עכשיו זה באמת הסוף...

עכשיו זה באמת הסוף...

תסלחו לי, אבל היה לי צורך לכתוב הודעה ארוכה עם חיבוק קבוצתי בסוף! המ...*בהשראת המכתב של שרה...* ~*~*~ לפני שנה וקצת...נכנסתי לפורום יויו...המ...פרט שולי בעברי...ועצבנתי את כל מי שנמצא שם. ואז שי המליץ לי על פורום תפוז....המ...ונכנסתי. לא ידעתי מה לכתוב, אז ויתרתי על זה...ואחרי שבוע בערך החלטתי לכתוב....וואו. מרגש. טוב, זה היה בימים של "מי הכי דומה להרמיוני" או משהו ואני כבר לא זוכרת מי השתתף בזה...! ~*~פינת ההוקרה לליאת~*~ בעלת אגו גדול שכמוני. אם אף אחד לא יכתוב לי פינת הוקרה, אני מניחה שזה יהיה התפקיד שלי...! *המ...עוד פרט בהיסטוריה: פירסמתי תמונה שסטארלינג ציירה של דראקו וג´יני ביחד ואף אחד לא קלט על מה מדובר...*אנחה* *פרסמתי לינק ליאהו גרופס של פאראדיגם וכולם התלהבו מדראקו דורמיינס/סיניסטר {{למרות שאת סיניסטר לא גמרתי כי הוא היה משעמם...!} *פתחתי את פורום האר פי ג´י של הארי פוטר...הרבה אנשים התלהבו, 3 אנשים נרשמו...! עכשיו הם פרשו ורק אני, לירון, Ms. Potter {שם פרטי לא ידוע} ואורה חברות קבועות. שרה *אהמ אהמ* נעלמה לה....וגם אנה... *אני לא זוכרת מתי דפיקות הראש בכלמיני דברים נכנסה לפורום, אבל זה התחיל באיציק מתישהו...המ... פעם זה היה רק משהו חזק. היום זה כבר התפתח לו בפורום..... *וגררתי את לירון לפורום הזה כדי שתתחיל לכתוב. כשאני הייתי היא כתבה הודעה אחת. אבל כשהייתי בחו"ל היא נזכרה להתחיל לכתוב הודעות בכמויות... ונרא מעניין, מה? המ... וזו פינת ההוקרה לי לפני שאני עוזבת...! *מוחה דמעה* לנצח תשארו בליבי וכל זה.... לא נראה לי שאני אכתוב מהבצפר...אולי לעתים רחוקות כי אני כבר לא יודעת מה יהיה לי לכתוב פה...! סיונרה לכולכם! -ליאת-

בייייייי!

קודם כל-את הבאת לפורום את DD ו-DS
אם כך הפורום חייב לך טובה גדולה... ודבר שני-אני תמיד יתגעגע אליך *מוחה דמעה* ולא אשכח אותך *מוחה עוד דמעה* ולנצח תשארי בלבי *עוד דמעה* ומי יודע, אולי עוד חודשיים ההורים שלך יחזירו את האינטרנט, ותוכלי לשוב ולכתוב, ואז ממילא יצטרכו להכנס לכאן רק בפעם בשבוע כדי לראות עידכונים... s@me @ne

S.Riddle

New member
או, הנוסטלגיה.....

סיפור החיים הקיטשי שלך..... גם אני רוצה! טוף... אני הייתי לי במחנה קיץ באוניברסיטה עם חברה טובה שלי, ללא שום דאגות, עד ש.... היא הכירה לי ילדה בקבוצה שלה, חולת הארי פוטר... דה ניים איז ליאת. סייקו ליאת. דיברנו באוטובוס, והיה אחלה. ואז ניגמר. יום אחד, באמצע החופש, קיבלתי טלפון. מליאת! היא זכרה אותי אחרי הכל! ואז הסתבר שהיא גם גרה ממש קרוב אלי. נחמד. ואז היא פתחה לפני את עולם האינטרנט, ומיכרה אותי קשות לה"פ ולשר"ה. על כך אודה לה לנצח. ואז היא שלחה לי לינק ליויו. הייתי שם בתקופה שכמעט כולם עזבו. לבסוף, גם לי נמאס. ואז הגיע תורו של האר פי ג´י- נידלקתי, אהבתי, נישארתי נאמנה לנצח נצחים (ליוקיטו). ואז, היא גם ניג´סה לי להכנס לפה. והיא גם הייתה בחו"ל. ואני הייתי בלחץ, כי לא הכרתי אף אחד. ונתנו לי קבלת פנים ממש יפה וחמה. ואני כבר חברה קבועה. לסיכום-אני כל-כך אתגעגע!!!!!! בחיי.... ז´תומרת, נדבר בטלפון, אבל איך נשרוד? איך האר פי ג´י ישרוד? איך אניאשרוד? אוקי, ועכשיו כשסיימנו עם זה.... לליאת- אני רוצה שתדעי שאני חייבת לך ובגדול. ולא, אני עדיין לא אוהבת את עולם הדיסק. אבל אני... אני מוכנה ל-לנסות. לנסות. זהו. צינצנת. ואת גם תמיד יכולה לכתוב ממני, נו פרובלמו. אז לסיכום, רגע, בעצם למעלה כבר היה הסיכום. טוב, לא משנה. אוהבת מאוד, לירון (וגם סאם החתול)

אוווווו!

