עכשיו תורי

tsufM

New member
מאשרת ../images/Emo9.gif

בדקתי עכשיו בתחזית של ynet ואילתית צודקת. רק היום יורד גשם (מטפטף יותר נכון לקרוא לו) ואחר כך הוא עולה למעלה לבאר שבע וצפונה, אז גם אם אתם רואים גשם בדרך, אל חשש הוא יפסק כשממש תדרימו! ואם אתם רואים שיריונרים מסתובבים בשטח ואחד מהם רחב, גבוה, בעל צחוק של פרא ועיני תכלת... תדעו שזה חבר שלי!
תהנו בקרוב אצלי

tsufM

New member
יופי

I hold you on it
חייל חבר אחרי שקיבל את העוגה --->

י רדן

New member
סמדר, מנסיון הכריכים של ארומה

מאוד אהובים על הילדים.. הם אורזים באופן ששומר על הכריך לאורך זמן.. בקניון באר שבע שם אנחנו קנינו כשנסענו למצפה רמון.

sofia4

New member
סמדר, הבאנו לבתנו בקציעות סנדביץ'

מארומה בהרצליה , עטפו לנו אותו כמעט הרמטית, וזה אחרי הרבה לבטים בין שניצל ביתי למקדונלדס. חברתי סיפרה שהביאה ארומה והחלטתי לקחת צ'אנס, מה אומר ומה אדבר, לא הייתה מאושרת מביתי והיא טרפה אותו בתאווה גדולה למרות שלי הוא כבר נראה מצ'וקמק.קנינו אותו ב11 בבוקר והיא אכלה רק ב5 אחה'צ וזה היה להיט.

../images/Emo106.gifהודעה פרטית לטנצר../images/Emo106.gif

כל מי שלא עמד בפיתוי וניכנס.......... אז ככה... טנצר לימד אותי איך לגרום לחתן שלי( בעלה של ביתי הבכורה) לקנות קסדה . קולולולולוווווווו לולולולו לולולו טנצר הגדול מכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם( הינה פסטרמה=
הוא קנה הוא קנה הוא קנה!!!!!! ( ניפתרו אחד מסיוטי הרבים) טנצר הולך לקבל נשיקה במיפגש.

סמדר בנ

New member
../images/Emo5.gif רק עכשיו ראיתי

את ההודעה הבלתי מובנת שכתבתי קודם - בטח חשבתם שזה בארמית
.... מה שהתכוונתי לכתוב הוא "נראה שטנצר יבוא למפגש ללא אשתו..." (טיפ שימושי - אם אתם לא מבינים מה כתבתי, נסו לראות מה האות ליד במקלדת..)

גם התערבות המנהלים לא תעזור לו.

אני אתן לו נשיקה וזהו. אשתו תבוא - אז גם לה. נכון אני מאמי?

סמדר בנ

New member
המנהלים לא יתערבו

אם גם להם תתני נשיקה...
בעצם, אני לא בטוחה שאושיקו יסכים מטעמי צניעות...

oshiko

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo25.gif../images/Emo197.gif../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif

אממאא

New member
זה גם מה שאנחנו עשינו, בגלל זה

אמרתי מנסיון... ואני רגילה הייתי לקחת כריכים שלהם לעבודה בבוקר בהרצליה ולאכול אותם רק בצהרים, והם היו סבירים ומעלה (הרבה יותר טעימים מהאוכל במשרד)...

למעלה