עכשיו ארה"ב מגנים את פעולותינו ???

liranmul

New member

שימו לב שלאחר שנאחנו נקטנו בפעולה חכמה שהי בעצם הכניסה לאוריינט האוס האם ארה"ב צריכה לתמוך בנו או לגנות את מעשינו אין לי איך להגדיר את ואת כל ה... שהפלשטינים עושים לנו את זה לא צריך לגנות??? ואיך שהם מלמדים את הילדים שלהם לפוצץ מטענים ולמה כדי להתאבד ההרגשה חרא שבכל יום ובמיוחד בימי שבת אנשים לא מבלים כי הם מפחדים לצאת מהבית בקיצור אחד גדול יש לנו חרא של מדינה חרא של חוקים הגיעה הזמן לעשות מלחמה כוללת!! למרות ששוב ארה"ב לא תתמוך בזה כאילו שהם נותנים לנו לחקות עד שכולם ימותו שימו איפה שנחנו חיים כבר עדיף להגר לארץ אחרת - כל מי שקרא את זה ומסכים עם מה שאמרתי שיחזיר תשובה נ.ב - ביטוח לאומי יתן קיצבה למשפחת המחבל (זה היה רשום בעיתון) עוד דוגמא לחרא של מדינה

פרנס

New member

liranmul בוקר טוב אני מקווה כי נהנתה ממנת החרא היומית שלך ואני לא מבין מדוע אתה כאן בארץ עדיין. או שיכול להיות שביטוח לאומי מחלק קיצבה גם לאוכלי חרא? אז מה שהם מלמדים את הילדים שלהם להתפוצץ? גם זו דרך לדילול האוכלוסייה שלהם.אם הם ברברים גם אנחנו צריכים להיות כאלו? דע לך כי אני לא מפחד לצאת מהבית ואתמול ביליתי להנעתי במועדון עד שעות הבוקר הקטנות. אז תגיד לי: בגלל כמות ההרוגים בתאונות דרכים אתה הפסקת לנסוע? אז אם אתה כאן עדיין במדינת החרא הזאת מסתבר שאתה אוכל חרא לא קטן ובוכה בדמעות תנין. אז שיהיה לך חרא טוב

למעלה