עכשיו אני כועסת!

taz512

New member
אחרית הימים הגיעה

אני לא מאמין, שתי רכובות האינגליש העצבניות ביותר בפורום מסכימות איתי. אני בטח חולם, שמישהו יעיר אותי. ותאמת אין לי מה להגיד. כנראה שיש עוד סיכוי שישכון שלום בין רוכבי ווסטרן לבין רוכבי אינגליש. לאאאאאאאאאאאאא
אז באמת סוף העולה יגיע. וד"א עשיתם לי יום מעולה, הרבה יותר טוב. טאז שד שמח

כפרה אתה ישן בעמידה !

נו באמת טאז, עליך אני מתפלא... מצטט: "אני לא מאמין, שתי רכובות האינגליש העצבניות ביותר בפורום מסכימות איתי. אני בטח חולם, שמישהו יעיר אותי. " אתה לא רואה שיש פה כנוניה נגדך... רוכבות אינגליש ידועות באופיין. ככה נפלת בפח אחי...?! איך האמנת בכזאת קלות. ברור שאתה חולם, מקווה שהתעוררת טאז שד שמייח אעלק... הרסת אותי

shai00

New member
אני עצבנית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה פתאום../images/Emo6.gif

נמאסו עליי המלחמות! נמאסו עליי הוויכוחים! ואני עצבנית!!! ייייש בשבילי זאת מחמאה! יאללללללה בואו נעביר פה צחוקים על דברים שקרו לנו עם סוסים (גם באינגלישוגםבווסטרן
). אני בטוחה שנהיה הרבה יותר מאושרים. וחשבתי לי. בואו נארגן איזה מפגש פורום באיזה חווה ונצא לטיול עם אחד המדריכים של החווה.... זה נראה לי הכי קרוב לזה שניקח סוסים ונצא לטיול. לשיפוטכם

taz512

New member
אני חולם הרבה

וידוע לי על קנוניה נגדי כבר הרבה זמן. הצלחתי לנטר מספר הודעות פרטיות שבהן שמי מוזכר. אז לכל הקונספירטורים, אני ישן עם נשק מתחת לכרית. ואנחנו נראה מי ינצח במלחמת הקודש הזאת. ההודעה נכתבה בלשון זכר מתוך אינטרס שובניסטי בלבד, ואין בכך כוונה שלנשים יש את היכולת או הכוח לעשות משהו עם עצמן. או שיש להן איזה שהיא יכולת לרכב על סוסים באופן נורמלי. טאז השד המנצח

shai00

New member
טאזזזזזז../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו אני בקנוניה נגדך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ש-ו-ב-י-נ-י-ס-ט
בנות יקרות תצטרפו לאגודת פיא"טפמינזם ירקע את טאז) המצטרפות לאגודה יקישו
הפמינזם יהרוס את טאז בכוחו הפסיכולוגי
שי רוכבת פמיניסטית גאה!!!

יש לכם חוצפה גדולה!

פיירבלייד וטאז - זוג שוביניסטים, זה דבר ראשון. גועל נפש. בושה שאתם נקראים רוכבי סוסים. שנייה, הולכת להכין קפה. דבר שני, איך אין לכם בושה להמציא כאלה שקרים נבזיים????? קנוניה?!?!?!??? קנוניה?!??!!??!!?!?!?!?!??!?!???!?!?!?!!!!!!?!?!!?!? זה הכל בראש שלכם, אתם מדמיינים דברים הכל נובע ממוח אנטי-נשי מעוות, וזהו שקר מובהק pigs.

אני שובניסט ???

אני הרי כתבתי על כך שבנות המין היפה הצליחו להטעות את השד האולטימטיבי, מה גם שאני חבר באגודות לזכויות הנשים בחלק הדרומי של צפון מטולה... לבוא ולהגיד שאני שובניסט ? נו, ב´מת...

halloween

New member
מי אתה חושב שאתה?

עם כל הכבוד... מי אתה חושב שאתה? רק בגלל שאתה בן, לא אומר שאתה רוכב טוב יותר.... רק שתדע שאני מכירה הרבה בנות מאוד מצליחות בתחום, ואם גם יורשה לי... גם אני לא כל-כך רעה אז אם אתה חושב שרק בגלל שאתה בן, זה אומר שאתה יותר טוב... אז צר לי להודיע לך שאתה חי במאה הקודמת! תתעורר! נשים הן כבר לא סתם משרתות קטנות שחיות למענכם! וגם שתדע שבקשר לעניין של מה יותר פוגע בסוס ( אינגליש או ווסטרן) אז כרגע הגעתי למסקנה... ווסטרן הרבה יור, וכל זה בגלל שאנשים עם אגו כמו שלך עולים על סוסים ועושים ווסטרן.... אז אחרי הכל אינגליש כנראה הרבה יותר בטוח... כי הרבה יותר נשים רוכבות בו! נשים שהאגו שלהן קטן פי 20 משלך, ובכך לא מקשות על הסוס

כך חלפה לה תהילת עולם...

