עכשיו כשהשתחררתי

nisanil

New member
ציירי

ציור של
שמצייר ברווז

my song

New member
!!

הוו שאלוםםם! אני כותבת, לא מציירת . לו רק יכולתי ..

nisanil

New member
!!

הוו שאלוםםם גם לך! ציירי ציירי, זה לא הציור, זה הכוונה

nisanil

New member
בכוונה?

ועכשיו ברצינות, מה הפירוש של החתימה שלך?

my song

New member
השורה

התחתונה הקבועה בסוף כל הודעה? לא הכל כ"כ מסובך ודורש ניתוח, מה שמשתמע מזה, זה מה שזה. אמירה בשביל הצחוק, באמת שאין משהו נסתר ..

my song

New member
לא מחרטטת,

פשוט לא עושה. ואני לא אמצא בעל, הוא ימצא אותי. ואם גם הוא לא יידע לבשל - נגור מול מסעדה.

אזרח111

New member
למה הגישה הפאסיבית הזו?

לא בריא .... את לא חפץ שמוצאים ... עם כל הכבוד :) חוץ מזה, אני זוכר אותך מפורום פסיכומטרי. אפסילון, מה שמו? .... לא זוכר כבר.

my song

New member
זו לא גישה

אני באמת לא יודעת לבשל ולנקות, ולמצוא גברבר, שזה כנראה הדבר הראשון שהייתי צריכה לרשום בסדר הזה :) ברור שאני לא חפץ, פשוט קיימות בעיות שקשורות ליוזמה .. ממ .. כבר לא זוכרת מה רשמתי בפורום פסיכומטרי, אבל נחמד שאתה זוכר:)

אזרח111

New member
אני זוכר הכל. ../images/Emo11.gif

ועזבי אותך מבישול ונקיון, אנחנו צעירים. את עדיין לא הולכת להיות עקרת-בית לדעתי. בקשר לבעיות היוזמה, מממ ... כנראה פשוט חסרה לך האמביציה המתאימה. לדעתך, ברגע שתכירי מישהו שבאמת שווה, ה"בעייה" הזו תיפתר?

my song

New member
אתה

לא באמת זוכר הכל :) חח זה לא קשור לצעירות (יא צעיר), זה דברים בסיסיים שכולם סביבי עושים, ולכן, כשבאים אליי הביתה אנשים אז הם אלה שמכינים לי אוכל .. עדיין?! אני אף פעם לא אהיה עקרת. בית. חסרים הרבה דברים, אבל החוסר יוזמה או .. יוזמה מועטה קשורה לרמת הנוחיות, חשק ודברים כאלה.. קצת מצחיק להגיד "מישהו שבאמת שווה", כי אני לא יודעת אם כזה שווה להיות איתו כשאני לא מכירה אותו והכל עניין של התחלות .. ואם זה מישהו שכבר לא זר לי, אז אני מניחה ש"בעיית היוזמה" תהיה מזמן מאחורינו.

אזרח111

New member
אחח נפלאות הלוגיקה ../images/Emo3.gif

אבל ידוע שבנושאים כאלה הלוגיקה לא עובדת ... נסי את זה בפרק המילולי :) בקיצור..... - המשך יבוא - (אין לי משהו חכם להגיד פשוט ...)

אזרח111

New member
ההמשך יגיע .....

אך ספק בפורום הזה, וללא ספק שלא בשרשור הזה
(תבחרי את הזמן והמקום)

למעלה