עכשיו חזרתי מהמח"ץ !

עכשיו חזרתי מהמח"ץ !

היה על!!! עברנו הבטחה! השבט שלי (רכ"ס) זכה מקום ראשון במתקן (או פרוייקט) ובתורן! אנחנו על זהו היה מחץ שווה ממש מי שלא בא הפסיד שירותים כימיים היגיינים. זהו. לביא היה שלום. סיסמא זמנית: עזבו את המתקן, תכינו לי לפתן (הזכויות שמורות לבנים של יסעור). קומפות או לא להיות.

DushAt

New member
בה בה בה אנחנו שכבה!!!!!!!

חזרתי לפני חצי שעה מהמחנה קיץ הכי שווה בארץץץץץץץ (נעה כמה מפתיע שחזרנו שתינו לא?...) אל תקנאו בנו לא קל להיות מושלם! לא קל להיות מושלם כמונו! יסעור!! *פרחות* היה כל כךךךךך על!!! אוף ממש נהניתי ועבר ממש מהר אבל מרגישים שעבר הרבה דברים (למרות שרוב הזמן רבצנו..חחח...) יש כל כך הרבה דברים לספר!!!!!!!!! אנשים אתם פה?????

gkeren

New member
זה...זה...זה דפקנו הברזה

היי דנה מה המצב? נכנסתי לראות את הפורום...בעיקבות החולצה!!!!!!!! קרן

DushAt

New member
חחחח אחלה..(=

קרן זה לא משהו ממש מאורגן החולצה... זו אחת בשם נועה עשתה אותה, ואנחנו שלחנו לה הביתה כסף והיא שלחה לנו בצורה פרטית.. אני לא יודעת אם היא יכולה שתשלחי לה כסף ושהיא תוציא לך חולצה לחוד.. אבל אם אולי עוד כמה אנשים ירצו.. תשאלי אותה כבר... כרגע היא במחנה אני חושבת...

gkeren

New member
לדנה

דנה, לא נכנסתי לפורום רק בגלל החולצות סתם רציתי לראות

לרבוץ זה על

דנה איזה עצוב שאין יותר שרה ברכה! מעניין מי המאושר שידריך אותנו שנה הבאה
חחחחח הפריחה מאפיק הייתה הכי מצחיקה בעולם! ומזל שלא הלכנו ליום ספורט כי היו מעיפים אותנו אם היינו עושים מה שתכננו! אהה ודנה...אל תשחקי במפתן, תכיני לי לפתן

DushAt

New member
../images/Emo47.gif זה זה זה !!!

דפקנו הברזה
הכי שווה בארץ.. כאילו... לא הודענו
פשוט לא הגענו
כי לא התחשק לנו...חחח..ואיך ההוא ברמקול כל הזמן אמר: "שבט רכ"ס עדיין לא הגיע.. שבט רכ"ס יוצא מהתחרות.. חחח..
ואת יודעת מה
אמרו לי שאנחנו נדפקנו.. כי הרי קיבלנו מדריכים מלוטוס השנה ובטוח שגם שנה הבאה..... כי הרי לביא עוזבים..
.. וגולן וערד לא נראה לי יכולים.. ז"א שנתקענו שנתיים ברצף עם לוטוס..
נעה..אני כ"כ אוהבת את לביא.. הם השכבה הכי שווה בארץ! אני אתגעגע אליהם כל כך.........
קומפוט או לא להיות

זה זה זה זה זה

למה נתקענו עם לוטוס?! הם על! גם אני חושבת שגולן לא יכולים וזה הכי עצוב בעולם שלביא עוזבים הם הדריכו אותי בה'-ו' ומאיה השנה! היא כזאת חמודה היא דיברה עם ההורים שלי היום כי לא היה לי קול... מי אמר לך שנדפקנו? ואני ישנתי שלא הלכנו ליום ספורט וכל דקה התעוררתי זה היה כזה מעצבן...בסוף הלכתי למחסן כי היה משעמם על. חחחח הנהגה מטומטמת העיקר שלקחנו תורן ומתקן! ואני לא זוכרת יותר סיסמאות על קופמוט וליפתנים! איזה השפלה! אז צינגלה מה בה מה לך (אהמ רועי) יסעור עור עור

LimiMimi

New member
חח דנה והילי יא פושעות..

עכשיו מהחולצה שלכן כל הגדוד כבר יכנס לפורום
אה באמת, חולצה שולטת. ח"ח ל"שבט תפוז"

למעלה