עכשיו אתה כאן

I Was Hoping

New member
עכשיו אתה כאן

אתה. שהיית כל חיי. שהיית אני בזכר. אתה. נולדנו באותו היום ובאותה שנה, חשבנו תמיד יחד גם בלי מילים, היינו אחד... "חברים הכי טובים". הייתי מאוהבת בך שנים. ידעת. כל הזמן ידעת. ולא היית שלי לרגע אחד. אף פעם. רק לא להרוס רק לא לפגוע. מותר לשכב, זה כלול בעיסקה. אחר- כך עושים שיחה שזה לא יקרה יותר וזהו. ממשיכים כרגיל. יחד, כל הזמן יחד. וזה באמת לא קרה כבר המון זמן, הבנתי מתישהו שלעולם לא תהיה שלי, כמו שתמיד ידעתי שלא יהיה לי טוב איתך לעולם. ככל שאנחנו דומים, כך אנחנו שונים. מוזר, לא?. ואז גם לאלוהים נמאס לשמוע אותי חושבת עליך, ונסעת לטיול, לשנה. לא הרגשתי איך אבל המועקה שהרכיבה את חיי איתך וליוותה את כל התקופה שלנו יחד התפוגגה עם הזמן. הייתי בטוחה שזה נגמר אצלי. עכשיו אתה כאן. באת לבקר, לשבועיים. באתי לראות אותך. כמה מפליא, זה עשה לי רק רע. נשארת אותו ילד, ואני כבר לא שם איתך ממזמן. אני יודעת שאני אמורה לשמוח, אבל זה קורע לי את הלב. לא רציתי לספר לך כלום, אולי במיוחד כי לא שאלת. אני לא יודעת איפה אני ולא יודעת איפה אתה, לכן נקודת המפגש בינינו, זו שתמיד חיברה אותנו יחד, הלכה עכשיו לאיבוד. נקודה קטנטונת וכל- כך חשובה. האם אבדת לנצח ולא תשובי לעולם? האם איבדתי אותך ולעולם לא נהיה... מה שהיינו פעם, מוח אחד וצחוק אחד וסוד אחד? הכל היה אחרת, יש רק עוד דבר אחד מאז: לא הייתי מאושרת בימים ההם איתך, וגם עכשיו אני לא. ראיתי אותך וכל מה שבניתי לבד בשנה האחרונה כאילו התפוגג מעצמו רק מהמראה שלך. לא השתנית בכלום. אני רק מקווה שלא לנצח תהיה לך השפעה כל כך משתקת עלי. אתה פה רק לשבועיים ולי זה נראה כמו נצח. תיסע כבר, תלך,קל לי יותר לחיות בלעדיך. אתה, שהיית תוכן- חיי. היום אתה כמו מכשול במירוץ סוסים שאני לא מצליחה לעבור. אבן בדרכי אל מי שהפכתי להיות בזכות עבודה קשה. תלך, תחזור בפעם אחרת. אולי כשאמצא את אהבת- חיי האמיתית, זה שיאהב אותי בדיוק כמו שאני אוהב אותו, ולא תהיה מידה בעולם לאהבה הזאת. זה שיגרום לי לחייך ולהיות מאושרת בצורה טהורה, ששום דבר לא ישנה... תחזור אז, כבר לא יהיה לי אכפת. באמת. רק לא הסחרחורת הזאת עכשיו. אני לר מבינה מי אתה חושב שאתה, איך אתה מעז להיכנס אל חיי כרצונך ולטלטל אותם כל- כך בחוזקה, ואז להיעלם שוב... פשוט תלך. ממני, שהייתה החצי השני שלך כל- כך הרבה זמן ואולי היחידה שאי פעם אהבה אותך באמת רק בזכות מי שאתה ללי.

moran500

New member
אני לא ממש יודעת איך להגיב

זה כ"כ חזק.... כל מה שאני יכולה לעשות זה לשלוח לך
חם ואוהב ...

אלוהים הוא האכזר מכולם

אני תוהה מדוע הוא בכלל יצר אותנו מלחתחילה. לדעתי זה רק בגלל שהוא לבד לגמרי והוא סובל יותר מכולם. אז הוא היה צריך ליצור את העולם הזה ואותנו כדי שיהיה לו במי להתעלל. הסאדיזם ממכר ומשכיח לפעמים את הכאב.

