עכשיו מחפשים קטנוע

עכשיו מחפשים קטנוע

אז עברתי את הטסט. כן, כן, תודה. מה שחשוב עכשיו הוא שאני מחפשת לקנות קטנוע. אני מחפשת 125 סמ"ק, עד 8,000 ש"ח. אני גרה בת"א ועובדת באור יהודה (מה שאומר שאני אעלה על כבישים בין עירוניים). כמובן שהכי טוב זה לקנות ג'וי רייד 125, אבל אין משומשים. חדש לא בא בחשבון, כי אין לי מושג אם אני אוהב את הרעיון או לא... אני גבוהה, כך שמקום לרגליים זה אישיו רציני. מה עוד? מקום לקסדה זה חשוב מאוד. בכל אופן - המון תודה על העצות!

dylan2

New member
אני קניתי לאחרונה ג'וירייד 125

אני קניתי לאחרונה ג'וירייד 125. זה באמת קצת יקר, אבל בקטעים כאלה כמו קטנועים לא כדאי להתפשר.

billy milligan

New member
דיברו פה המון על דיוק 125

לא יודע מה המחיר, אבל אמינות, ועלות טיפולים נוחה. ולמה הכי טוב לקנות ג'וי רייד? חשבתי שאת מקבלת את ה ג'וי שלך ממקום אחר

yoav1986

New member
אולי מובי

אני קניתי קימקו מובי ואני גבוה.. ואני נוסע בו בכיף..מאוד מרווח.. יש גם כתבה השוואתית בין 125 חפשי בגוגל ותמצאי

Marllboro 12345

New member
מובי

ברשותי קטנוע מסוג קימקו מובי 125 סמ"ק. גם אני גבוה ויש לו מספיק מקום,הקטנוע יכול להתאים לתקציב שציינת אך כמובן שלא חדש. הקטנוע בעיקרון נוסע מצויין,סוס עבודה כפי שמכנים אותו,אני נוסע בו מדי יום מת"א להרצליה ( כביש בין עירוני-דרך נמיר). והוא מסתדר טוב.

yohaim2

New member
מחזק את דעתם של שני קודמיי.

המובי אחלה קטנוע. מרווח יותר מדיוק או הירואיזם,גלגלים גדולים(קל לטפס על רב המדרכות),סוס עבודה. אם תצליחי להשיג במחיר טוב(בגלל שיש עכשיו וקדחת רצינית ובהלה לזהב בשוק ה-125),זכית. בהצלחה!

תודה. זו המלצה שקיבלתי גם מידיד

שנוסע איתו בירושלים. ראיתי את ההשוואות, אבל שם מדובר על קטנועים חדשים ואני מחפשת משומש. ותודה לכל מי שהגיב א"כ. שבצ'לום.

magesty

New member
לפי מה קבעת ? היה לך כזה ?

עד לפני שנה הי לי יאמהה מג'סטי 125 שנת 2001 עם 40 אלף ק"מ ולא היה לי איתו שום בעיות , לא היה צורך שמן בכלל צריכת דלק 1:37 עד 1:30 תלוי באופי הנסיעה כמובן הקטנוע ה 125 הכי מהיר בשוק , יותר מהיר מאליזו מאד נוח 2 קסדות מתחת למושב החיסרון הכי ענק שלו הוא הפתיחות שלו על הפנים ואם אתה מרכיב הקטנוע עושה טובה שהוא מתקדם בכלל הדבר הכי מוזר הוא שאני זוכר שבמוטו בחנו אותו עם עוד כמה 125 והם כתבו שזה ה125 עם הפתיחות הכי טובות אולי מישהו ימצא לי את הכתבה , אני יודע שהכתבה נמצאת שם אך משום מה מערכת החיפוש במוטו לוקה בחסר

For Martha

New member
לפי מה קבעתי?

