METUM
N noa555555 New member 6/5/12 #19 אגב, התגובות פה לוקות בתוקפנות שלדעתי היא בלתי סבירה. יש גם דרך אחרת להגיד דברים. אבל כנראה שבשם החופש מותר הכל...
אגב, התגובות פה לוקות בתוקפנות שלדעתי היא בלתי סבירה. יש גם דרך אחרת להגיד דברים. אבל כנראה שבשם החופש מותר הכל...
N noa555555 New member 6/5/12 #20 קצת מאמר פה ושם http://www.articles.co.il/article/10072/גם פרופסור אלברט איינשטיין הבין שיש אלוהים לפחות דבר אחד חשוב כדאי ללמוד. עדיף כשלים לוגיים או אינפורמטיביים מכשלים בין אישיים פוגעניים. קודם כל אדם לאדם אדם, אחר כך כל הלוגיקות. יש צורה להגיד. היה קצר..
קצת מאמר פה ושם http://www.articles.co.il/article/10072/גם פרופסור אלברט איינשטיין הבין שיש אלוהים לפחות דבר אחד חשוב כדאי ללמוד. עדיף כשלים לוגיים או אינפורמטיביים מכשלים בין אישיים פוגעניים. קודם כל אדם לאדם אדם, אחר כך כל הלוגיקות. יש צורה להגיד. היה קצר..
S Sophalin New member 6/5/12 #21 עם כל הכבוד המאמר הזה פחות אמין ממה שהייתי קורא בויקיפדיה. למעשה זהו בדיוק הדבר שזוהר אמר שהוא קישקוש של מחב"תים. בכל מקרה מי קבע אילו כשלים עדיפים יותר? אני חושב שאת צריכה להפסיק לקרוא את ההודעות בטונים שלא נמצאים שם... אני לא חושב שזוהר מנסה לפגוע ובטח ובטח שהוא לא אמר משהו אישי.
עם כל הכבוד המאמר הזה פחות אמין ממה שהייתי קורא בויקיפדיה. למעשה זהו בדיוק הדבר שזוהר אמר שהוא קישקוש של מחב"תים. בכל מקרה מי קבע אילו כשלים עדיפים יותר? אני חושב שאת צריכה להפסיק לקרוא את ההודעות בטונים שלא נמצאים שם... אני לא חושב שזוהר מנסה לפגוע ובטח ובטח שהוא לא אמר משהו אישי.
א אליחי 1 New member 7/5/12 #32 באיזה אל את מאמינה : באל של שפינוזה (ואיינשטין ) , באל של דניאל בלס ואולי אל אחר ?
ל לא רוצים New member 6/5/12 #23 אחלה דת יש לך דת הסטטיסטיקה. אם כבר המסקנה היתה צריכה להיות אחרת - המחקר הוכיח שבאופן סטטיסטי יש סיכוי גדול שאם X אז Y.
אחלה דת יש לך דת הסטטיסטיקה. אם כבר המסקנה היתה צריכה להיות אחרת - המחקר הוכיח שבאופן סטטיסטי יש סיכוי גדול שאם X אז Y.
ל לא רוצים New member 7/5/12 #25 חשבתי שטענת את זה: פריט שהוא יוצא מן הכלל לא מבטל מסקנה סטטיסטית גורפת. אם לא, תקן אותי.
ל לא רוצים New member 7/5/12 #36 אשמח לראות היכן קפצתי למסקנות גורפות על הוכחות סטטיסטיות. תודה מראש.