עכשיו אני...

עכשיו אני...

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ארץ אהובה? בני אדם, יצור גאון או דפוק? נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? חופש או בצפר\צבא\עבודה? סטייק או סלט ירקות או דגים? הדבר הכי עצוב בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הדבר הכי שמח בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? פורום אהוב? לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? מה תעשו\ עשיתם בצבא? במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? מים או יבשה? ספינה או מכונית? לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) MTV או VH1? שירים במחשב או רדיו? ערוץ 2 או 10? ערוץ אהוב? מה אתם אומרים על פירסומות? פרינגלס או צ'יפס? פופקורן טבעי או עם חמאה? שתיה חריפה או קלה? עם גזים או טבעית? מה אתם אומרים על סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? וזהו...

KiaritChan

New member
עונע [:

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ג'יי-רוק [רוק יפני אומשו.] להקה: Malice Mizer , Janne Da Arc , LAr'c~en~ciel ארץ אהובה? מצריים,יפן
בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק XD נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? כריש חמוט.נחשים וחרקים איכ. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אתקע בו סכין D: בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? לאדעת.תלוי במצברוח המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? תמיד אמרתי שעדיף חבר אחד טוב מאשר מיליון ששוים לתחת -.- חופש או בצפר\צבא\עבודה? לאדעת XD סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק [: הדבר הכי עצוב בעולם? ._.; הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא משנה הדבר הכי שמח בעולם? מפגש?XDD הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אוו..היו הרבה כאלה אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על כלום פורום אהוב? סקריםושאלונים
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? אוי..לאדעת.לישון 24 שעות ביממה?D: מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? לאדעת 00; מה תעשו\ עשיתם בצבא? יש לי עוד זמן.. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? תלמידע?D: מים או יבשה? מים ספינה או מכונית? מכונית [: לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)עם בן הזוג במחלקה ראשונה?[: MTV או VH1? MTV שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? לאדעת.. מה אתם אומרים על פירסומות? איכ פרינגלס או צ'יפס? 00 פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי ._. שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? מיץ? XD מה אתם אומרים על סודה? איכ אלכוהוליסטים או מסוממים? כלומ ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? באמצע XD

גם אני...

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? מטאל. machin head ו Incubus ארץ אהובה? ניו זילנד ואוסטרליה (למרות שאני לא יודע עדיין אם זה ארץ או יבשה או גם וגם..) בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק בטירוף!!! נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חמוד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? נשאר במקום.. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש כמובן!!!! סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק! הדבר הכי עצוב בעולם? חיים. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא משנה הדבר הכי שמח בעולם? אין. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אין. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? לא יודע. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם. פורום אהוב? אין לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום! מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי 18 שעות.. הייתי ער 75 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? קרבי! במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? חנות דגים. מים או יבשה? מים ספינה או מכונית? ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) לבד במחלקת ראשונה!!! MTV או VH1? אמ טי וי שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? שונא את שניהם! ערוץ אהוב? 3 וAXN מה אתם אומרים על פירסומות? הדבר שאני הכי שונא בעולם!!! פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? תלוי מתי עם גזים או טבעית? גזים! מה אתם אומרים על סודה? איייככככככככ אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים (עדיף להרוס את הכבד מאשר את המוח, לא?!) ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? שונא!

d r o r y

New member
תשובותיי:

