עכשיו מחפשים קטנוע

For Martha

New member
אוקיי הארת את עייני,

אז אם היית עומד בפני הקניה הנ'ל, היית בוחר במג'סטי ולא בדיוק/ג'וקי? אגב, ההבדל בין דיוק לווספה הוא בעלויות.. ההחלטה ההתחלתית שלי הייתה לקנות ווספה בגלל עלויות נמוכות + העובדה שאבי היה בעברו מכונאי ווספות בשירותו הצבאי כך שיכולנו להרשות לעצמנו לקחת אותה. את הטיפולים הוא עושה לבד ואני לומד ממנו.. ספק אם הייתי קונה דיוק,גו'קי ושות' הוא היה יודע להתעסק איתן... אחר'כ הגיעה האהבה לווספה (פשוט להתאהב כל יום מחדש..).

לא הייתי בוחר בדיוק/ג'וקי

ודומיהם כמעט אף פעם...הייתי מגיע לקטנועים כאלה רק מתוך אילוץ. ולצורך העניין,אם אביך לא היה יודע לטפל בווספות - היית מעדיף ווספה או ג'וקי? אני הייתי לוקח ת'ווספה בלי למצמץ...לפחות יש לה קצת פאסון. ואם אני מבין נכון - אתה היית בוחר בג'וקי...

magesty

New member
אמממממ

קודם כל עדיין מייצרים אותו רק שב 2007 שונתה החופה הקידמית שהמגסטי והמקסטר שהגיעו בשנת 2001 מחירם היה 20 אלף ש"ח מעט מאד אנשים קנו אותם לכן יבואם הופסק אני החלפתי אותו רק בגלל הפתיחות הגרועות שלו לדעתי זאת סיבה מספיק טובה לא לקנות אותו עדיין אין בעיה עם חלפים רק שלפעמים אומרים הפילטר יגיע מחר ( קצת מרגיז ) אני לא מבין איך במוטו כתבו שיש לו את הפתיחות הכי טובות יכול להיות ששינו את יחס העברה ? אולי מישהו ימצא לי את הכתבה במוטו על המגסטי

ז ר ח

New member
ואיך הברקס האחורי שלו???

תוקיתוק

New member
יש לי בשבילך פתרון מצויין, כדאי מאוד!!!

היי הילה, אני מוכר קטנוע של הונדה דגם פנתאון 150 סמ"ק. במשך שנה נסעתי כל יום מראשל"צ לת"א - הקטנוע מאוד חזק ומהיר, אני מאוד גבוה (1.93) ונראה לי שאת יותר נמוכה.... זה יתאים לך, יש לי ארגז בקטנוע וקסדה חדשה במתנה לתת לך, המחיר שאני מבקש הוא מה שאת מחפשת.... 8500 ש"ח, הקטנוע מאוד אמין וחזק, טופל במוסך מורשה- מה שנשאר לך זה רק לנסוע ולשלם לי... עמי - 054-6687038 את יכולה להתרשם באתר winwin - מפורסמת תמונה

אהמממ... בעיה קלילה קלילונת

הרישיון שלי הוא עד 125 סמ"ק. אבל תודה על ההצעה המפתה...

למעלה