עכשיו פינת ההצלחות

hayapollak

New member
עכשיו פינת ההצלחות

*יש לנו פינת היעד היומי *מבקשת לטפח גםן פינת הצלחות, מי אם לא אנחנו נצליח, נעודד את ההצלחות ונפרגן להצלחות של כולן. *זוכרות את הסטודנית שעושה מחקר קריירה-זוגיות-הורות המאמר שלי מתפרסם היום באתר מקסים (כבר פרסמתי שם כמה מאמרים) כל הכבוד לאתר ולמנהלת מיכל מירון-שקד שמנהלת אותו ברוח עכשווית, נותנת הזדמנות שווה לכל אחד ואחת. *מקווה להצליח להעביר אותו לכאן.http://www.iwomen.co.il/show_article.asp?article_id=89928,msn=no

מעגל לידה - הצלחה ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

חיה, הבאת לי בדיוק בזמן את הפינה הזו
אתמול הנחתי מעגל לידה. בפעם הראשונה בקריירה שלי התרגשתי נורא כפי שאתן יודעות ניסיתי להתכונן עד כמה שאני רק יכולה הכנתי מערך מסוים והתרגשתי, כל כך התרגשתי ! ולא סתם בגלל המעגל לידה ותו לא. גם בגלל שהיו שם שתי בנות שבעבר ערכתי להן מסיבת רווקות (ההריונית הזמינה אותי דאז לערוך לשתי אלו מסיבה, כל אחת בנפרד). ופתאום אני פוגשת אותן, אחרי כמעט שנה. מה אומר בנות ? היתה הצלחה נהדרת ! המעגל נבנה ונרקם יחד היה שיח נשים נפלא ומרגש כמו שרק בנות יודעות לעשות יישמתי את כל מה שתכננתי קיבלתי פידבקים מדהימים האנרגיה היתה נפלאה וחזקה כל כך עד כי חזרתי הביתה בחצות ולא נרדמתי לפני שתיים לפנות בוקר... תודה :)

hayapollak

New member
הילה חביבה

*אכן יש לך סיבה לשמוח וגם קצת להשוויץ. ואני מחכה לך - אני מחכה לך עם פינת ההצלחות משום שאני מחכה להצלחה שלך בנושא הכתבה בעיתון לאישה. אני אתך ובעדך כמו כולן כאן בעניין הזה ומחכה לשמוע לפחות התנצלות של מערכת העיתון. *תודה על שקראת ואהבת את המאמר שלי שהתפרסם.

אני מאוכזבת במידה מסוימת

התקשרתי אליה עכשיו אמרה שניסתה להשיג אותי בקיצור העבירה את הפרטים לסגנית העורכת שאמרה שזה נכתב בהלצה ותו לא ואין להם מה לעשות בענין. אני חושבת שזה היה די צפוי אמרתי לה שחבל, אמרתי לה שאני לא דון קישוט ואין לי כח להילחם בטחנות רוח, אמרתי לה שאני לא מקבלת את התשובה הזו, שנשמעת די לקונית ולא מעבר לכך וזהו. אין לי כח/זמן/חשק להיכנס איתם למלחמה. אבל למען האמת ? מה הם באמת יכלו לעשות בענין ?

hayapollak

New member
מה הם יכולים לעשות?

הרבה. *שיפרסמו התנצלות, *שיעשו לך רעיון עם הכתבת הזו. ובטח יש עוד מה לעשות.

את לא מתארת לעצמך עד כמה !

האנרגיה שנשים מביאות עמן היא עצומה בכלל ובפרט בסיטואציה כזו זו. למעט כלת השמחה ההריונית היו שם עוד שתי הריוניות ואחת שילדה לפני חודש ימים. אהבה, אהבה, אהבה. זה מה שהיה במעגל ומכאן היה כל כך מרגש ומוצלח. הסיפוק אדיר לגמרי !

שירה1973

New member
כל כך שמחה לשמוע שהיה מוצלח ! |חיבו

שמתי לב שמאד התרגשת אתמול בערב, אבל כפי שאמרתי לך - סוג כזה של התרגשות הוא מבורך כי היא מעודדת יצירתיות ופרודוקטיביות, להבדיל מהתרגשות שנובעת מפחד ואז היא עלולה לשתק אותך. לא היה לי ספק שיהיה נהדר, ואני שמחה לשמוע שכך אכן היה !

