עכשיו אני...

MikeY fReAk

New member
ממ.../images/Emo79.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק. יש כמה. ארץ אהובה? ישראל. בני אדם, יצור גאון או דפוק? כמה שהם גאונים הם דפוקים. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? נחשים זה יכול להיות נחמד, חרקים ממש מפחיד, כרישים רק להסתכל עליהם כשהם בתוך כלוב זכוכית.. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אין לי סירה ואני לאדעת לשחות. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? מממ צבעוני/שחור המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים. אין כל-כך הרבה אנשים שאוהבים אותי. חופש או בצפר\צבא\עבודה? עבודה. [גם מעביר את הזמן, גם זה מבחירה (אפילו אם אנחנו לא אוהבים את זה. זה מבחירה.) וגם מקבלים כסף.] סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט. הדבר הכי עצוב בעולם? להרגיש לבד. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? להרגיש לבד, מיואשת. ולדעת שכמה ש4 שנים זה קצת זמן זה יכול להרגיש כמו נצח. הדבר הכי שמח בעולם? להיות נאהב. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? להיות נאהבת. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות..אני אומרת לכם דוגרי ניסיתי לחשוב מה אני מעדיפה שמנים/רזים, קרחת/ארוך/קצר, גבוהים/נמוכים, אני פשוט לא מצליחה להחליט..כי חיצוניות זה כל כך אפס וזה כל כך לא מעניין אותי ואני לא מנסה להגיד משו פלצני זה באמת מה שאני מרגישה>< ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? למה לנסות? לכו על זה! פורום אהוב? משינה. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? גם וגם.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? 20 שעות..אממ ערים סביבות היומיים ככה. מה תעשו\ עשיתם בצבא? לאדעת מה אעשה. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לאדעת במה אעבוד. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים.. MTV או VH1? מה? שירים במחשב או רדיו? רדיו ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 2 מה אתם אומרים על פירסומות? נחמד לפעמים פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? תלוי מה בא.. מה אתם אומרים על סודה? טעים רק עם פטל אלכוהוליסטים או מסוממים? נערף ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? פעם ככה פעם ככה.

honey pie1

New member
אמממאמאממממאמממאמממ...

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ביטלססססססס!!! ארץ אהובה?בריטניה/ אנגליה
בני אדם, יצור גאון או דפוק? תלוי מי
נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מגעיל ומפחיד... הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אשאר במקום ללא תנועה... בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים רולז המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? כמה כמו אחים
חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופששש! סטייק או סלט ירקות או דגים? אפחד מהם... הדבר הכי עצוב בעולם? ג'סי מקרטני
(לא פול, ג'סי!!!) הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לגלות שסבתא שלי חולה מאוד מאוד...
הדבר הכי שמח בעולם? לונדון הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? ביטלס אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? לוידת ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? אפחד מהם! פורום אהוב? ביטלס לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? ישנה ביום ערה בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי-אולי 15 שעות... הייתי ערה- 22 שעות אולי... מה תעשו\ עשיתם בצבא? לוידת... אולי מודיעין... במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני רוצה להיות וטרינרית... מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) תיירים MTV או VH1? vh1 רולז! שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? יס וויקאנד, יס ווי מה אתם אומרים על פירסומות? חרא של דבר!!! פרינגלס או צ'יפס? פרינדלס פופקורן טבעי או עם חמאה? אפחד מהם... שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? גזים מה אתם אומרים על סודה? איכככככס! P= אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים! יותר מצחיק ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? יש רגעים ויש רגעים, לרוב אוהבת... וזהו...

PennyLaneM

New member
...

