עכשיו זה סופי!

אבזץ

New member
עכשיו זה סופי!

הרבה נסיונות התנסיתי בצבא, כידוע. עד שנקעה נפשי מלצבוא עוד וגמרתי אומר לילך לאלוהים שם הלוא הוא הקב"ן בכבודו ובעצמו. בתואנת, איבוד דעת ואיבוד נפשי לדעת. וזה לך כלל גדול : רק תזכיר "איבוד נפש לדעת" ומיד מדברים אתך ברחל בתך הקטנה. ושואלים אותך, מה תבקש, והכל פתוח בפניך ובלבד שלא תקוץ בחיים. כל הדברים הללו היו כברת דרך לקראת ה-פרופיל 21 הנכסף. ביום שלישי (חג הפורים) תכונס בגיני ועדה של אנשים הבקיאים בחוכמה חיצונית הנקראת פסיכולוגיה וככל הנראה לעין של מזויין ישחררוני. וכבר אני מיגע את מוחי בגודל הנזק שאנזק בגין העשרים ואחד, ובתחילתן של חיים אזרחיים. מנאי המטורף באדם אבזץ קדישאי.

סלסרו

New member
ידידי, סוף מעשה במחשבה תחילה

והחכם עיניו בראשו... תקוותי שחשבת היטב על הכיוון שבו הינך הולך.

ביג דדי

New member
אל תעשה טעות!!!

גם אני התנסתי עם צבא... ואני שירתתי ביחידה די מובחרת. וגם אני כמוך יצאתי אומנם עם פרופיל רפאוי אבל יצאתי. אל תעשה טעות!!! אין מה לחפש באזרחות!!!

avidadon

New member
הקץ לרודנות ולסבל../images/Emo6.gif

רק נותר לך לקוות שהבקיאין הללו שמתאספים בפורים, יטיבו את ליבם ביין ואז תקבל בנוסף פיצוי על העוולות שנגרמו לך+ מענק ענק!

Le Fay

New member
אל תתחרט על מה שלא עשית ואל תדאג

בגין מה שעדיין לא קרה. אם שומדבר אחר לא עוזר, אתה עדיין יכול לשנן את הטקסט מAlice's Restaurant ולהגיש אותו בחמימות לקב"ן הקרוב: They gave me a piece of paper, said: "Kid, See the psychaiatrist, room six o four". I went up there, I said: "Shrink - I want to kill. And I want, I want to kill. Kill. I want, I want to see, I want to see blood and gore and guts and veins in my teeth, eat dead burp bodies. I mean kill! Kill! Kill! KILL! And I started jumping up and down yelling "Kill! Kill!" and he started jumping up and down with me, and we were both jumping up and down yelling "Kill! Kill!", and the sargent came over and sat me down the hall and said: "You ARE a boy!". (להשכלה כללית).

ובעין בלתי מזויינת ???

האמנם נפל הפור ??? נסיונות רבים נתנסה אבזצינו ע"י הקב"ן ועמד לו בכולם, כן יעמוד ויגן ויושיע לכל החוסים. ויפק רצון מלפני הקב"ן ונאמר אמן.

אבזץ

New member
../images/Emo45.gif קניתי לי מפטיר?

שאלה לבאי בבי כנשתא: האם הירידה בתקציב משפיעה על העליות?

rigoletto111

New member
"עלה אל ביתו גבעת שאול" [הר המנוחות

זו הפטרה שלא הייתי משלם עליה! סיפור מההפטרה...

|חיבולדעתי חוץ מהאידיאל לשרת בצהל,

לצאת על 21 מפריע בעבודות,וצודק מי שאמר שאין מה לחפש באזרחות,אוהב אותך אחי,

מני3

New member
למה, אין לך אומץ לעשות את זה לבד?

