עכשיו חשבתי לעצמי..

החמישי..אין ספק!

כל העונשים החוזרים ונשנים של אמברידג` הגועלית... ‏ושדמבלדור בכלל לא מתייחס להארי... ושהארי והאחרים עצבניים! הדבר היחיד שאהבתי בספר הזה ושאין אותו באף ספר: הצחוקים והבלאגן שהתאומים עושים בבית ספר, ואיך שהם מתעללים באמברידג`..זה היה גדול!

מה פתאום?!

איך אתם יכולים להגיד שהחמישי הכי פחות מעניין?! אותי הוא ממש מתח! ובקשר לספר הכי פחות מעניין... את הראשון והשני קראתי כשלא הבנתי כל כך מה קראתי...אחרי איזה עמוד שחכתי מה קרה בעמוד הקודם...אני צריך לעשות עליהם חזרה... בין השלישי, רביעי, החמישי והשיי הכי פחות מעניין היה ...לא יודע כולם היו מעניינים מאוד, אני לא יכול להחליט...

ToryMaster

New member
קשה לי להחליט

אני מתלבטת בין השני והשלישי, שניהם לא משהו בעיני.

2 Mיכל

New member
הראשון. למרות שהחמישי נמרח מדי

היה לו סוף יפה והוא היה יותר בוגר.

Pr0NgS

New member
לא נראה לי שאין.

כולם מלאים בהומור, כולם תמיד היו מותחים בהתחלה <והאחרונים עדיין>, ותמיד מוצאים משהו שלא שמנו לב אליו.

Inbal dot com

New member
החמישי.../images/Emo168.gif

אני יכולה למנות ביד אחת שלי את הדברים החשובים שמגלים בספר הזה: -סיריוס מת (או מאותגר קיומית, איך שתרצו) -מגלים את הנבואה -מגלים על המסדר -התקרית במחלקת המסתורין. אלו הדברים היחידים שאני חושבת שבאמת ישפיעו על העלילה בהמשך (לא כולל את הניחושים על מי הוא רא"ב)... החמישי היה הרבה פחות מעניין מהאחרים.

אבל הדברים הפחות חשובים או מעניינים

כביכול, השפיעו על הדברים החשובים שציינת כאן - ועזרו להבין את העלילה בסיפור. יש להם תפקיד חשוב מאד בקידום העלילה והבנת הדמות המרכזית. <אף-על-פי שספרי הארי פוטר הם לא סיפורים קצרים.
> ואם הספר החמישי היה פחות מעניין, זה כבר נתון לטעם ודעת, אני מניחה.

just a bad girl

New member
השלישי הכי משעמםם!!!

בספר השלישי אין בכלל אקשן... כאילו סבבה הארי מגלה את הסנדק שלו .. אבל לא היו צדדים רעים בספר חוץ מהסוהרסנים שבאו בגלל בלק שהתגלה בסוף כלא מאיים בכלל..!!

Stinki Winki

New member
לדעתי השישי

ממש לא הייתה לי בו את אותה התלהבות שהייתה לי עם הקודמים... או שאולי זה בגלל שהיא משכה אותו מלא זמן... או שזו רק אני

OMFGomer

New member
החמישי, ללא ספק.

מכמה סיבות: א. הארי הוא נער עצבני ומעצבן בעצמו לכל אורך הסיפור, על תגידו לי שלא. ב. כי יש סיפורי צד חשובים, אומנם, אבל לפחות 70 אחוז מסיפורי הצד הם סתם מריחה מעצבנת מייגעת ומדכאת. ג. כי בלי שום קשר לסיפורים הצד- הוא נמררררררחחחחחח! הסוף שלו מותח והכל, אבל עד שמגיעים בכלל לסוף ולפואנטה אתה מאבד כל רצון לחיות או לקרוא. O: הייתה לי הרגשה שג'יי קיי יכלה לבלות בלכתוב עמודים שלמים על כמה שהשמש צהובה!

OMFGomer

New member
אני שקלתי לגנוב לאח החייל שלי את

הM16 ולבצע התנקשות בהארי אחרי קריאת קטעים מסויימים בספר. O:

למעלה