חח קשרי דם אבל מי זה??
א אבוד טיפ טיפ New member 23/2/05 #23 ../images/Emo71.gifאהה כי כתבת "לא-היא אחות שלי." אז לא הבנתי אם כן, אתה אח של תמר או שלא בקיצור יומטוב לך ונתראה מחר
../images/Emo71.gifאהה כי כתבת "לא-היא אחות שלי." אז לא הבנתי אם כן, אתה אח של תמר או שלא בקיצור יומטוב לך ונתראה מחר
M Magical me New member 24/2/05 #25 הממ. גבוה ../images/Emo103.gif (1.83), קורדרוי שחור, חולצה ארוכה לבנה ועליה חולצה שחורה קצרה. הייתי ממש מקדימה באמצע. איפה את היית?
הממ. גבוה ../images/Emo103.gif (1.83), קורדרוי שחור, חולצה ארוכה לבנה ועליה חולצה שחורה קצרה. הייתי ממש מקדימה באמצע. איפה את היית?
I invAsion New member 24/2/05 #26 חיחי, זה אני ../images/Emo103.gif מבית של ידידה ובכל מקרה - שיער חום קצר יחסית, עמדתי עם עוד מלא בנות מקדימה.. כל הזמן צעקתי "אוי ואבוי!" אם שמעת.
חיחי, זה אני ../images/Emo103.gif מבית של ידידה ובכל מקרה - שיער חום קצר יחסית, עמדתי עם עוד מלא בנות מקדימה.. כל הזמן צעקתי "אוי ואבוי!" אם שמעת.
I invAsion New member 25/2/05 #29 יש מצב שצילמו אותי ../images/Emo103.gif כשיהיו תמונות (אם תהיה שלי), אני אשלח לך