-סגנון מוזיקה אהובה?פופ ורוק ישראלי משנות ה 80 וה 90. -להקה?אתניקס -ארץ אהובה?ישראל -בני אדם,יצור גאון או דפוק?יצור מחורבן ביותר!!! -נחשים,חרקים וכרישים,מפחיד או חמוד?מפחחייייידדדדדדדד.אמאל'ה... -הסירה שלכם טבעה,לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף,פתאום אתם פוגשים כריש,תתחילו לשחות בשיא המהירות או תישארו במקום ללא תנועה?אם לא אחטוף איזה התקף לב,אז אשחה בשיא המהירות. -בגדים,לבנים או צבעוניים או שחורים?צבעוניים -המון חברים או 2 שהם כמו אחים?2 שהם כמו אחים -חופש או בצפר/צבא/עבודה?חופש כמובן!בעיקר חופש מהחיים. -סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות,אבל רק עם הוא ממש איכותי ועשיר בדברים טובים. -הדבר הכי עצוב בעולם?מצבי העגום -הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?שנולדתי -הדבר הכי שמח בעולם?להתנתק מהחיים פה ולחיות בתוך פנטזיה טובה -הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?כנ"ל -אצל בני הזוג,פנימיות או חיצוניות?אי אפשר בלי אחד מהם.יש 50 אחוז חשיבות לשניהם.ומי שאומר שלא הוא סתם משקר. -ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?על בני אדם שמרגיזים אותי במיוחד. -פורום אהוב?הפורום הזה,השיר שלנו,חלומות,ועוד כמה טובים. -לישון בלילה ולהיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער בלילה?לישון ביום ולהיות ער בלילה -מה הזמן הכי ארוך שישנתם?אם מדובר בזמן רצוף,אז נראה לי ש 10 שעות. -ושהייתם ערים?חחח...נראה לי שיותר מיומיים רצוף.(יותר מ 48 שעות) -מה תעשו/עשיתם בצבא?הייתי מאבטח מתקנים. -במה תרצו לעבוד/במה אתם עובדים?אני כיום עובד בסקרים טלפוניים,עם הפסקות באמצע.לפעמים יש עבודה ולפעמים אין. -מים או יבשה?יבשה -ספינה או מכונית?מכונית -לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן זוג?לא זה ולא זה -MTV TU VH1?לא זה ולא זה -שירים במחשב או רדיו?רדיו -ערוץ 2 או 10?נלך על 2 -ערוץ אהוב?ערוץ הסרטים הישראלי-5 -מה אתם אומרים על פרסומות?חרא,זבל וגועל נפש של דבר! -פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס -פופקורן טבעי או עם חמאה?לא יודע בדיוק מה ההבדל... -שתייה חריפה או קלה?כמובן שקלה. -עם גזים או טבעית?טבעית.למראת שקוקה-קולה זה בין המשקאות האהובים עלי ביותר,והוא מוגז. -מה אתם אומרים על סודה?לא טעים,אבל מרווה מאוד. -אלכוהוליסטים או מסוממים?אותו הזבל -ולסיום:משפחה,אוהבים או שונאים?לא שונא,אבל לצערי הרב אני גם לא יכול להגיד שאני אוהב.כמו שכבר אמרתי,אני אדם כמעט נטול מאהבה.עצוב,אבל זה המצב.

עונה

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? מזרחית ור=ק מזרחית! ומי שלא מוצא חן בעיניו ח=ב=ל ארץ אהובה? אין כמו ישראל
בני אדם, יצור גאון או דפוק? יצור גאון... תמיד יש תיוצאי דופן נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחיד... יש מישו שחושב שזה חמוד? הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? קודם כל תתקנו שגיאות כתיב... הסירה טבעה לא טבע! ומשום מה אנחנו נתחיל לשחות לא? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? לבןןן.. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חחחחחח שאלה רטורית סטייק או סלט ירקות או דגים? לא זה, לא זה, וגם לא זה הדבר הכי עצוב בעולם? מוות של מישהו קרוב הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? כנ"ל הדבר הכי שמח בעולם? לאדעת הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? כנ"ל אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? היופי פותח דלת ורק האופי יכניס אותך פנימה ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? עדיף בלי ניסויים בכלל, אם זה חובה אז על בע"ח פורום אהוב? אין לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום ולהיות ער ביום? מאמי אי אפשר גם לישון וגם להיות ער מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? שישנתי? אמממ 12-13 שעות ככה... שהייתי ערה? כל הלילה מה תעשו\ עשיתם בצבא? אמממ יש לי זמן אל תטרידו אותי בזה עכשיו במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? כנ"ל מים או יבשה? מיםם ספינה או מכונית? ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים עם בן הזוג MTV או VH1? אמטיוי שירים במחשב או רדיו? שירים במחשב... ברדיו זה מעצבן עם כל הפרסומות ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 24 מה אתם אומרים על פירסומות? בעעעע פרינגלס או צ'יפס? שו פרינגלס? פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי שולט!!! שתיה חריפה או קלה? קלה... קופיפה הייתה אומרת חריפה עם גזים או טבעית? גזים ברור מה אתם אומרים על סודה? לא אוהבת אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת

CAM1LA

New member
עונה!

