עכשיו כשהשתחררתי

nisanil

New member
ימצא אותך כמו אפיקומן?

אז את מתחבאה ברגעים אלה?

my song

New member
וווואללה

לא. וואיי כשהייתי קטנה תמיד אני זו שהייתי מוצאת ת'אפיקו איך עבר אגב ליל סדר? ואני אף פעם לא מתחבאה! מתחבאת! או איך שאומרים את זה ..

nisanil

New member
ת'אפיקו?

מה אתם חברים מהמסלול? החג לא משהו הייתי בבית חולים (לא בגללי) לא מתחבאה ולא מתחבאת? אז איך הוא ימצא אותך? כל הכיף בלחפש אחרת מה זה שווה?

my song

New member
כה כה, אפיקו,

ככה יצא. חחח חברים מהמסלווול, אהבתיי :) אוייש, למה בי"ח? זה הקטע, הוא לא "ימצא" אותי, פשוט ניפגש יום אחד ויהיה טוב. :) גם עכשיו טוב, לא חייבים זוגיות כדי שיהיה ממש טוב :) אותך מצאו/ מתחבא ?

nisanil

New member
מתחבא? ממש לא

אני לא בקטע של "להסתתר"! ממש לא! אחרי לצאת מהמסתור וזה מעלה קונוטציות של לצאת מהארון אז לא ממש לא! למה בית חולים? כי החיים בזבל זה שאת מודעת לזה שטוב לך זה כבר טוב, בדרך כלל שטוב לאנשים הם לא מודעים לזה, לוקחים את זה כמובן מאליו אחרי כמה זמן. זוגיות זה לא הכל אבל מוסיפה הרבה. כשהוא ימצא אותך הוא יבוא על סוס לבן ומאחוריו תהיה שקיעה? כי אם כן אני אתחיל לתאם תפאורה וזמן מדויק! ולא מצאו, ניראה לי מחפשים, אני מקווה

my song

New member
חח

אחלה תגובעעע וואיי ממש לא חשבתי על הקונוטוציה של לצאת מהארון!! אז אתה מתכוון לצאת ..? ולמה באמת היית בבי"ח ? זה הזבל שבחיים, לא החיים בזבל. אוייש, שונאת שלוקחים כמובן מאליו. כשהוא ימצא אותי הוא יבוא עם כלב לבן ויפה, ומאחוריו יהיה זר פרחים. וגם שוקולד, שיהיה רק בשבילי, כי זה דבר שלא מכבדים בו. יותר חשוב שתתאם את הזמן המדוייק ולא את התפאורה. מקווה בשבילך גם ..

nisanil

New member
טוב אז ככה

אחלה תגובעעע 1. אין מה לצאת כי אני לא בפנים, לא אוהב מקומות סגורים, אוהב אוויר צח 2. לא "הייתי" בבית חולים, עדיין מבקר שם כל יום 3. שונאת שלוקחים כמובן מאליו? אממממ גם אני.... אבל אחרי כמה חודשים של שגרה גם התחלתי לקחת הכל כמובן מאליו.... בגלל זה אני לא אוהב שיגרה.... לא ששיגרה זה רע, יש אנשים שזה מתאים להם, ויש אנשים שחוסר שיגרה ממש לא טוב להם 4. כלב לבן??? אם כבר, איזה רועה גרמני חום..... יש לי פלאשבקים מאחד כזה מהילדות..... חוץ מהמקרה הזה זה אחלה כלב, זר פרחים אין בעיה. שוקולד את יכולה לקחת לעצמך ואני לא אבקש אפילו, אני לא אוהב אלא אם כן זה משהו באמת מיוחד. טוב התפאורה מוכנה עכשיו מתי מתאים לך?

my song

New member
טו טו טה טו לו ?

בשביל אוויר נקי אתה יכול להכניס מאוורר קטן לתוך הארון :) הו יופי, רושם בסעיפים .. טוב, שואלת בפעם השלישית, כל פעם ניסוח אחר - למה אתה שם בבי"ח? ובגלל שאתה כל יום שם זה מה שגרם לך לשנוא שגרה? לא אם כבר, אני רוצה כלב לבן! יש לך פלאשבקים לא טובים ..? ממ .. אזהו, גם את הזמן א-ת-ה קובע.

nisanil

New member
טו טו טה טו לו טרה טרה רם?

