עכשיו באלברטה

alon114

New member
עכשיו באלברטה ../images/Emo80.gif

מקרה ראשון של מחלת "הפרה המשוגעת" התגלה אתמול באלברטה. ארה"ב כבר הודיעה שעד שהנושא יבדק, הם לא ירכשו בשר בקר מקנדה (למה האוכל האמריקאי הרבה יותר בריא...).
היות וידוע לי שכמה מחברי הפורום אכלו סטיקים עסיסיים במפגש הפורום ביום ראשון, יש סיבה לבהלה. אם אתם פתאום מרגישים קצת "משוגעים", פנו לחדר מיון מיד!

alon114

New member
נכון, את צודקת ../images/Emo52.gif

כנראה שאני מווווווכרח למצוא מילים יותר מווווווצלחות כדי להביע את העובדה שאני מווווווודאג ממה שקורה פה, למרות שלדעתי זו לא הסיבה שאני קצת מוווווופרע לפעמים!

ליאתA2

New member
../images/Emo13.gif

שתי פרות רועות במרעה באלברטה. אומרת סוניה הפרה לגיטה הפרה: "שמעת על ההיא מהעדר השכן שחטפה את מחלת "הפרה המשוגעת???" עונה לה גיטה: "ולמה שאני אדאג? אני בכלל ארנבת".

alon114

New member
הרגת אותי מצחוק !! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובאותו נושא, אתמול מצאו עורב מת ליד בניין הקפיטול הישן באוטווה, ומבדיקה התגלה שהעורב היה נשא של וירוס הנילוס המערבי (אני לא צוחק,זה היה בחדשות). אתם מבינים מה זה אומר?? רשות שדות התעופה כבר הודיעו שבמסגרת נתב"ג 2000 יבנה טרמינל מיוחד לבאים מקנדה. הנוסעים המגיעים לאחר הטיסה המייגעת יצטרכו לדרוך על משטח מיוחד שיחטא את נעליהם ממחלת הפרה המשוגעת, ואז אינפרה-אדום שיבדוק אם יש להם חום (סארס) ואז בדיקת דם לגילוי וירוס הנילוס המערבי. אבל אין מה לדאוג, בגלל שהסיכוי הוא גדול יותר שנתב"ג 2000 לא יפתח בכלל או שתהיה שביתה של רשות שדות התעופה...

morhan

New member
פרוייקט נתב"ג 2004 יסתיים ב 2010...

יש לנו זמן פה בארץ.... מזל שפה בארץ לא קורה כלום- ויש ה-מ-ו-ן תיירים מכל העולם שעומדים בתור להיכנס לארץ, מוכנים להיבדק בכל הנ"ל, כדי להירגע מכל הבלאגאן שיש בחו"ל (אתרים מומלצים: ירושלים, חיפה, עפולה, ועוד). מוווווווכרחים להיות שמח !!!! מורן

dana banana

New member
LOL../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

I was laughing so hard!!! (I usually dont participate in this forum but I had to respond!!!! HALIRIOUS!! especially the last part about Israel!!)

למעלה