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? פופ וראפ. אין להקה, יש זמר. אמינם ארץ אהובה? ארה''ב בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק לגמרי נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חמוד, מגעיל, ומפחיד (לפי הסדר של החיות) הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אממ... אני אנסה להישאר במקום. אם אני אשחה מהר אין מצב שזה יעזור, הכריש יותר מהיר. אם אני אשאר במקום אולי יהיה לי איזשהו סיכוי. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים הכי יפה אבל כרגע אני מנסה לגוון. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש! סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות. אני צמחונית כולל דגים. הדבר הכי עצוב בעולם? כשמתעללים בבעלי חיים הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? מה שכתבתי למעלה ואהבה נכזבת הדבר הכי שמח בעולם? אהבה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? נו חלאס אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? צריכים לעשות ניסויים על כל בני האדם שעשו ניסויים בבעלי חיים! פורום אהוב? סקרים ושאלונים! לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה ולהיות ער ביום, אפילו שאני לא מצליחה כל כך. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי 12 שעות והייתי ערה קצת יותר מ-24 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? משחק מים או יבשה? שניהם ספינה או מכונית? כנ''ל לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים עם בן הזוג (אם היה לי) MTV או VH1? אמ טי וי שירים במחשב או רדיו? תלוי מתי ואיפה ערוץ 2 או 10? 10 בדרך כלל ערוץ אהוב? 3 מה אתם אומרים על פירסומות? מעצבן אבל לפעמים נחוץ כי צריכים להשתין פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס. החרמתי את פרינגלס. פופקורן טבעי או עם חמאה? עם חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? גזים! מה אתם אומרים על סודה? בסדר... פעם ניסיתי להוסיף לה סוכר וניגמרו כל הגזים אלכוהוליסטים או מסוממים? מסוממים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

סגנון מוזיקה אהובה? רוק ישראלי. להקה? היהודים. ארץ אהובה? ישראל. בני אדם, יצור גאון או דפוק? רגולר. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? איכ. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? מהר. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוני. לבן. שחור. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון. אבל 2 כמו אחים. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש. סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט. הדבר הכי עצוב בעולם? מוות ובדידות. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? מוות ובדידות. הדבר הכי שמח בעולם? אהבה. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אהבה. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? שומדבר. פורום אהוב? הש"ש. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום, ער בלילה. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 20 ומשהו שעות. ושהייתם ערים? 31 שעות. מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת. אולי מודיעין. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? שחקנית. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות): עם בן זוג. MTV או VH1? אמטיוי. שירים במחשב או רדיו? מחשב. ערוץ 2 או 10? 10. ערוץ אהוב? 24. מה אתם אומרים על פירסומות? נייס. פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס. פופקורן טבעי או עם חמאה? איכ. שתיה חריפה או קלה? קלה. עם גזים או טבעית? ספרייט. מה אתם אומרים על סודה? עם תרכיז פטל זה נחמד. אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? תלוי מתי. לרוב שונאים.

../images/Emo110.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? לוידעת
ארץ אהובה? ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק? גם וגם
נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחידדדדד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני יתחיל להיות הסטרית כמו שאני מכירה את עצמי
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים אבל גם שחור ולבן זה יפה לבגדים:) המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? אממממממממ.. 2 שהם כמו אחים.. אבל גם הרבה חברים זה תמיד טוב.. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופשש סטייק או סלט ירקות או דגים? אפחד מהם הדבר הכי עצוב בעולם? לוידעת הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לוזוכרת הדבר הכי שמח בעולם? שפגשתי את אגם.. בחיים לא הייתי מאושרת יותר מזה:) הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? ^ אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? ביחד
אבל ברור שפנימיות זה יותר חשוב ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא ולא פורום אהוב? אהבה מעבר לפינה
אני שם במ'ת מלא זמן.. אבל גםם זה
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה ולהיות ער ביום מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? כל הלילה
ושישנתי אמממממממ לוזוכרת
מה תעשו\ עשיתם בצבא? אינלי שמץ במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא עובדת ולוידעת במה
מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) לוידעת
MTV או VH1? לא ולא שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 24 מה אתם אומרים על פירסומות? מעצבנותתת בטירוף פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס
פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? לוידעת מה אתם אומרים על סודה? לא טעים בכלל
אלכוהוליסטים או מסוממים? לא ולא ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים

