עכשיו גיליתי שאני אשם!!!! סינגלס, כן? אני מסדרת את האייפוד בנתיים.
L limors2 Well-known member 3/1/07 #1 עכשיו גיליתי שאני אשם!!!! סינגלס, כן? אני מסדרת את האייפוד בנתיים.
I Inbar789 New member 3/1/07 #2 שיר ככ טוב../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif פתיחה מעולה! אבל אני כנראה אנטוש ב-9 לטובת נולד לרקוד [שוקו ]
שיר ככ טוב../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif פתיחה מעולה! אבל אני כנראה אנטוש ב-9 לטובת נולד לרקוד [שוקו ]
M meshugait New member 3/1/07 #5 ואי נכון יש היום נולד לרקוד! אולי אני אלך אחרך גם לראות אבל לא בא לי
L limors2 Well-known member 3/1/07 #8 לי אין טלוויזיה../images/Emo2.gif אז אני אקרא הארי פוטר או אראה הכי גאים שיש ב10
M meshugait New member 3/1/07 #3 אהא הי פספסתי את האוטובוס בדיוק כשהוא עבר והייתי צריכה לחכות עוד רבע שעה עם מליון שקיות וזה לא היה כי כי גם אחרכך האוטובוס היה מלא אנשים אבל שרדתי
אהא הי פספסתי את האוטובוס בדיוק כשהוא עבר והייתי צריכה לחכות עוד רבע שעה עם מליון שקיות וזה לא היה כי כי גם אחרכך האוטובוס היה מלא אנשים אבל שרדתי
L limors2 Well-known member 3/1/07 #7 אני שונאת אוטובוסים מלאים היום בקושי הצלחתי לעמוד בלי ליפול והיה תיק של מישהו תקוע לי בבטן ותחת של מישהו תקוע לי בגב והאוטובוס הסריח אבל הייתה לי חוברת של דיסק אריק ברמן חדש לקרוא שכמעט הפלתי כי הייתי צריכה להחזיק ולא ליפול
אני שונאת אוטובוסים מלאים היום בקושי הצלחתי לעמוד בלי ליפול והיה תיק של מישהו תקוע לי בבטן ותחת של מישהו תקוע לי בגב והאוטובוס הסריח אבל הייתה לי חוברת של דיסק אריק ברמן חדש לקרוא שכמעט הפלתי כי הייתי צריכה להחזיק ולא ליפול
C chen010189 New member 3/1/07 #4 אני חושב על זה ולא נושם רוצה לגעת בך ואת רחוקה רוצה לדעת שאת ל-א ב-ו-כ-ה גפן
C chen010189 New member 3/1/07 #25 זה גפן, רועי גפן../images/Emo26.gif ואני אבל אני לא מעניינת ויש לו קול שווה
L limors2 Well-known member 3/1/07 #28 את נורא לבנה שם. היית חולה? אני מתרגלת לקול שלו לאט לאט אבל אני לא אוהבת אותו במיוחד.
C chen010189 New member 3/1/07 #36 חולה על סינרגיה ../images/Emo3.gif, כן לא אני לבנה מטבעי מאוד לבנה ודווקא באותה תקופה הייתי הרבה בים, כשברחתי לתל אביב במלחמה וחרשתי על חוף גורדון
חולה על סינרגיה ../images/Emo3.gif, כן לא אני לבנה מטבעי מאוד לבנה ודווקא באותה תקופה הייתי הרבה בים, כשברחתי לתל אביב במלחמה וחרשתי על חוף גורדון
C chen010189 New member 3/1/07 #38 אוי איזו דפוקה אני מה אני מסבירה../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו נזכרתי שצבעתי את עצמי!!!!! אבל גם בלי לצבוע את עצמי אני לבנה
אוי איזו דפוקה אני מה אני מסבירה../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו נזכרתי שצבעתי את עצמי!!!!! אבל גם בלי לצבוע את עצמי אני לבנה
L limors2 Well-known member 3/1/07 #41 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L limors2 Well-known member 3/1/07 #39 איזה לא מתאים הוא לקול שלו../images/Emo6.gif אחותי אמרה לי שהם מופיעים מתישהו בישוב ליד הישוב שלי אבל לא ראיתי שומדבר על זה באתר שלהם ויש שם הופעות עד מרץ
איזה לא מתאים הוא לקול שלו../images/Emo6.gif אחותי אמרה לי שהם מופיעים מתישהו בישוב ליד הישוב שלי אבל לא ראיתי שומדבר על זה באתר שלהם ויש שם הופעות עד מרץ
C chen010189 New member 3/1/07 #46 יש גם הופעה בחיפה שהם לא כתבו נראה לי שגפן מעדכן לרוב את האתר, ולעתים שאר החברים. או שהם כן עדכנו כי אמורה להיות להם בחיפה הופעה ב18.1 ב20:00 במועדון קטן במרכז העיר
יש גם הופעה בחיפה שהם לא כתבו נראה לי שגפן מעדכן לרוב את האתר, ולעתים שאר החברים. או שהם כן עדכנו כי אמורה להיות להם בחיפה הופעה ב18.1 ב20:00 במועדון קטן במרכז העיר
L limors2 Well-known member 3/1/07 #50 אז אומר לאחותי לברר יותר פרטים כי היא גם אמרה שהיא תוכל להשיג לעצמה כרטיס יותר בזול. נראה.