עכשיו גם אני בצרות....

עכשיו גם אני בצרות....

נפל לי האאוטלוק.....ואני בצרות... קיבלתי את ההודעה שסוגרת לי אוטומטית את האאוטלוק כאשר אני פותח אותו. אולי זה מן אירוניה על הגיחוך הקל שהעלתי, כאשר לשניקו קרס האייסיקיו. לא, סתם...לא גיחכתי....אבל אמרתי שזה לא נורא כל כך... אז לי עכשיו אין דואר! אלוהים שונא אותי! בצעתי Uninstall לזה...ועכשיו התברר לי שהסי-די שלי לא עובד...אז אני חייב להוריד אקספלורר ולהתקין מחדש את האאוטלוק... וזה לא כל כך עובד. אני איבדתי רשימות כתובות אינסופיות של אנשים שאהבתי...ועכשיו...ועכשיו מה? מה יהיה? האם תמשיכו לשלוח לי דוא``ל אחרי הכל? אוהב, תומר

shanikoo

New member
תומר חומד...

קודם כל,האיי סי שלי לא קרס! הוא גסס! אל תהרוג אותו ככה ישר! הוא לא מת ולא קרס ולא כלום! עכשיו הוא עובד יופי!כמו חדש(לא,לא אתה ליאורי,האיי סי!) ואתה רואה? בסוף זה התנקם בך... להבא,לא לגחך ולא להספיד את האיי סי של שניקו. יש לו כוחות מיוחדים. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה הוא יכול לעשות! (שיט!איפרתי על המקלדת) בכל אופן,הבנת את הפוואנטה...מעכשיו,מתייחסים אליו בכבוד הראוי... בקשר לכל השאר,לא הבנתי כלום חוץ מזה שאין לך יותר דואר. אז,המושגים האלה לא אומרים לי כלום. אבל אני מאוד משתתפת בצערך. ואני לא מגחכת. ברור שלאאוטלוק שלך אין כוחות מיוחדים כמו לאיי סי שלי,והוא לא יפיל לי איזה משהו במחשב,אבל אני נותנת לו כבוד! ואם תרצה,נמשיך(נתחיל) לשלוח לך אי מייל. אבל איך נשלך אי מייל אם האאוטלוק נפל???? לא יודעת.... בכל אופן,אני מקווה שתצליח להחזיר אותו,ולמצוא את הכתובות האבודות... באמת מקווה..

והרי לך הפיתרון!!

אתה לא חייב את האאוט לוק.. יש לך במחשב תוכנה בשם TEL NET אתה יכול דרכה.. אני אנסה להסביר לך איך..לך להתחל-->הפעלה ותכתוב שם TELNET תעלה לך התוכנה.. תכתוב : host XXX.XXX.XXX.XX כאשר האיקסים מסמנים את ההוסט שלך או את האיי פי של שרת הדואר שלך.. שורה שניה תרשום.. PORT 110 שורה שלישית תרשום... user XXXX כאשר האיקס מסמן את שם המשתמש שלך.. שורה הבאה אתה רושם.. pass XXXXXXX כאשר האיקס מסמן את הסיסמה שלך לנט.. צריך להראות כך.. host XXX.XXX.XXX.XX port 110 user XXXX pass XXXXX זהו..לך ל connect ותבחר.. remote System בהצלחה.....

ממ.. שכחתי לציין

כל זה מאפשר לך למשוך דואר.. ישירות מהשרת דו``אל שלך לילה טוב.. או בוקר טוב .. או מה שזה לא יהיה בכל מקרה יום טוב :) ליטון

למעלה