עכשיו ב24 יש שייגעצ!!!!
M MORAN 007 New member 23/2/05 #2 היה את: "אבא עורך דין" ואת "אינטרקום" מתוך "הבמה המרכזית" והיה את "משקאות חריפים" מתוך "המבוקשים" שהוא נדיר!!
היה את: "אבא עורך דין" ואת "אינטרקום" מתוך "הבמה המרכזית" והיה את "משקאות חריפים" מתוך "המבוקשים" שהוא נדיר!!
° °•°סתיב°•° New member 23/2/05 #3 חחח אני בדיוק התעוררתי משינה ואבא שלי כזה מדליק תטלויזיה פתאום אני שומעת מרילין מונרו..! אני כזה: תשאיר!תשאיר! (הוא התכוון להעביר לכדורגל) תשאיר בבקשהההההה "
חחח אני בדיוק התעוררתי משינה ואבא שלי כזה מדליק תטלויזיה פתאום אני שומעת מרילין מונרו..! אני כזה: תשאיר!תשאיר! (הוא התכוון להעביר לכדורגל) תשאיר בבקשהההההה "
° °•°סתיב°•° New member 23/2/05 #4 אופס זה לא היה מרלין מונר ../images/Emo4.gif זה היה אינטרקום נהדמה לי טוב נו מה אתם רוצים הייתי ישנונה
אופס זה לא היה מרלין מונר ../images/Emo4.gif זה היה אינטרקום נהדמה לי טוב נו מה אתם רוצים הייתי ישנונה
S Sheygets16 New member 23/2/05 #5 מהמה? באיזה קטע? ../images/Emo8.gif באיזה תוכנית זה היה? או שסתם הפציצו בשייגעצ ?
I invAsion New member 23/2/05 #6 מנצל"ש, מחר הופעה ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif שיגעצ באים להופיע אצלנו מחר בבית ספר. נקווה שיהיה טוב
מנצל"ש, מחר הופעה ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif שיגעצ באים להופיע אצלנו מחר בבית ספר. נקווה שיהיה טוב
G GalushGalush New member 23/2/05 #7 ../images/Emo27.gif יהיה טוב../images/Emo70.gif ואני אהיה שם...בתקווה שלא יעיפו אותי
I invAsion New member 23/2/05 #12 ../images/Emo45.gif חיחי. ../images/Emo103.gif כל כך מפגרים אצלנו שלא ישימו לב אם מישהו לא מבית ספר. תבוא/י בכיף
../images/Emo45.gif חיחי. ../images/Emo103.gif כל כך מפגרים אצלנו שלא ישימו לב אם מישהו לא מבית ספר. תבוא/י בכיף
I invAsion New member 23/2/05 #14 ט'. ../images/Emo103.gif תחפשי מחר חבורה של מלא בנות ו3 בנים (מה לעשות שהן יותר ) קופצים וצורחים. ובכל מקרה, יש לי הרגשה שההופעה תהיה רק לקראות סוף היום (12? 1?)
ט'. ../images/Emo103.gif תחפשי מחר חבורה של מלא בנות ו3 בנים (מה לעשות שהן יותר ) קופצים וצורחים. ובכל מקרה, יש לי הרגשה שההופעה תהיה רק לקראות סוף היום (12? 1?)
א אבוד טיפ טיפ New member 23/2/05 #17 ../images/Emo71.gifטוב, בגלל שאני מכיר רק נדב אחד בשכבה... אז נדב ויינר, אח של תמר?
I invAsion New member 23/2/05 #20 אה, גם כן אתה. ../images/Emo103.gif שמעתי שיש לך קשרי דם לקופות גרבר. הלוואי שתמות