עכשיו זה באמת הסוף...

Solinari

New member
נתגעגע אלייך!

קודם כל-למה מורידים לך את האינטרנט? את אחת החברים הכי משמעותיים שהיו שבפורום הזה-משמעותית בגלל שאת תרמת המון לפורום הזה, ויהיה לנו קשה להסתדר בלעדיך... אני מניח שאת לא תפסידי הרבה, כי בשנת הלימודים מספר ההודעות באמת יורד בצורה מאוד משמעותית... יתגעגע- שי

ההורים שלה לא רוצים שהיא תהיה בנט

יותר מדי בזמן הלימודים, אבל אולי הם יחזירו לה... s@me @ne

האינטרא-ננט ל-א מתנתק...!

ואני לא יודעת מתי כן...! לא שיש לי בעיה עם זה, כמובן...~ ^-^ אבל סיירתי לי בפורום הזה כמעט כל היום ו...אר...מצאתי את עצמי לא מגיבה לשומדבר...המ...חופשה קצרה, אני מניחה... פשוט אני לא מסוגלת לכתוב כ"כ הרבה... העניין הוא, שגם בלימודים כשאין ממש זמן לכתוב-יש מלא חברים בפורום וזה ידאג למלא אותו...! פרובלמו...המ...כן... והוספתי תמונה של סטארלינג כי מישהו ביקש שאני אביא לו את כל התמנוות שיש לי וכל זה...המ... -ליאת-

../images/Emo9.gif

שמחים שחזרת (למרות שלא הלכת בסוף). גם אותי עמדו לנתק אבל תקופה ארוכה לא היה ברור מה יהיה בסוף. הבטחתי להורים שלי שאני אתרכז בלימודים, ורק אחר כך אני אתפנה לשאר עיסוקיי, ביניהם המחשב... A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof was to underestimeate the ingenuity of complete fools.

או...

אבל הוא בטח יתנתק עוד מעט...חוצמזה שכבר נכנעתי מלעקוב אחרי הפורום...אין לי כח לבקר כל שניה וכל זה...המ... לthe real harry shady {שעד עכשיו אני לא יודעת מה השם הפרטי שלו...!} 1) משתתפת בצערך...! :( 2) אמ...למה בזמן האחרון כולם עושים אתרי פאנפיקים? זה די מעצבן...אבל בכל זאת...המ...זה לא רק לה"פ...אהמ...לא יודעת...! -ליאת-

תגובה (שם די טיפשי לתגובה, אבל...)

חשבתי שאת יודעת, ושגם רבים אחרים מחברי הפורום יודעים, שהשם שלי הוא חן. זה לא "אתר פאנפיקים", זה אתר שתהיה בו "פינת" פאנפיקים. וההורים שלי אמרו לי שאני אתחבר "לשיקולי", אבל אני יודע שבתיכון אני אהיה חייב להתאמץ (אני לא חרשן, אני לא!). מקווה שההורים שלך יסכימו להשאיר אותך מחוברת...

אוה, דה שיים!

אנשים אומרים את השמות הפרטיים שלהם ואני לא יודעת! אבל יש לי דז´ה וו...אי מניחה שקראתי את זה פעם...שהשם שלך הוא חן...נו, טוב...! פינת פאנפיקים זה נחמד...תביא לינק כשהאתר יהיה וכן...או לא מוכן... ולהתחבר לשיקולך זה נחמד... הבעיה היא שאם ההורים שלי היו נותנים לי להתחבר לאינטרא-ננט ל"שיקולי", הייתי דבוקה אליו כל היום...! -ליאת-

P. Patil

New member
אז זה הסוף

אני רואה שעברת הרבה ואת בהחלט אחת מהחברים הותיקים והפעילים ביותר בפורום, אז... נתגעגע (אולי במיוחד ל- "ארררר", חחח) ותכנסי לפעמים לאינטרנט מהבי"ס ותשלחי לנו הודעות ויתכן שלא יהיה לך כוח לקרוא את כל מה שיתחדש למרות שבטח קצב הכתיבה יואט... בקיצור, אל תשכחי אותנו ואל תשכחי ש- הארי פוטר שולט! בה-ביי.

נעמה ע.

New member
ביי ביי ליאת!

באמת נתגעגע להצפותייך המעיקות בפורום (סתם! סתם! ארררר...). לעולם לא אשכח אותך על שלימדת אותי להגיד -=ארג=-... אז תהני בבי"ס (תהני? בבי"ס? איזה צמד מילים מוזר)- את לומדת ב"אמנה"? תקפצי לפעמים לביקור!

למעלה