ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך.
ריקי זו אני Well-known member אתמול ב- 07:12 #1 ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך.
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 09:00 #2 נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... אווי זכרו לברכה
נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... אווי זכרו לברכה
L lemner40 Well-known member אתמול ב- 09:03 #3 נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש.
נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש.
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 09:13 #4 נכתב ע"י lemner40: כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש. לחץ כדי להרחיב... הנ"ל לא מפריע לאהוב, או לסלוד מהשירים. עולם קשה.
נכתב ע"י lemner40: כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש. לחץ כדי להרחיב... הנ"ל לא מפריע לאהוב, או לסלוד מהשירים. עולם קשה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 14:02 #7 נכתב ע"י lemner40: כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י lemner40: כנראה שסמים, אלכוהול, סיגריות ומאסרים ארוכים פחות בריאים מסלט, מים, כושר ושמש. לחץ כדי להרחיב...
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 11:09 #5 נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... זמר מעולה. מדויק ומלא רגש. כמו זמרים נוספים לא אחנך אף אחד לאור הדוגמא האישית שלו, אך בהחלט איהנה מביצועיו.
נכתב ע"י ריקי זו אני: ישי לוי ז"ל הלך לעולמו והוא בן 63. אבדה ענקית לתרבות הישראלית. יהי זכרו ברוך. לחץ כדי להרחיב... זמר מעולה. מדויק ומלא רגש. כמו זמרים נוספים לא אחנך אף אחד לאור הדוגמא האישית שלו, אך בהחלט איהנה מביצועיו.
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 13:09 #6 נכתב ע"י משתפרת1: זמר מעולה. מדויק ומלא רגש. כמו זמרים נוספים לא אחנך אף אחד לאור הדוגמא האישית שלו, אך בהחלט איהנה מביצועיו. לחץ כדי להרחיב... גם אוהבת את שיו, וגם חלק מירי זוהר ארגוב.
נכתב ע"י משתפרת1: זמר מעולה. מדויק ומלא רגש. כמו זמרים נוספים לא אחנך אף אחד לאור הדוגמא האישית שלו, אך בהחלט איהנה מביצועיו. לחץ כדי להרחיב... גם אוהבת את שיו, וגם חלק מירי זוהר ארגוב.