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק קלאסי,רוק,מטאל קצת,סול. ארץ אהובה? יפן. בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק אך עם זאת גאון. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חמוד. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? סביר להניח שאתחיל לשחות. אך האמין בכל יכולתי שיש דולפינים שיגנו עליי,ויתנו לי מוטיבציה להמשיך לחתור לחוף. [עזבו,חלום שלי.] בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים ולבנים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים. חופש או בצפר\צבא\עבודה? עבודה. סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק. הדבר הכי עצוב בעולם? מוות. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? המון :/ הדבר הכי שמח בעולם? ילדים. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? בני דודים שלי,חיבוק,מחמאה מהחבר. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ואחרכל חיצוניות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? נגד שניהם..אבל אני לא אתנגד שאותם אנשים שעושים את הניסויים על בעלי החיים,יעשו את הניסויים על עצמם. פורום אהוב? אנערף. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה ולהיות ער ביום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? שהייתי ערה -יומיים שישנתי - 15 שעות. מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת מה אני אעשה. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא יודעת. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) עם הבן זוג במחלקת תיירים. MTV או VH1? vh1 שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? 10 ערוץ אהוב? ניקולודאון וערוצי המוזיקה.. מה אתם אומרים על פירסומות? מעצבן. פרינגלס או צ'יפס? לא אוהבת את החטיפים האלה. פופקורן טבעי או עם חמאה? לא אוהבת פופקרן. שתיה חריפה או קלה? חריפה וקלה. עם גזים או טבעית? גזים. מה אתם אומרים על סודה? איכ. אלכוהוליסטים או מסוממים? אנערף. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים.

יyלושקי

New member
אניייי.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif..

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ~~~ פופו/אור כזה.. LP/בקסטריט בויס.. ארץ אהובה? ~~~ ישראל טחח. והאיטליה יפה.. בני אדם, יצור גאון או דפוק? ~~~ מאיפה לי.. יצור גאון יכול להמציא דברים יעילים.. ועל דפוקים כיף לצחוק.. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? ~~~ מפחיד.. \= הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? ~~~ לאא אני פוחדת מכרישים פחד מוות.. X___X ואני בכלל לא יודעת לשחות מהר טחח. \= בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? ~~~ הכל הולך.. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? ~~~ 4 כמו אחים סO חופש או בצפר\צבא\עבודה? ~~~ חופש סטייק או סלט ירקות או דגים? ~~~ סלט הדבר הכי עצוב בעולם? ~~~ בגידות.. אהבות.. נו תגידו לי זה לא עצוב?! הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? ~~~ סתם... הדבר הכי שמח בעולם? ~~~ חברים.. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? ~~~ המוןןן.. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? ~~~ פנימיות.. נו כולם אומרים ככה אבל היי.. כולם מסתכלים גם על החיצוניות עשו טובה.. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? ~~~ אפחד.. \= פורום אהוב? ~~~ לוידעת.. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? ~~~ טחח הראשון.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ~~~ שישנתי לוידעת.. אבל פעם הייתי ערב עד 8 בבוקר והלכתי לישון וקמתי ב1.. מה תעשו\ עשיתם בצבא? ~~~ מאיפה לי..?! במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? ~~~ וטרינרית.. מים או יבשה? ~~~ גם וגם.. ספינה או מכונית? ~~~ גם וגם.. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) ~~~ מחלקת תיירים עם בן הזוג.. MTV או VH1? ~~~ אמ.טי.וי שירים במחשב או רדיו? ~~~ במחשב.. :) ערוץ 2 או 10? ~~~ 2! ערוץ אהוב? ~~~ וואי.. 2,3, אמ.טי.וי, הוט פאן+דרמה.. כןכן הוט שליטע :) מה אתם אומרים על פירסומות? ~~~ תישרפו פרינגלס או צ'יפס? ~~~ פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? ~~~ ח-מ-א-ה שתיה חריפה או קלה? ~~~ שניהם.. [?] עם גזים או טבעית? ~~~ טבעייית מה אתם אומרים על סודה? ~~~ מגעיל אלכוהוליסטים או מסוממים? ~~~ טחח שניהם חרא.. אבל אם כבר אז אלכוהוליסטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? תלוי P=

