עכשיו אני כועסת!

איבוד ארוחות צהריים

מה שבעצם אומר, שאם היינו מכניסים את בנות הווסטרן לטייצים ומגפיים גבוהות (גבוהים? קיבינימט) הן היו כוסיות פי 2 מבנות האינגליש. הכל עניין של סגנון. (תרתי משמע. היהי, השנינות..) ולגבי גברים בטייץ - זה נחמד עד רמה מסוימת. כשאיזה בן 50 מגיע לתחרות קפיצות עם מכנס שלא משאיר הרבה מקום לדמיון
איבוד ארוחת צהריים.

באמת חבר´ה...!

חלק מהבנות באינגליש ממש יפות ומזה כוסיות, אבל יש חלק (די קטן, אני חייבת לצין) שממש לא בא לך להקיר..(טוב, זה לא כל כך נורא...) ואותו הדבר בווסטרן...!!! מפיצי שליפני רגע כמעט היתעלפה מהשטיות שהולכות לנו בפרום...

לא.. טאז צודק..

רוכבות האינגליש באמת יותר כוסיות.. ~אמרה טל-רוכבת האינגליש~ ותזכרו.. רובין הוד.. לבש טייץ... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!
ד"א...

מריושי

New member
לפחות בזה יש הסכמה בין הסגנונות...

וחוץ מזה מאיזו סיבה בדיוק אתה מאמד ארוחת צהרים?? בגלל פעילות "ספורטיבית" מסוימת?

yael filan

New member
אני דורשת שכולם יקראו את זה!

צדק בעולם הזה! אני התחלתי עם הוויכוח! אני דורשת זכויות יוצרים עליו! וכן, גם אני נמוטה לתקוף רוכבי ווסטרן!

טוב, אז...

אני גם רוצה להצתרף לפיאט (למרות שאין לי ממש משהו אישי נגד טאז, חוץ מהקטע הזה של בנים בנות...) ואני בטוחה שאתם עוד לא פמיניסתיות (התחלתם לשרוף חזיות ולהתנשק עם בנות...? סתם...) אבל מי יודע, אולי תהיו...חחח...

abup

New member
../images/Emo41.gifלטאז השדון../images/Emo41.gif

טאז: טויות"ע!!
פשוט גדול אחי אני אוהב את איך שהראש שלך עובד!!! פשוט גדול..
אומנם אני נגד פמיניזם אבל בקטע הזה אני איתך (כמעט כמו כל הזמן
) אבל טאז אני כבעל מכונית טויוטה (באמת) אני מוכן ללכת לחברה והלחליף את השם שלה מאחורה לטויות"ע!!! פשוט אדיר אז אני איתך לאורך כלהדרך ובנות אל תקחו את זה אישית נגדכן אבל מה לעשות אי אפשר לקפח את השד...

yael filan

New member
מעצבן נכון?

דבר ראשון, למה לשרוף חזיות? זה נוח. וחות מזה, גם לי אין משהו אישי נג דטאז, חוץ מזה שהוא שוביניסט

אם לא הבנת...

פמניסטיות, הן נשים שאוהבות בנות (הומוסקסואליות...) ורוב הפמניסטוית, שורפות את החזיות שלהן כי הם אומרות שנשים אחרות לובשות חזיות בישביל הגבר...יענו.. טוב לא חשוב...! פמניזם- הגדרה מילונית- "נשיות: תנועה למתן שיווי זכויות נשים" טוב, לא בדיוק מה שאני יודעת (וחצי מהעולם...!) אז,זה היהב ההסבר הפיצפון של פיצי!

ממהההההה??????!!

איך הגעת? רק חלק קטן מאוד מהפמניסטיות הן לסביות.. הן לא לובשות חזיות בגלל שהן מאמינות שהן נוצרו בשביל לקשור את חזה האישה ולהעלים אותו.. כאילו בשביל שיראו יותר כמו בנים..... אני נגד פמיניזם ושובינזם.... כאילו.. שאני יוותר על חזיות??? חבל על הפוש-אפ ועל הוונדר...ומה תעשה ג´נט ג´קסון בלי פוש-אפס??! בכלאופן... אין לי שום דבר נגד טאז.. למרות שאין לי שום דבר לגבי המכוניות.. (מה אמרתם שזה... מצובישי.. סוברו?.. אה! טיוטה!) אני אוהבת קווסאקים.. הם כל כך חמודים! (ריינג´רים).... שיו! כרגע שמתי לב.. זו רק אני.. או שזה ריינג´רים ולא ריינג´ריות?! אם כל הכבוד.. מכונית זו נקבה! חררם על הריינג´רים! ד"א... ווסטרן נגד אינגליש... אני מתכוונץ מה הפואנטה? בשתי הסגנונות יש סוסים?! אז זה מה שחשוב... טל~נגד פמינזם\שוביניזם ומלחמות על ווסטרן\אינגליש~ ALL U NEED IS LOVE!

yael filan

New member
רודם כל...

ההגדרה הנכונה היא לסביות, ומן הסתם לא הבנת מה שקראת, כי פמיניסטיות לא בהכרח לסביות, ברוב המקרים הן בכלל לא. ונראה לי מטוטם לשרוף חזיות, זה משמ לא נוח בלי חזיה

ואם גבר מצהיר ש...

הוא פמניסט... איזה חזיות הוא בדיוק ישרוף? הוא עדיין יכול להקרא לסבי? יש למישהו הגדרה מילונית, באמת נו...

כלומר גבר הומו?

הוא יכול לעשות לעצמו שדיים, לקנות חזיות ולשרוף אותן.. אני לא מבינה מה הפואנטה בכל זה... גברים, מציהירים שהם שובניסטים... נשים מצהירות שהן פמניסטיות... טוב? (לא כולם\ן ד"א...)

טוב, סליחה..

מצטערת... מהיום אני לא משתמשת יותר במקור שלי (שהוא ממש לא אמין!!!!) אני עפתי מהכסא על איך שהגבתם, פשוט הורג אותי מצחוק.... אם בא לכם להמשיך את השיחה הזאת, בואו לפרום "זהות מינית"...

למעלה