מה אתה עונה לו (לי) ?
ס סיטרא New member 16/3/03 #25 פיצול אישיות באותו השם ? לא מצינו ! "ודר חתול עם טייגר בטרמפיאדה." על החתום, אני, אני, סיטרא, שי וכופר בעיקר
פיצול אישיות באותו השם ? לא מצינו ! "ודר חתול עם טייגר בטרמפיאדה." על החתום, אני, אני, סיטרא, שי וכופר בעיקר
ב ברוריה2 New member 16/3/03 #29 שני הומלסים מטורפים!! אפשר לקבל קצת שקט בבקשה??! תיכף נדחוף את שניכם באיזה כוך ונראה אותכם מסתדרים!
ס סיטרא New member 16/3/03 #19 וולקאם טו דה קלאב ! צוות הקב"ניסטים של פורום יוצאים בשאלה מברך את אבזץ נ"י לרגל הצטרפותו למעגל האזרחים. חן חן.
וולקאם טו דה קלאב ! צוות הקב"ניסטים של פורום יוצאים בשאלה מברך את אבזץ נ"י לרגל הצטרפותו למעגל האזרחים. חן חן.
ה האפיקורס New member 16/3/03 #28 ברכת חברים! לך בדרכך זו והצלח! זאלסט האבן א ברכה מיט הצלחה, בני חיי ומזוני! פון אלע שארפע בוחרים!
ד דער_רוסישער New member 16/3/03 #30 נו טי ממזר, בליא... תגיד, יש'ך קִבצי וורד עם נִסּוחים קבועים לכל עת מצֹא? בכל מקרה- שיהיה במטוס זעיר ללא טַיָּס.
נו טי ממזר, בליא... תגיד, יש'ך קִבצי וורד עם נִסּוחים קבועים לכל עת מצֹא? בכל מקרה- שיהיה במטוס זעיר ללא טַיָּס.