדומים,ומאז אני נשארתי עם האדום. ואילו אבי.. הוא כבר לא מתעניין בכדורגל כמו באותה תקופה
.

לי זה לא מהמשפחה

בכלל , אבא שלי לא אהד כדורגל . ואח שלי היה בין השרופים בשער 11 , ולקח אותי למשחקים שהייתי קטן, אבל הייתי קטן ולא הבנתי עוד מה זה . בכל מקרה האהבה שלי להפועל התחילה מצורת המשחק שלה , משנת 97. אח שלי נשאר אוהד מכבי , אבל הרבה פחות בגלל הצבא , וזה כבר לא אותו דבר בשבילו . ואבא שלי יש לו העדפה להפועל .

תומר185

New member
אצלי אותו דבר...

רק שהייתי בן 13 באותו יום אדום... עכשיו נסגר מעגל וגילי הפך למאמן הפועל. מקווה שיצליחו עם התקצחב הזעום שמושקע בשנה האחרונה. חבל, היינו יכולים להשתתף במוקדמות הצ'מפיונס ליג. עליה לשם והצלחה יחסית (כמו של חיפה או שלנו באופ"א) מעניקה הרבה מאוד כסף...

boolbool boy

New member
מהבית..

אבא שלי היה אוהד הפועל עוד מאז שהיה בן 5, אחות שלי הייתה אוהדת אולטראס איזה 3 שנים, כך ש... אין מצב שאני יכול לאכזב ככה ת'משפחה... אז אוהבדתי הפועל וטוב לי עם זה!!!

למעלה