אשאל שאלה אחרת... עד איזה שנה הם מיוצרים? למה הם הופסקו? עזוב אותך בחייאת דינאק, יש כ'כ הרבה כלים בשוק שהוכיחו את אמינותם,ונמכרים בערימות (דיוק,ג'וקי ושות'), אז למה לקחת קטנוע נדיר יחסית ? מה הייתרון שלו לעומת שלהם? אז יש לו עוד 10 קמ"ש בסקאלה,ו...? מה כ'כ טוב בזה? עזוב מיותר לחלוטין,האמן לי.

אני חושב שהם עדיין מיוצרים.

היבוא הופסק כנראה בגלל שכמעט לא קנו אותם,מחירם היה גבוה ל125 סמ"ק אחרים בשוק שבו רוב קוני 125 היו שליחים... ומקומם של הדיוק והג'וקי במקומם מונח אבל הם לא נותנים אותם הדברים שנותן המג'סטי,אני אומנם לא הופך אותו לקטנוע הכי הכי שיש...אבל הוא עדיין נוח מהם בהרבה,מהיר מהם (יש לי הרגשה שביותר מ10 קמ"ש שלפעמים גם הם ההבדל בין להיות איטי ביחס לתנועה או מהיר ממנה )מרווח מהם בהרבה ועולה עליהם כמעט בכל קטגוריה. ושאלת למה לקחת קטנוע נדיר יחסית? כי הוא נותן יותר ומתאים לצרכים ומכיוון שהשוק שלו כנראה במצב לא משהו הוא גם יהיה זול לקניה(וכמובן זול למכירה...). וזה לא שג'וקי לא יעשה את העבודה(עשיתי את בדיוק אותה נסיעה במשך שנה על ג'וקי שכמובן לא מיצמץ...)אבל בהחלט הייתי מעדיף לעשות את הנסיעה על מג'סטי 125 מאשר על כל דיוק/ג'וקי. ויש פה לא מעט אנשים שמחזיקים או החזיקו קטנוע נדיר כי במכלול השיקולים עניין הנדירות הפך ללא רלוונטי... ולכן אם זה מיותר או לא,זו החלטה סוביקטיבית לחלוטין.

For Martha

New member
כל מה שאמרת נכון,

כל מה שרשמת רק מהלל את המג'סטי, השאלה המתבקשת למה לא לקנות דיוק או ג'וקי משנתון גבוה יותר מאשר את הקטנוע הנדיר והישן הזה? אז הוא יותר נוח ויותר מהיר, זה מכפר על העובדה שלחכות לחלקים בשבילו יכול לקחת תקופה ארוכה יותר מאשר לחלקים של דיוק לדוגמא? זה שווה את כל ההפסדים של ימים כדי ללכת ולחפש חלק תחליפי במוסכים ? לא הייתי נכנס להרפתקאה כזאת, אבל שוב, זה רק אני. מה גם שלפי מה שקראתי עליו באתרים בחול הוא לא שיא האמינות.. אשמח אם תתקן אותי במה שרשמתי,אם טעיתי כמובן.

התשובה בגוף השאלה...

לא לקנות דיוק או ג'וקי - כי המג'סטי נותן פשוט יותר. שאל את עצמך,למה יש כל כך הרבה דגמי קטנועים בנפח 125 הרי הדיוק הישן והטוב יקח אותנו לכל מקום שכל שאר ה125 יכולים...אז למה לקנות אותם? או עוד דוגמא,דיוק גם יכול לקחת אותך לכל מקום באותה יעילות של הווספה שלך...אז למה לקנות ווספה? הרבה פעמים כשאתה קונה כלי רכב בכלל ודו"ג בפרט אתה מחפש משהו שיעשה מעבר ללקחת אותך מA לB בשיא האמינות. אומנם הפכת אותו להרבה יותר נדיר ממה שהוא - אבל מסכים איתך שלחכות לחלק באמת מעצבן,השאלה היא,מי אמר שצריך לחכות לחלקים בשבילו? אני לא חושב שהקטנוע הוא "הרפתקאה" הוא אומנם לא נפוץ דיוק או ג'וקי - אבל עדיין יש כמה וכמה מג'סטי בארץ...

למעלה