עכשיו תורי

סמדר בנ

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

לבקש המלצות למקומות. ביום חמישי (אם מזג האויר לא ישתולל
) אנו יורדים לסיירים ליום הורים. הילדה מפנטזת שנביא לה איזה מק-דונלדס או בורגר-ראנצ (בנוסף להזמנות של קיש, עוגה תוצרת בית
ו-
). לחילופין, היא אוהבת מאוד
(צפונית...) וכריכים של ארומה או ארקפה או דומה. האם יש בכלל משהו רלוונטי דרומית לבאר שבע שניתן לקנות בדרך כדי לפנק אותה?

אממאא

New member
אני יודעת שסניף של ארומה יש

בקניון בבאר-שבע והם אורזים את הכריכים שלהם כך שהם מגיעים חמים וטריים (מנסיון) וסליחה על הבורות - איפה זה יוצא סיירים אוכל לבדוק לך עם חברות מב"ש....

סמדר בנ

New member
עדיף עם חברות מאילת ../images/Emo8.gif

נדמה לי שחוץ מאילת, זה הבסיס הכי דרומי בארץ, אחרי צוקי עובדה, באוטובוס מבאר שבע זה לוקח אם איני טועה 3.5 שעות, עם הטייס הפרטי שלי בטח נחסוך שעה לפחות

משהו נהדר במצפה../images/Emo21.gif../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif

בדקתי לך. ארומה יש לך רק בבאר שבע בקניון(הכי דרומי בכיוון שלך) ארקפה -אין כלל. אבל ולא תאמיני. במצפה רמון בבית קפה "נטו" מכינים סנויצ'ים נהדרים. היה שלב שהייתי הרבה מאוד על הקו ולא ויתרנו על הקפה הנהדר שלהם וסנויצ'ים לבנים. אולי את יכולה לקבל פרטים על הסנויצ'ים (הלחם נאפה במקום) ולכן צירפתי לך טלפון. בכל מקרה שווה לעשות שם הפסקת קפה.(אם תחליטי אסביר לך איך להכנס פנימה)נחל ציה 5 מצפה רמון טלפון: 08-6587777 נדמה לי שסיס עובדה (חיל אויר קרוב יותר לאילת,לא?)

ושכחתי. העוגת גזר גם נהדרת../images/Emo212.gif

וחוץ מזה תגידי לטייס
להוריד הילוך

סמדר בנ

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

בהחלט אני מעונינת בהסברים. לפי המפה שקיבלנו בהזמנה - זה יותר דרומי מעובדה. עדיף לנסוע דרך מצפה רמון, נכון? אם נוסעים מצומת הערבה נדמה לי שחצבה לא רחוקה מהפניה ימינה לכוון סיירים?

לדעתי זה מאריך

אם את נוסעת דרך כביש הערבה ,את פונה ימינה כ 100 מטר אחרי כושי, עולה בכביש ובצומת למעלה פונה שוב שמאלה לכיוון אילת. חבל, ארוך וסתם עיקוף. דרך באר שבע,שדה בוקר ,מצפה קרוב יותר (וחוץ מזה הנוף משגע). צירפתי לך מפהמפה ניתנת להגדלה בלחיצה בצד שמאל למטה) בה תוכלי לראות את כל הדרכים המובילות לללסיירים מפה

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif

אם כבר מדברים על מפות - אולי את מכירה אתר שניתן ממנו להוריד את מפת העולם (לא מדינית). ל"תפוחון" יש להכין מודל של כדור הארץ בגיאוגרפיה והוא רוצה לגזור את היבשות ממפה ולהדביק אותן על כדור.

בכיף

מה זאת אומרת. כנסי לחדר שלי המצורף,כנסי בדף הבית למאגרים/לחצי על קישורים ותקבלי דף עם כל הנושאים בינהם הרבה אתרי מפות. באיזו כיתה הילדון?

אימשל2

New member
האוטובוס של ההסעה מתל אביב

נסע דרך מצפה רמון. אין לי מושג מה זה אומר. אולי כי הוא היה צריך לאסוף נוסעים בבאר שבע. זה יוצא כמה קילומטרים דרומה מבסיס עובדה - 30 דקות באוטובוס מאילת.

סמדר בנ

New member
מסתמן שמצפה

היא כנראה האופציה הכי הגיונית. אנחנו צריכים להיות בסיירים ב-10:30, גם כנעבור ליד באר שבע המקומות כנראה עדיין סגורים
הילדה התקשרה עכשיו ושוב הדגישה שנביא אוכל - מחפשת נואשות אחרי רעיונות מה להכין? אני רוצה להיות מוכנה במקרה ולא יהיה לנו זמן להתעכב במצפה - לטייס יש נטייה לא לקחת זמן בטחון...אגב, האם יש דוכנים לקניית תותים בדרך דרומה?

tsufM

New member
באר שבעית

בתור באר שבעית זמנית אני חייבת לציין שיש ארומה גם בביג (ולא רק בקניון) והוא פתוח בשבת (אני יכולה לברר באיזו שעה). שמעתי שהבית קפה במצפה באמת מוצלח (אפילו לאנשים מהמרכז...
) אבל זה לא סיבוב רציני לעבור דרך שם? בכל אופן, בהצלחה ושיהיה רק כיף! ותיסעו בזהירות יורד כאן גשם!

סמדר בנ

New member
תודה צוף

זה לא בשבת - זה מחר. מצפה רמון ממש בדרך. אני מקווה שבסיירים לא יורד גשם....

tsufM

New member
בהצלחה

אני שמחה לשמוע שזה מחר! לראות את הבת עוד יותר מהר! אם מצפה רמון ממש בדרך אז בהחלט יותר טוב. כמה שאני יודעת יורד גשם בביסל"ש אבל לא נורא (החבר שלי שם). מחזיקה לכם אצבעות למזג אוויר טוב. תהנו! צוף

סמדר בנ

New member
גשם? ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

דווקא ליום הורים, במקום בו יש בקושי ארבעה ימי גשם בשנה?
מקווה שלא יבטלו את יום ההורים. חוץ מזה שיש להם מסע הלילה ועם הקור המקפיא זה לא ממש תענוג ללכת בגשם.

נשיאים ורוח - וגשם אין.../images/Emo121.gif

באילת עננים, קריר משהו ,רוח ,אבל גשם אין.קחי בחשבון (בעיקר לתפוחון) שקר מאוד באיזור מצפה- סיירים. התחזית למחר במצפה היא מעונן חלקית 7-12 מעלות. לגבי בית הקפה, אני מציעה לך לבדוק טלפונית מתי פותחים, ואולי כבר להזמין. אנחנו חיכינו 20 דקות לסנדויץ' (אפייה במקום).

סמדר בנ

New member
התפוחון בינתיים

עם חום
אין לי לב לא לקחת אותו לראות את הטנקים יורים (ואת אחוותו כמובן
) איפה בית הקפה נמצא המצפה רמון?

../images/Emo10.gif אוי, קחי אותו.

אחד הדברים היפים שזכורים לי מילדות , מפגש של לוחמי שיריון ומשפחותיהם.(אבי היה בין מביאי ה mx הצרפתים לארץ). זאת תהיה לו חוויה מדהימה.גם טנקים, גם חיילים. וגם לאחותו. אפשר לנצל את הנסיעה ולהכנס בחזרה לחוות האלפקות. בקשר לקפה במצפה. הכניסה המערבית ,בכיכר ימינה ואחרי כ 150 מטר שמאלה למרכז מסחרי.(אני בטוחה שכולם מכירים את המקום).

למעלה