אני זוכרת איך הכל התחיל! שיעל אמרה שהמשקפיים שלך יתאימו לי והיא ניג´סה לי למדוד אותם {זוכרת את יעל? המממ} ואז אמרתי לך שקראתי את ספר שלוש וסחטת ממני פרטים ואז התברר שגם לך יש אותו באנגלית בבית...! אוך! הנוסטלגיה...! המ...כזו אני, זוכרת אנשים...המ...! ואת הכרת את ענבל כשנכנסת, לא? הבאתי לך את האיציק שלה...! נו, טוב...^-^ לאר פי ג´י אני אכנס כל יום...לפה אני לא ממש בטוחה כי פה....אין לי סיכוי לשרוד כשאני נכנסת רק למשהו כמו 10 דקות בכל יום...! אולי, כשאינטרא-ננטי ישוב, אני אכנס...! {אם הוא ישוב}. וצנסי את עולם הדיסק??? AWWWWWWWWWWWW!!!! גרופ האג!!! -ליאת-

S.Riddle

New member
אני יכולה להבטיח לך שזה ישתנה

עוד מעט מתחילה שנת הלימודים, ו(נראה לי) שהרוב פה הם תלמידי תיכון, אז הם יכנסו פחות במידה משמעותית, ואז זה יתעדכן הרבה יותר מאוחר. ניתגעגע! ^^לירון&ברוק&יוקיטו&פיפין&דראקו&אשיטאקה (סבב האהובים הנוכחי שלי ^^)^^

למעשה-

את כן תוכלי להיכנס לפורום 10 דקות ביות ולשרוד, כי נראה לי שכמות ההודעות תרד בצורה דרסטית אחרי שכולם יחזרו לביצפר (חוץ מפגעסוס...)... אם כבר מישהו לא יספיק להיכנס לפה מספיק, זה אני. אין סיכוי שההורים ירשו לי להיות יותר מרבע שעה באינטרנט ביום בזמן הלימודים, כך שאם כבר מישהו לא ישרוד זה אני, כי לי אין מחשבים פתוחים בהפסקות בביצפר! חוצפה! s@me @ne

PopPy

New member
אווווווווו...!!

*סניף סניף* כמו שכבר אמרתי - לא יודעת מה בקשר לשאר (אני מציעה לכם לבוא ולהגיד שאתם תתגעגעו ותסכימו בשמי, החוזה עם לירון עוד לא נגמר..!) אבל אני אתגעגע מאוד *פורצת בבכי* מקווה שתוכלי להמשיך ולכתוב לנו מלירון ומהביצפר!! בהביי!! |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
איט קאנט בי דה אנד

וזה לא יהיה... ליאת!! תכתבי מלירון!! תכתבי מהביצפר!!! משהו... כי הפורום לא אותו דבר בלעדייך... ו.. יחזירו את האינטרנט!! זה לא הוגן.. אופי... טוב, אבל.. נצטרך לשמור על קשר כמובן!!! כמובן.. המ.. בעעעע זה ממש רע... את חייבת להמשיך לכתוב והכל.. למה שלא תכתבי מהביצפר? כרגע אין לי מה להגיד.. אני מרגישה מוזר!! אז כמובן שנתגעגע אבל.. את תחזרי, זה בטוח!! -ענבל-

S.tal

New member
להתראות!!!!!!!!!

אני באמת בטוחה שזה רק זמני! ואת תשובי לכתוב פה במהרה!!!! אבל גם בלי קשר..., כולנו כ"כ נתגעגע אלייך! הכל פה באמת יהיה שונה..., אבל זה רק זמני! ואל תרגישי רע! אני בטוחה שמספר ההודעות יירד, גם אני בתקופת ביצפר לא כותבת הרבה..., אז רק בינתיים ביי!!! *פורצת בבכי* ושוב, גרופ האג!!! טל, t@l

daniel...

New member
ביי ביי.......

באמת הפורם לא יהיה אותו דבר בלעדייך. ו............ לא יודעת אמרו כבר הכל אז אני מקווה שיחברו אותך שוב לאינטרנט ושתמצאי הפסקה בשבוע כדי להתעדכן. ורק כדי לא לשבור את הרצף...........גרופ האג!!! d@niel ותגידו אתן מפתח תקווה כי אני גם פגשתי יעל מפתח תקווה באיזה חוג(או משהו כזה) באוניברסיטה.

המ...

החוג היה באוניברסיטת ת"א...ויעל {חברה שלי} היא מר"ג...! המ....באיזה חוג היית שם? -ליאת-

daniel...

New member
הייתי

במשהו......נראה לי שקוראים לזה אומנויות העיצוב זה על ארכיקטורה (ככה כותבים?). איזה חוג את היית? לא נראה לי שזו אותה יעל כי זאת שאני פגשתי שם הייתה מפתח תקווה.

לליאת, דבר אחד לפני שאת הולכת

את יכולה לפרסם את כל התמונות שיש לך של סטארלינג, כי היא עשתה ניקוי באתר שלה. נתגעגע

אווו!

אבל האימייל שלי לא עובד...ו...לא נראה לי שענבל תסכים שאני אפרסם פה את כל התמונות של סטארלינג שיש לי...המ...לא יודעת מה לעשות...! ארג....יש עוד אנשים עם הרבה תמונות, אני מניחה...! -ליאת-

Marty McFly

New member
ליאת!!!!!!!! לאאאאאאאאאאא!!

אל תעזבי אותי!! אני לא אשרוד!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! אני אקפוץ מהחלון (של קומה ראשונה) אם תעזבי!! לאאאאאאאאאאאאאא! טוב ביי

למעלה