PUZMAK J

New member
תשובות

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק קלאסי ארץ אהובה? ישראל(!) בני אדם, יצור גאון או דפוק? הוא חכם, אבל יכול להיות יותר טוב נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מפחיד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אשאר במקום בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק הדבר הכי עצוב בעולם? תאונה הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? המחלה... הדבר הכי שמח בעולם? להתעורר מתרדמת, או להתחתן... הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? כשסבתא שלי התעוררה מתרדמת אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על עור שמגודל באופן מלאכותי במעבדה פורום אהוב? ג'אגלינג וחד אופן לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון כשעייפים, לקום כגומרים לישון.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי-34 שעות, הייתי ער 49 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? טיס במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? ג'אגלינג מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) בם בן הזוג בתא המטען MTV או VH1? מה? שירים במחשב או רדיו? שירים במחשב ערוץ 2 או 10? 22 ערוץ אהוב? ערוץ הקניות מה אתם אומרים על פירסומות? אין ברירה.. פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי שתיה חריפה או קלה? חריפה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? לא אוהב אלכוהוליסטים או מסוממים? מסוממים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif עונה ופורשת ../images/Emo3.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?
רוק ישראלי
וכל הנכלל בזה
ארץ אהובה? כאן, קרואטיה, והולנד
בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק, דפוק מדי
נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? תלוי בסיטואציה
הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני אהיה בשוק לרגע, ואשחה לחוף
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים, או בצבע כהה אחיד. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 כמו אחים
חופש או בצפר\צבא\עבודה? להיות במסגרת, אבל הרבה חופשים
סטייק או סלט ירקות או דגים? אני צמחונית
הדבר הכי עצוב בעולם? התעללות בבע"ח
הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לריב עם חברות וכאלה
הדבר הכי שמח בעולם? שהדבר הכי עצוב בעולם, ייפסק
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? להרגיש טוב
אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? שילוב
ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם. זין. פורום אהוב? רובי וויליאמס
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה, וער ביום
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ערים - 40 שעות, וישנתי - 19 שעות.
מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני רוצה להיות מתחזקת מצנחים
במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני עובדת בניקוי אורווה, ורוצה להיות רופאת שיניים
מים או יבשה? יבשה
ספינה או מכונית? מכונית
לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) אני תמיד טסה מחלקה ראשונה בלי קשר
וחוצמזה אני תמיד ישנה בטיסות, אז מחלקה ראשונה
MTV או VH1? אמטיוי2
שירים במחשב או רדיו? מחשב. ברדיו יש פאקצות
ערוץ 2 או 10? במצב הנוכחי, אף אחד מהם. ערוץ אהוב? ערוץ 3, ואנימל פלנט
מה אתם אומרים על פירסומות? חרא דבר
פרינגלס או צ'יפס? פרינגלסססס אההההה |מאוהבאנושות| פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי
שתיה חריפה או קלה? קלה
עם גזים או טבעית? איכ גזים
מה אתם אומרים על סודה? איכ
אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים. מכירה אותם יותר טוב
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת

עונה

סגנון מוזיקה אהובה? אוהב הכל בעיקרון אבל יותר שנות השישים להקה?- אמממ לא יודע ארץ אהובה?- ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק?-חצי חצי נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? - נחמד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?- לא רק שאני ישאר שם בלי תנועה אני גם יביא לו סכום ומפית וישאל אם אני טעים לו מה נראה לך? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? לבן המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון חופש או בצפר- חופש \צבא\עבודה? עבודה סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות הדבר הכי עצוב בעולם? המצב בארץ הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? המצב בארץ הדבר הכי שמח בעולם? המצב בשוויץ הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? נולד לי אחיין אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימית ביג טיים ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם זה חולני לאפר חיות פורום אהוב? דיסני וסרטים מצויירים לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה ולהיות ער ביום מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי חמש עשרה שעות והייתי ער יום מה תעשו\ עשיתם בצבא? חחחח אני נראה לי יעבוד במישרדים במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אממ אני ירצה לעבוד בתור עיתונאי הוא משהו דומה מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) אממממ תיירים MTV או VH1? אמ טי וי שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? יס וויקנד מה אתם אומרים על פירסומות? נחמד לפעמים פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? פיכסה בריבוע אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהליסטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? מוי אוהב!

למעלה