adi121

New member
נהננה../images/Emo60.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?רוק, מוניקה סקס לינקין פארק ארץ אהובה?ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק?גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מפחיד הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?אני אשחה לחוף באיטיות כדי שלא ישים לב בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?צבעוניים אח"כ שחורים אח"כ לבנים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש!! סטייק או סלט ירקות או דגים?אממ.. דגים אבל האפשרויות פה לא משהו הדבר הכי עצוב בעולם?כל האנשים שמתים בלי שמגיע להם הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?עומר הדבר הכי שמח בעולם?אני יודעת... הטכנולוגיה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??עומר אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?בני אדם בהסכמתם פורום אהוב?סקרים ושאלונים כמובן לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון ביום ולהיות ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?שישנתי 13 שעות נראה לי.. אחרי פולין ושהייתי ערה רצוף נראה לי 36 שעות באיזה מחנה של הצופים בכיתה ז' אבל בפולין היה לי שבוע שלם שכל יום ישנתי שעתיים-שלוש עייפות מצטברת מה תעשו\ עשיתם בצבא?אני עוד לא יודעת.. כנראה קרבי במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?גם עדיין עוד לא ברור משהו במחשבים כנראה מים או יבשה?יבשה ספינה או מכונית?ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)עם בן הזוג תמיד עדיף MTV או VH1?אמטיוי שירים במחשב או רדיו?במחשב ערוץ 2 או 10?2 ערוץ אהוב?yesweekend מה אתם אומרים על פירסומות?נחמד אבל לא באמצע מתח פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?טבעי שתיה חריפה או קלה?וודקההה עם גזים או טבעית?לא שותה מוגז מה אתם אומרים על סודה?לא שותה מוגז.. אלכוהוליסטים או מסוממים?מסוממים (יומן נעורים) ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? רוב הזמן שונאים

עונה

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? מזרחיתתתתתת הכייייי וגם טראנסים וראפ מוזיקה שחורה וגם דיכאון ארץ אהובה? לא יצאתי מגבולות ארצנו הקטנטונת בשלב זה, כשאצא אודיע לכם על העדפותיי. בני אדם, יצור גאון או דפוק? חח יש וישש נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחידדדדדד ומגעיל הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לאדעת בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחור או לבן או תכלת.. לא צבעוני בע המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? וואלה לאדעת.. אם אפשר שילוב של שניהם חופש או בצפר\צבא\עבודה? מזה השאלות האלה דייי סטייק או סלט ירקות או דגים? אפחד... בעצם סלט ירקות הכי נורמלי הדבר הכי עצוב בעולם? לא יודעת הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לאדעת הדבר הכי שמח בעולם? לאדעת הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אין לי מושג אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? שניהם ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? אפחד פורום אהוב? לאדעת לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? איך זה הגיוני רק תסבירו לי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? שישנתי 25 שעותת ושהייתי ערה 19 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? לאדעת במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לאדעת עכשיוו מים או יבשה? מים ספינה או מכונית? תלוי איזו מכוניתתתת לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים עם בן הזוג MTV או VH1? אממ MTV שירים במחשב או רדיו? מחשב.. רדיו יש פרסומות וזה מעצבן ותמיד השדרנים האלה מדברים באמצע השיר ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? לאדעת מה אתם אומרים על פירסומות? זה מעצבן פרינגלס או צ'יפס? אמממ לאדעתת פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעייייי שתיה חריפה או קלה? חריפההה
קופיפי צדקת חח זה באמת מה שכתבתי עם גזים או טבעית? אמממ גזים מה אתם אומרים על סודה? לא אוהבת אלכוהוליסטים או מסוממים? אפחד... ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? משו באמצע

MissNusha

New member
אני

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק - רד הוט צ'ילי פפרס. ארץ אהובה? אוסטרליה!!!! בני אדם, יצור גאון או דפוק? בלונדיני. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? לא מפחיד אבל דוחה הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לא יודעת. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? בצפר אבל אם חושפים מידי פעם סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות!! דגים ובשר=רצח! הדבר הכי עצוב בעולם? לא יודעת הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא יודעת הדבר הכי שמח בעולם? אמ... הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אמ... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? גם וגם... אני לא אצא עם מישהו מכוער לדוגמא, אבל גם לא עם מישהו שהוא חתיך אבל wanna b ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא זה ולא זה פורום אהוב? לא יודעת לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? להיות ערה ביום וישנה בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? לא זוכרת מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יעשה בחיים במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא ידועת מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? לא יודעת לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) לבד במחלקה ראשונה מה השאלה? חחח MTV או VH1? אה?? שירים במחשב או רדיו? רדיו ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 7 10 ו9 מה אתם אומרים על פירסומות? אוהבת פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? חריפה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? יאק אלכוהוליסטים או מסוממים? חחחח הכינוי חיבה שלי זה alco כי אני חולה על שתייה... ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת

.