אז בואי נסכם ככה שאני לא בקטע של ארונות, אוהב מרחב פתוח, עכשיו לא נותן לך שום אפשרויות לפרשנויות לא נעימות. אמא שלי בבית חולים בגלל זה אני שם כל יום. והשיגרה - וואלה אחרי 7 חודש של עבודה באותו מקום כל יום כל היום, וחוץ מהעבודה כמעט לא הייתי עושה כלום כי הייתי כל הזמן עייף, נמאס עליי כל הקטע של השיגרה, לא שאהבתי אותה מתישהו, אוהב גיוונים ואקשן ועדיף הרבה. כלב לבן? מה את רוצה שאני אבוא על כלב לבן? במקום הסוס? פלאשבקים אחחח כן, עדיין יש לי סיוטים בלילות..... כשהייתי קטן רועה גרמני של חבר שלי קפץ עליי מאחורה כשהייתי צמוד לקיר, שם את הרגליים הקדמיות שלו על הכתפיים שלי ולא הפסיק לנבוח, היינו לבד איזה דקה, בשביל ילד בן 8 זה קצת לא נעים, אחרי זה התחלתי להיזהר מהבן זונה הזה. טוב אז לגבי הזמן מתאים לי עכשיו, אין שקיעה ואין סוס לבן אבל יש אותי!!!

my song

New member
רם טרה רםם ועוד רם

או קיי, סיכמנו. אתה אוהב ארונות אשר ניצבים במרחב פתוח :) מקווה שאימא שלך תרגיש טוב .. איזו עבודה? חח נשמע כאילו אני חוקרת, אבל סתם מתוך סקרנות .. נהייתי בעצמי עייפה כל הזמן לאחרונה .. ובנוגע לאקשן וגיוונים - תתחיל ליצור לעצמך! לא, אל תבוא על כלב לבן, תבוא כשהוא לצידך, קשור ברצועה בצבע כחול. אויייש חחח קצת מבדרר, אבל באמת לא נעים לפגישה כזו עם כלב, לילד בן 8.. אותי נשך דלמטי! דלמטי !! וואיי אתמול השקיעה הייתה ממש מכוערת .. אחת המכוערות. נסעתי עם ידיד שלי לת"א כדי לצלם והשמיים התמזגו למים, ושניהם הי עכורים. טוב נו, אז תבוא רק אתה .

my song

New member
רם טרה רםם ועוד רם

או קיי, סיכמנו. אתה אוהב ארונות אשר ניצבים במרחב פתוח :) מקווה שאימא שלך תרגיש טוב .. איזו עבודה? חח נשמע כאילו אני חוקרת, אבל סתם מתוך סקרנות .. נהייתי בעצמי עייפה כל הזמן לאחרונה .. ובנוגע לאקשן וגיוונים - תתחיל ליצור לעצמך! לא, אל תבוא על כלב לבן, תבוא כשהוא לצידך, קשור ברצועה בצבע כחול. אויייש חחח קצת מבדרר, אבל באמת לא נעים לפגישה כזו עם כלב, לילד בן 8.. אותי נשך דלמטי! דלמטי !! וואיי אתמול השקיעה הייתה ממש מכוערת .. אחת המכוערות. נסעתי עם ידיד שלי לת"א כדי לצלם והשמיים התמזגו למים, ושניהם הי עכורים. טוב נו, אז תבוא רק אתה .

nisanil

New member
אני רואה שאת אוהבת לחזור על עצמך

פעמיימיים, מה הבעיה עם דלמטי, אחלה כלב, יותר נחמד מרועה גרמני ניראה לי, בקרוב אני אצור לעצמי קצת אקשן אני מקווה, רצועה כחולה? ממש ירדת לפרטים אה? מה זה פנטזיה שלך, שגבר יבוא אלייך עם כלב לבן ורצועה כחולה? יש עוד פרטים בפנטזייה הזאת שאת רוצה לחלוק? טוב אז אני אבוא לבד, תמיד אמרתי שאני לבד מספיק ולא צריך שום תוספות

אזרח111

New member
אההה, אולי זו לא פנטזיה אלא .......

רצון פשוט למצוא הזדמנויות זיווג לכלבה שלה? ככה חוסכים כסף על גורים :)

תמיררר

New member
אתה יכול לתרום אותן..

יש עמותות מיוחדות שעוזרות לחבר'ה לפני צבא שלא תמיד יכולים לקנות לעצמם ציוד לגיוס, אז אם באמת לא תמצא מה לעשות איתן אז דבר איתי ואני אתן לך את הכתובת שלהן... ומזל טוב :)

my song

New member
אני בת !

תודה על המזל טוב .. תתן לי כתובות באמת .. יומטובב (!)

my song

New member
יו

איזה רע ! זה כמו שעכשיו אתחיל לשאול: אתה בטוח שאתה לא הומו?

למעלה