חנן44
Well-known member
188.953 Aufrufe · 869 Reaktionen | 98% מהישראלים ישרדו פצצת אטום: מומחה הגרעין מסביר למה הפחד מוגזם | Israel Hayom ישראל היום
98% מהישראלים ישרדו פצצת אטום: מומחה הגרעין מסביר למה הפחד מוגזם
לפני הבחירות עושים וויב חיובי.![]()
188.953 Aufrufe · 869 Reaktionen | 98% מהישראלים ישרדו פצצת אטום: מומחה הגרעין מסביר למה הפחד מוגזם | Israel Hayom ישראל היום
98% מהישראלים ישרדו פצצת אטום: מומחה הגרעין מסביר למה הפחד מוגזםwww.facebook.com
תשמע. המוח שלך ממש מלא בשטויות.לפני הבחירות עושים וויב חיובי.
תשכח מהבעיות הכל בסדר...
כמובן שהאדם הזה משקר לך פעמיים:
קודם כל טכנית זה שקר - פצצת אטום אחת כאן - כולם מתים.
הפצצות התקדמות המון מאז יפן.
דבר שני יותר חשוב בגלל שכולם ימותו(למעט מי שהיה בבונקר מתאים) האליטות פועלות בנחישות שזה לא יקרה.
אחרת כבר היתה פצצה אחת לפחות שנפלה על אוכלוסיה מאז יפן.
ולכן אין סכנה מהפצצות מאיראן,
אם היתה ביבי היה נעלם מהאזור "אתמול".
פעמים ראשונות שהסתכלתי על האייקון שלך חשבתי שזה ציפור שתפסה אוכל ביד ולא נותנת לאחרות.תשמע. המוח שלך ממש מלא בשטויות.
זה "ווייב חיובי" לאיזנקוט דווקא, שאמר (ע"פ הדיווחים) שאולי ישראל תוכל/תצטרך לחיות עם אירן גרעינית. זה ההיפך מ"ווייב חיובי" לנתניהו, שהפך ביודעין ובמתכוון את מניעת הגרעין האירני למשימת חייו המוצהרת (ומתוך כך למורשתו העתידית).לפני הבחירות עושים וויב חיובי.
אלא שההתקדמות בענין הזה היא גם סוג של הליכה לאחור. כך למשל בהמצאת הפצצות הגרעיניות הטקטיקיות כפי שנדמה לי שזה מכונה, כאלה שיודעות להשפיע על רדיוס קטן ומוגבל יותר מהפפצות הראשונות כמו אלה שהופעלו על יפן בזמנו.הפצצות התקדמות המון מאז יפן.
אם כבר תיפול פצצה גרעינית עדיף שתיפול על ירושליםזה "ווייב חיובי" לאיזנקוט דווקא, שאמר (ע"פ הדיווחים) שאולי ישראל תוכל/תצטרך לחיות עם אירן גרעינית. זה ההיפך מ"ווייב חיובי" לנתניהו, שהפך ביודעין ובמתכוון את מניעת הגרעין האירני למשימת חייו המוצהרת (ומתוך כך למורשתו העתידית).
אלא שההתקדמות בענין הזה היא גם סוג של הליכה לאחור. כך למשל בהמצאת הפצצות הגרעיניות הטקטיקיות כפי שנדמה לי שזה מכונה, כאלה שיודעות להשפיע על רדיוס קטן ומוגבל יותר מהפפצות הראשונות כמו אלה שהופעלו על יפן בזמנו.
תמיד גרסתי כי תהליכים טבעיים בשמש יהפכו את כדה"א לבלתי נושב, ואם האדם לא ישכיל להגר בעוד מועד אל פלנטה מסבירת-פנים מתאימה - נושמד...ובכל מקרה, מה שקסם לי מכל בתרחיש ודאי זה הוא שציון, אבן השתיה, הר הבית, ירושלים, ישראל, כדה"א - כולם יכלו באש כנעורת פשתן ויושם קץ לקונפליקט.אם כבר תיפול פצצה גרעינית עדיף שתיפול על ירושלים
ככה ניפטר מהכותל המסגדים וכנסיית הקבר ולא יהיה על מה לריב
סמוכין לדעתי בענין התהליכים בשמש וסוף כדה"א:תמיד גרסתי כי תהליכים טבעיים בשמש יהפכו את כדה"א לבלתי נושב, ואם האדם לא ישכיל להגר בעוד מועד אל פלנטה מסבירת-פנים מתאימה - נושמד...ובכל מקרה, מה שקסם לי מכל בתרחיש ודאי זה הוא שציון, אבן השתיה, הר הבית, ירושלים, ישראל, כדה"א - כולם יכלו באש כנעורת פשתן ויושם קץ לקונפליקט.
רעיונך טוב יותר ואפשר שיתרחש בימינו...![]()
משפט שאף יהודי (בריא) בעולם לא היה מוציא מפיו.אם כבר תיפול פצצה גרעינית עדיף שתיפול על ירושלים
נו, כהרגלך, מְחַלֵק ציונים בבריאות נפש, ביהדות, בציונות ובתחומים רבים אחרים...בהם לא הוסמכת מקצועית...משפט שאף יהודי (בריא) בעולם לא היה מוציא מפיו.
את אסמכותי אשמור לעצמי ברשותך. אין לי מה להוסיף על דברי ב#7.נו, כהרגלך, מְחַלֵק ציונים בבריאות נפש, ביהדות, בציונות ובתחומים רבים אחרים...בהם לא הוסמכת מקצועית...
נצור אותן כבבת עינך והטמינן בשקע גופני נסתר, מקום אשר אין עין השמש שוזפתו לעולם...את אסמכותי אשמור לעצמי ברשותך. אין לי מה להוסיף על דברי ב#7.
בריאות.
עוד סיבה שלא תהיה פצצה גרעינית - אין אל אקצא ואין ערבים באיזור...אם כבר תיפול פצצה גרעינית עדיף שתיפול על ירושלים
ככה ניפטר מהכותל המסגדים וכנסיית הקבר ולא יהיה על מה לריב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.