סגנון מוזיקה אהובה? מטאל, שירי ארץ ישראל הטובה והישנה, שירים ברוסית/סינית/יפנית/קוריאנית. להקה? Disturbed, SOAD, KoRn, Within Temptation, יש המון S: ארץ אהובה? ללא כל צל של ספק- יפן :} בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק לגמריי P: נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חמודים ^.^ הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? הייתי לבטח נעצרת ללא תנועה מהפחד =/ בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? אממ, אני לובשת שחור בדר"כ, אבל צבעוני יותר יפה אני מניחה P: המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 1 שהוא כמו אח, הכי טוב P: חופש או בצפר\צבא\עבודה? עבודה ^^ סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות S: הדבר הכי עצוב בעולם? שואה? הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הכל יחסי. נכון לעכשיו- זה כשאני והX נפרדנו, אבל זה ממש שטויות P: הדבר הכי שמח בעולם? כשהקימו את מדינת ישראל? P: הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? כשקנו לי כלבלב ^^ אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? חצי חצי. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? אממ, אני לא יודעת =/ פורום אהוב? 4. משחקי מחשב ורשת. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? אני מעדיפה לישון בלילה, להיות ערה ביום, אבל זה לא כ"כ הולך לי XD מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי- לא יודעת. 12 שעות? ערה: יום וחצי אוליי... לא זכור לי מה תעשו/ עשיתם בצבא? אני רוצה להיות צלמת צבאית, כי אני מאוד אוהבת לצלם. אבל נראה, לא ממש חשוב לי מה. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? עבדתי קצת, בדיבוב [אם אפשר לקרוא לזה עבודה =/] ואני חושבת שנכון לעכשיו אני אחזור לזה. זה נחמד. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות): בן זוג, ביחד, מחלקת תיירים. MTV או VH1? אממ VH1 שירים במחשב או רדיו? רדיו במחשב P: ערוץ 2 או 10? 22. ערוץ אהוב? Cartoon network. מה אתם אומרים על פירסומות? דבר מתוחכם P: פרינגלס או צ'יפס? כלום ^^ פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה *__* שתיה חריפה או קלה? קלה. עם גזים או טבעית? טבעית P: נדמה לי מה אתם אומרים על סודה? לא אוהבת אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים... אני חושבת O_O ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת ^^ ברור

irashady

New member
אנייי

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? הכל חוץ מדיכאון ומזרחית.... המון משינה,אמינם ובון ג'ובי ארץ אהובה? ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק? תלוי מי.. למשל אני גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? (מדהימיםםםם חוץ מהחרקים) הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? בשיא המהירות מן הסתם בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים... אבל בסטייל כן... לא סתם לערבב המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון חופש או בצפר\צבא\עבודה? בצפר סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק הדבר הכי עצוב בעולם? כשמישהו קרוב מת הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? עוד 12 יום נראה... הדבר הכי שמח בעולם? ההופעות של משינה.. כל החיים שלי הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??ההופעות של משינה, מוזיקה, חדר כושר... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? חיצוניות ברושם הראשון וגם מה שיותר קובע... אבל אופי נורא חשוב ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על אף אחד מהם פורום אהוב? משינה לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון בלילה ולהיות ערה ביום מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? 15 שעות אחרי שחזרתי מהגדנ"ע נראה לי... מה תעשו\ עשיתם בצבא? מקווה שמשהו טוב... אולי קרבי במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? משהו שאני יאהב... יש עוד זמן מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים MTV או VH1? שניהם שירים במחשב או רדיו? במחשב יש כל מה שאני אוהבת... אבל כששמים את מה שאני אוהבת ברדיו זה יותר כיףףף ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 24 מה אתם אומרים על פירסומות? גרררר פרינגלס או צ'יפס? אף אחד מהם פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלכוהוליסטים או מסוממים? לא שותה ולא לוקחת סמים חחחח וגם לא מעשנת ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? למרות הכל איך אפשר לשנוא!?