שירה1973

New member
חיה, קראתי והנהנתי כל הזמן ../images/Emo13.gif

אני פשוט מסכימה עם כל מילה. תודה

hayapollak

New member
יקרות - תודות

לכן, לכל המגיבות. (לא אפתח שרשור תודה לכל אחת בנפרד) שירה, מהילה, מונשרי, איושי, עינת, תודה שקראתן ואהבתן. תודה לפירגון. הגם שזה לא מאמר ראשון שלי המתפרסם באתר זה או אחר אני רווה אושר כל פעם מחדש כשמאמר שלי מתפרסם (ברור לא?) אך היות וזה היה המאמר הראשון שהתפרסם מאז שאני משתתפת פעילה בפורום, הרגשתי צורך לשתף אתכן בשמחתי. לפני מספר ימים היה כאן שרשור בנושא אישה - פרח, הגם שלא השתתפתי בו, נהנתי לקרוא את דעותיהן של אלו שהשתתפו בו, נדמה לי שהסכמה כללית היתה על כך שכל אחת ואחד ללא הבדל גיל, גזע,דת,זקוק למילה טובה,עידוד,תמיכה,חום ואהבה בנוסף למה שהוא/היא עושים למען עצמם. אז כן אינני יוצאת דופן בעניין הזה גם אני זקוקה לכך. עצם זה שאנחנו נמצאות בפורום של צמיחה, נתינה וגם קבלה מעיד על הרצון והצורך שלי (שלנו) להיזון חוזר,משוב חיובי,חיבוק, חיזוק, תודה וכו. אני מודה לכולן - ולהילה על החדר הזה, בו אני יכולה להיות אני. ולך עינת גרוס - מה שראיתי פעם מרחוק, היום אני רואה ממרחק. התובנה הזו "נולדה" אצלי כתוצאה ממה שהשכלתי לקבל ממך - אהבה.

כל הכבוד חיה ../images/Emo45.gif

אם אינני טועה זו התגובה שפרסמת כאן בפורום כשהיא העלתה את בקשתה ? אהבתי והסכמתי אז וגם היום. שמחה עבורך, שקיבלת במה לדעתך הכל כך חשובה ונכונה.

המונשרי

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את הפראפרזה במאמר

של "חדר משלה" אל מול "מחשב משלה". חיה העלית הרבה נק' למחשבה אודות מעמדן של האמהות החד- הוריות בחברה.

einatgross1

New member
מחשב משלה-יופי של כתבה../images/Emo45.gif

המאמר כתוב בסגנון זורם ומענין. אהבתי את רעיון ה"מחשב משלה" על משקל "חדר משלה". אני מסכימה איתך שבעל יכול להיות גורם מעכב בהגשמת חלומות, עבור חלק מהנשים. זהו רעיון מהפכני שלא ממש מודעים לו. נדמה תמיד שההיפך הוא הנכון. נמצא למשל שנשים נשואת עם ילדים משקיעות הרבה יותר זמן בעיניני הבית מאשר חד הוריות. כלומר...יתכן והבעל מייצר עבורן עבודה יותר מאשר מפחית את כמות העבודה... אני יודעת שעברת ייסורים אמיתיים באותו יום שבו ראית את ההודעות על המחקר בפורומים בתפוז. מתוך הייסורים, המחשבה והעמקה נולדה כתבה מצוינת. תודה,

hayapollak

New member
עינת

נשים נשואות עם ילדים משקיעות הרבה יותר זמן בעיניני הבית מאשר חד הוריות, נכון אבל לא מדוייק. נשים נשואות חייבות להשקיע יותר, נשים לא נשואות אינן חייבות להשקיע יותר - אלא רק כמה שהן רוצות. למה אני מתכוונת? למשל - אישה נשואה כמעט חייבת לגהץ את החולצות של בעלה.. אפשר לספור על יד אחת את הגברים שחוזרים הביתה מהעבודה במשרד הממוזגן שלהם, במכונית ובנייד של החברה בה הם עובדים, ועומדים בערב לגהץ את החולצות שלהם או של כל בני המשפחה. אבל יש התקדמות, חייבת לציין שהגברים הצעירים של היום, משתתפים יותר בנטל עבודות הבית.

למעלה