עכשיו לתת

Little Chiwawa

New member
אוקיי החלטתי לעשות מדריך

לבנות חדשות שלא יודעת מה לשים בכל גלריה וגלריה...מה זה שדח"ם שעוו"ה וכו' והסבר על דוליז אז בקרוב.

917635

New member
../images/Emo41.gif

קיבלתי ג'קט חדש מזארה
והוא אפילו עלה פחות מ-200!
זהו. עכשיו נשאר לי למצוא מכנסיים,מגפיים וכובע ואני אהיה מוכנה לחורף. אני רוצה גשם!

little beetle1

New member
קניתייתיתיתי בשוקקקקקק

תיק אחד גופיה צהובה יפה ^^ ומ.. ארנק בשקל הוו.. וקניתי חולצה לבנה ארוכה עם קפוצון ואני עושה עליה הדפס בבית. כי אני מאגניבה

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דחוף!!! אוקי אני צריכה להכין לוח מודעות לתיאטרון עכשיו אני צריכה כותרת שנונה יותר מאשר "לוח מודעות" או "הודעות תיאטרון" בבקשה עזרה >< אגב הועלו כבר הרעיונות- "הודעות או לא להיות" "להודיע או לא להודיע זאת השאלה?" לא חייבים להצמד לצד שייקספירי שכזה. פשוט משהו שנון ><

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דחוף!!! אוקי אני צריכה להכין לוח מודעות לתיאטרון עכשיו אני צריכה כותרת שנונה יותר מאשר "לוח מודעות" או "הודעות תיאטרון" בבקשה עזרה >< אגב הועלו כבר הרעיונות- "הודעות או לא להיות" "להודיע או לא להודיע זאת השאלה?" לא חייבים להצמד לצד שייקספירי שכזה. פשוט משהו שנון ><

למעלה