....

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק, רוק קלאסי, ישראלי ארץ אהובה? פיג'י בני אדם, יצור גאון או דפוק? גם וגם נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחיד/מגעיל הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לא יודעת.. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? גם וגם וגם המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? גם וגם חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש כמובן סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות הדבר הכי עצוב בעולם? השואה.. כל מיני הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? המוות של שלושה אנשים שקרובים אליי הדבר הכי שמח בעולם? יש מלא.. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אנשים מסויימים, מקומות מסויימים.. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? גם וגם ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא זה ולא זה פורום אהוב? בנות לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? הא? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? 48 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני רוצה להיות פקידת צוות בשייטת או משהו במודיעין, אבל אני עוד לא יודעת בוודאות במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני עובדת במדגה, ארצה לעבוד.. משהו בשואוביז. מים או יבשה? גם וגם ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) גם וגם.. תלוי לאן, מתי וכו' MTV או VH1? .... שירים במחשב או רדיו? גם וגם.. ערוץ 2 או 10? מה זה משנה? ערוץ אהוב? אין מה אתם אומרים על פירסומות? חרא ברה פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? גם וגם, תלוי במצב הרוח שתיה חריפה או קלה? גם וגם, תלוי במצב הרוח עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? לא משהו אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים, אם כבר ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים

אני מסכימה איתך שקיבוצניקים זה טוב

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?רוק,קולדפליי ארץ אהובה?הוואי,אפריקה,ניו זילנד,ארצות הברית בני אדם, יצור גאון או דפוק?חלקם גאונים והחלק הדרומי הם דפוקים! נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?טיפשים.. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?יישאר במקום,באמת אני שוחה כמו כלב שמחפש את אבא שלו,לא יהיה שום סיכוי שבעולם שאני יברח ממנו.. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?הרוב שחורים אבל יש גם כמה צבעוניים למסיבות המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?לי יש המון חברים, אבל הייתי מעדיפה 2 שהם כמו אחים.. חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופש סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט הדבר הכי עצוב בעולם?שואה הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?עידו הדבר הכי שמח בעולם?הוואי הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??חגיגת הוואי אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?בני אדם מסויימים פורום אהוב?קולדפליי לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?10 שעות ,24 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא?כלום,אממ כלומר נראה.. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?נראהההההההההה מים או יבשה?מים,אני מה זה אוהבת מים! ספינה או מכונית?ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)לטוס עם בן זוג במחלקת תיירים MTV או VH1?אמ טי וי שירים במחשב או רדיו?שניהם ערוץ 2 או 10?2 ערוץ אהוב?אמ טי וי,יס וויקהנד מה אתם אומרים על פירסומות?חרא פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?חמאה שתיה חריפה או קלה?קלה עם גזים או טבעית?טבעית מה אתם אומרים על סודה?לא טעים אלכוהוליסטים או מסוממים?מסוממים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?שונאים!!!!!!!!!!

NiKi†a

New member
טוב אני.

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? מטאל, רוק, אלטרנטיבי...מיוז, דרים תיאט'ר, פלאסיבו, מגהדת', סאבטג'. ארץ אהובה? ארה"ב בני אדם, יצור גאון או דפוק? נחמדים+. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חרקים זה איכ, נחשים זה בסדר :), כרישים זה מפחיד P: הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? הראשון אני משארת. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? הרבה חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק =] הדבר הכי עצוב בעולם? אתה [סתם
] הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הדבר הכי שמח בעולם? זה מתחיל לדכא אותי P: הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? שילוב. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם, מי שיסכים
פורום אהוב? מיוז לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה ולהיות ערה ביום oO מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? מממ הכי הרבה שישנתי היה 14 וחצי שעות =]..שהייתי ערה? נראה לי יומיים מה תעשו\ עשיתם בצבא? מפענחת תצלומי אוויר [: במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לאדעת מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)- חחח...ברור שעם הבנזוג. MTV או VH1? השני שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? 22 ערוץ אהוב? 3, ביייייייייפ מה אתם אומרים על פירסומות? לא מחבבת במיוחד פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? שניהם =] מה אתם אומרים על סודה? מחבבת מינוס אלכוהוליסטים או מסוממים? Oo ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? מחבבת+-