ה מוזה

New member
רחוק מהעין רחוק מהלב

לפעמים זה באמת כך ..מה שלא רואים לא כואב אפשר לטשטש את תחושת הפיספוס והכאב המרחק מהעין ומהלב עוזר ומכהה את התחושות ובאמת מאוד מאוד קשה להפגש באופן ישיר עם העבר וכל העבודה העצמית מתערערת לה אולי זהו בעצם מין מבחן שכזה וממבחנים שכאלו אנחנו יוצאים מחוזקים כתבת "אני רק מקווה שלא לנצח תהיה לך השפעה כל כך משתקת עלי" יש אנשים שנשארים בעלי השפעה כזו על הלב וכמה שההגיון וקול השכל יאמר "התגברתי השארתי את העבר בעבר " ללב יש דרך משלו .. מספיק לו לפעמים נגיעה אחת - שתשאר ותשמר בו לחיים שלמים מאחלת לך שהלב יתמלא לו באהבה גדולה ועצומה עד שלא יוותר מקום בתוכו למעט בתיבת הזכרונות לאותה אהבה שהיא את בזכר

tivol man

New member
go get EM WOMAN

הדרל הטובה ביותר היא לצאת לחברת אנשים אחרים. שהם אולי לא יתחרו בו כל כך מהר או שהם כן, אבל הכי חשוב שלבסוף הם יכסו עליו, או לבחירתך יבואו במקום

I Was Hoping

New member
המון תודות רבות

אני בטוחה שיהיה בסדר... זאת אני שנשברת בקלות, זאת אני הפגיעה כל- כך, זאת אני שהחיים לא יחסנו אותה לעולם ממפגעי הלב... זאת אני שחייה מורכבים ממחשבות גדולות וכבדות, זאת אני שעסוקה בלהתעצב, להתמודד, לכאוב, לזכור... ולבכות. זאת אני. ואני היא זאת היחידה שלנצח תחיה איתי בצורה טוטאלית, שתצטרך לסחוב אותי בכל העליות ולהידרדר איתי במורדות, ולכן עלי להתרגל... אני מי שאני ולנצח זכרונות כאלה יטלטלו אותי לתהומות מוכרים, בהם אני כבר מתמצאת... ואתה... לנצח תישאר אספקלריה לכל מה שאני לא רוצה לראות ולא רוצה להבין, רק לדעת שאולי פעם אהבת אותי ואולי גם פעם תבין שאני הייתי כל מה שיכולת לחלום עליו. אולי. ואולי לא. זאת אני שצריכה לחיות עם זה. לא אתה.

וואו........

זה ממש ממש עצוב כואב ועמוק!!! אני באמת מקווה שהחיים יאירו לך פניהם... את נשמעת כמישהי שיודעת להעניק ולאהוב ויש לך הרבה מה לתת! צורת הכתיבה שלך מדהימה... איך יכולת לשדר כל כך הרבה כאב. את יודעת... אומרים שלכל אחד בעולם הזה יש את הנשמה התאומה שלו.. את כבר מצאת את הנשמה התאומה שלך אבל כנראה שזה לא מספיק! אז אני יודעת בביטחון שאת תמצאי את החצי השני שלך! וזו תהיה האהבה הכי גדולה שיכלה להיות לך אי פעם! מאוד התרגשתי לקרוא את המכתב שלך... בהצלחה בהמשך... נטע!

נורית23

New member
מזדהה עמוקות

מודה שכשקראתי פשוט הרגשתי כאילו זו אני שכתבה.. כל כך אני מרגישה כך ואין לי מושג איך להישתחרר מזה.. זה מדהים איך שאף אחד לא מבין אותי..ואף אחד לא מבין את עוצמת הקשר. ואיך שכל קשר אחר שאני ניכנסת אליו תמיד מושווה לקשר ההוא.. הלוואי שיהיה טוב, ומקנאה בך שהצלחת לבנות את עצמך בשנה הזו שיהיה בהצלחה ותודה על השיתוף..

dance of life

New member
ללי,

אחות שלי *מחבקת אותך אינסוף חיבוקים* מצטערת שקראתי באיחור שכזה אבל ראיתי את המכתב כבר ביום כתיבתו וחשבתי עליו כל יום ויום, שאקרא ברגע שאוכל... מלאכית, אין בי מילים רק כמה לעידוד - אוהבי עצמך כמו שאהבת אותו ותראי - הסחרחורת תעבור ובמקומה יבוא אושר, ואיתו יבוא בחור שיאהב אותך כמו שמגיע לך... ומגיע לך הכי בעולם! אוהבת אותך כל כך הרבה, אחות גדולה ג'וליה.

מוכר לי

קראתי את מה שכתבת וכ"כ הבנתי אותך הוא כמו הצל שלך השחור השד מהבקבוק שאת מפחדת להוציא החוצה.... אז רק רוצה להגיד לך חיזקי ואימצי אין לי מה ואיך לנחם אותך, אבל באמת הזמן יעשה את שלו חזקי את עצמך בצורה כזו שזה הפסד שלו ולא שלך שהוא לא שווה הרבה אם לא ידע להעריך אותך כמו שצריך, התנהגי אליו בקרירות ואדישות בדיוק כמו שהוא מתנהג אלייך למרות הקושי הגדול ואז אולי יבין וידע מה הפסיד כל עוד שירגיש שאת "מחכה" לו יתנהג באדישות שירגיש שזה אחרת תראי את פרצופו משתנה... בכל מקרה בהצלחה....

למעלה