אזאתה מתעודד על אבזץ

ידו בכל

New member
התנהגות הצבא כלפי חיילים בודדים

יכולה להיות אטומה ובלתי נסבלת. במיוחד נכון הדבר כלפיי אנשים שעברו מזמן את גיל ה 18. קשה להישאר שפוי כאשר אתה נמצא במיסגרת שדורשת שתיתן לה כל כך הרבה מצד אחד, ומצד שני מונעת ממך לדאוג לצרכים קיומים בסיסים שאדם באמצע גיל ה 20 זקוק לו. ניסיתה לתרום למדינה ולא הלך. עכשיו אתה יכול להתחיל מחדש את דרכך בחיים כאשר גורם הלחץ הצבאי הוסר ממך ומוחזרת לך האפשרות לדאוג לעצמך.

אבזץ

New member
שלום

לכל המעודדים, תודה. ולמחרים בכתבם, תרגיעו- יש לי שלושים יום כדי לערער על ההחלטה.

רבי אבזץ ירום הודו ותזרח קרנו !

האם קץ האיש הנחבא אל הכלים, קרי, אל הניק " אבזץ" במערכת ההגנתית של ישראל ? היאך זה יצעד הצבא על קיבתו הלאה באין ממלא את חללו הריק של הדפ"רניק המתפרס ? האם יאלצו להסתתדר ללא האיש הרם והמתיש אשר יועד להיות טבח בשייטת 13 ? איך יצעד על קיבתו מיטב הנוער החילוני באין נחתום ? מנאי החותם והחתום על מגלומניה, הכופר בעיקרו של דבר והשש לדבר עבירה. הכופר בעיקר

אבזץ

New member
ציניקן לגלגן בטח היית רמטכ"ל...

תגובת : אומנם לא הייתי רמטכ"ל, אך שירתתי ביחי' מובחרת... חה... חה... חה... אתה אגב, לא האידיוט היחיד, אם זה מנחם אותך? גם לשיגעון גדלות יש גבול, אפי' כבדיחה. ואם ברצינות עסקינן, לרגע. האם אתה חושב שאין בעיה קשה, אפי' מאוד קשה, בהתיחסות של הצבא ליוצאים בשאלה!? מי שחושב שהכל בסדר, שיעמוד ויכריז על כך "בשם מלא"- אני הוא האיש! אני ההדיוט יכול, כאן ועכשיו, לתת לך עשרה שמות של תלמידי ישיבה לשעבר שיצאו על פרופיל 21 (סעיף נפשי) מסקנה : רוב היוצאים דפוקים, כולנו חולי נפש. ורק אפיזודה קטנה לסיום : בשיחה האחרונה עם הפסיכיאטר הצבאי דברתי איתו, אוף זה רקורד, כדבר איש אל רעהו(באופן יחסי, עדיין הייתי קצת מסויג)- סיפרתי לו: "למה אני רוצא לצאת מהצבא, על חיי, וכו'". ואז הבליח לו רעיון מבריק "תראה הוא אמר: אתה זקוק לטיפול נפשי, באמת." עניתי לו: "כן, כבר התחלתי טיפול כזה (בליבי שמחתי שאני פסיכי, ואשתחרר)" ובראשי צרחתי, בשקט: "חתיכת אפס ד"ר מסריח, מה אתה יודע בכלל על מצוקה?" ישנת פעם באוטו? צמת פעם יומיים? נאלצת לבקש פעם חמישה שקלים ממישהו, כדי שיהיה לך כסף לנסוע (לאן?) ? עם כל שלל התארים שלך, אם אתה חושב שמצב רוח (מצב נפשי) מנותק מהמצב הפיסי ופיזי אתה הוא חולה הנפש. מה יעזור פסיכולוג לאומלס, אם אין לו עזרה פיזית? אגב, אין חדש תחת השמש. כל מדושן עונג מתחיל יאמר לך "אין מה לרחם על האומלסים, הם בחרו בזה..." מדינה הסוציאל- דמוקרטית!? הצבא היא הנקודה הרגישה שלי, שהרי במקום שהיתה תקווה שם תמצא אכזבה.

אבזץ

New member
דסלקציה כרגיל.

1. תגובת כופר בעיקר. 2. מדינה סוציאל וכו'. (און ה')

למעלה