coullette

New member
^_^

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?
Pאנק ארץ אהובה?
אנגליה וישראל למרות הדפיקות שבה בני אדם, יצור גאון או דפוק?
דפוק נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?
קריפי הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?
כנראה שאני אשחה למרות שאומרים שזה לא טוב וצריך להשאר בלי תזוזה אבל עדיין האינסטינקטים הם לברוח. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?
שחורים וצבעונים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?
המון חברים חופש או בצפר\צבא\עבודה?
חופש סטייק או סלט ירקות או דגים?
סלט הדבר הכי עצוב בעולם?
סבל הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?
מריבה עם החבר הדבר הכי שמח בעולם?
אהבה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??
התפייסות עם החבר
אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?
גם וגם ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?
לא זה ולא זה פורום אהוב?
גרין דיי לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער בלילה?
האפשרות השניה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?
לא יודעת מה תעשו\ עשיתם בצבא?
לא עשיתי במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?
אני לא עובדת וגם לא ממש רוצה מים או יבשה?
מים ספינה או מכונית?
מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)
לבד מחלקה ראשונה MTV או VH1?
מטווי שירים במחשב או רדיו?
מחשב ערוץ 2 או 10?
2 ערוץ אהוב?
3 מה אתם אומרים על פירסומות?
יש לדאוג להשמדתן המיידית פרינגלס או צ'יפס?
ציפס פופקורן טבעי או עם חמאה?
חמאה שתיה חריפה או קלה?
קלה עם גזים או טבעית?
לא עם הרבה גזים מה אתם אומרים על סודה?
איכסה אלכוהוליסטים או מסוממים?
לא ולא ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?
אוהבים

Didosh1

New member
עונה

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? פופ ורוק ו..אין! ארץ אהובה?ישראל וארה"ב בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחיד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?לשחות בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? לבנים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש ברוררר סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק הדבר הכי עצוב בעולם? מוות הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא זוכרת הדבר הכי שמח בעולם? אהבה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? לא זוכרת אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?בני אדם פורום אהוב?השיר שלנו לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום ולהיות ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? היום נראה לי..16 שעות והייתי ערה איזה יומיים ברצף מה תעשו\ עשיתם בצבא? מד"ס(מדריכת ספורט) במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא יודעת עדיין.. מים או יבשה?יבשה ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)עם בן הזוג במחלקת תיירים MTV או VH1? אם טי וי.. שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 13-יס וויקנד מה אתם אומרים על פירסומות? מיותרות פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? עם חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? מגעיל אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים נגיד.. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?אוהבים

מיקמיק 1

New member
עונה..

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?מזויקה נעימה שכייף לשמוע.. ארץ אהובה?ישראל? בני אדם, יצור גאון או דפוק?יצור גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מפחיד.. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?אני יתחיל לשחות בכל המהירות בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?צבעוניים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?המון חברים חופש או בצפר\צבא\עבודה?לא יודעת.. סטייק או סלט ירקות או דגים?סטייק הדבר הכי עצוב בעולם?מוות הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?שסבא שלי נפטר...
הדבר הכי שמח בעולם?שלום, ימי הולדת.. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??לקבל בשורות טובות.. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?שניהם ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?על אפחד.. פורום אהוב?|כתר\השיר שלנו
נינט טייב
וסקרים ושאלונים
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון בלילה ולהיות ער ביום.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?לא זוכרת.. מה תעשו\ עשיתם בצבא?אני עדיין לא יודעת.. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?אני לא עובדת כרגע. מים או יבשה?יבשה ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)מחלקת תיירים MTV או VH1?אמ טי וי שירים במחשב או רדיו?שירים במחשב ערוץ 2 או 10?שתיים זה תמיד ביחד.. ערוץ אהוב?ערוץ הקולנוע הישראלי, ו-ויוה מה אתם אומרים על פירסומות?לפעמים הם מעצבנות.. פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?פופקורן טבעי שתיה חריפה או קלה?קלה עם גזים או טבעית?טבעית מה אתם אומרים על סודה?בעע..לא אוהבת.. אלכוהוליסטים או מסוממים?אפ'חד... ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?אוהבים

למעלה