טאז כ
... ישן עם נשק מתחת לכרית, מצהיר על מלחמות, יוצא בהצהרות שובניסטיות... מה, לאן עוד תגיע ? שתי בנות אינגליש חינניות חיכו אלייך, ואתה - אתה חולם, מחייך ולחשוב שהכל היה כנוניה אינגלישית משובחת (או שלא ואז זה יהיה מצחיק עוד יותר) רק לחשוב שהיית השד האולטימטיבי, כואב לי רק מלחשוב

shai00

New member
מעכשיו פיאט זה לא רק אוטו זה

הפמיניזם יקרע את טאז הסמל שלנו הוא סמל הגאווה ~
~ כי הסמל של הפמיניזם לא פה! תחתמו ככה: הפמיניזם יהרוס את טאז בכוחו הפסיכולוגי!
שי רוכבת פמיניסטית גאה

taz512

New member
אין בעיה

אתם מקימות את פיאט אני מקים את טויות"ע טאז והשדים ינצחו ויגברו תמיד עליכן. (אני יודע זה לא רכב אבל זה מספיק קרוב) ולי יש אגו גדול????? לי????????? אני השד הצנוע והמתחשב? אני?????????? לא נראה לי הגיוני. ומה כבר אמרתי? רק אמרתי מה שגברים אומרים כבר שנים, אישה מקומה במטבח. אני לא מבין את הכעס ואת ההתמרמרות, ויש מחקרים גאנטים שמוכיחים שאני צודק. ובקשר לאוכף ווסטרן, מצטער אבל אני מעדיף לשבת בכורסא מאשר בכסא. טאז שד שובינסט גאה

halloween

New member
תקראי!

נכון שהוא חוצפן ממדרגה ראשונה? איך הוא מעז להגיד את זה? רק בגלל שהוא בן לא אומר שהוא יותר טוב מאיתנו.... ולפי דעתי הוא חי במאה הקודמת אם הוא חושב שבנות לא יכולות לעשות דברים שבנים עושים... וגם אמרתי לו שבקשר לדיון הקודם, לגבי מה יותר מזיק לסוס (ווסטרן או אינגליש) אז אמרתי לו שכרגע הגעתי למסקנה.... ווסטרן הרבה יותר מסוכן... בגלל שאנשים עם אגו כמו שלו יכולים להקשות מאוד עם הסוס.... וחוץ מזה...הוא טוען שהוא בן-אדם בוגר... אבל הוא מתנהג כמו בן 5... בנים יותר טובים מבנות.... חוץ מזה שזה לא נכון, כי אני מכירה הרבה בנות הרבה יותר טובות מבנים בתחום הרכיבה... וגם אני לא רעה בכלל אז רק רציתי לתדעי שיש לך חברה באגודת פיא"ט.... ואני אעזור לך בכל מה שתרצי... כי הוא ממש עצבן אותי עכשיו

סליחה?!

רק שתדע מר מסטר טאז.. שהבנות הן המין השולט מבחינה מדעית. העולם יכול לשרוד בלי כרומוזום ווי... הבנות יכולות כיום לשבט את עצמן: הידעת ששתי ביציות יכולות לגרום להפריה? ובכן.. הן יכולות! הבנים הם בעצם לא יותר ממכונת אהבה... כלומר.. בגלל שלא כולן לסביות (דודי! מקאסטרו!!!!) אז צריך עדין בנים.. אנחנו יכולות לשרוד בלעדיכם.. כל מה שאתם עושים זה רואים כדוררגל כל שניה בחיים האומללים שלכם.. בשביל להמשיך לשרוד תצטרכו להפוך את עצמכם לנשים בשביל להוליד.. כלומר שבנים, לא יכולים להשאר בנים ולשרוד בלי בנות... חוץ מזה.. רוב הרוכבים בארץ הן בעצם רוכבות!!! אז שקט! לפחות לנו יש סיבה להיות פמנסטיות.. להיות שובניסט זה סתם נובע מאגו ותו לא... אין לכם אפילו סיבה אחת הגיונית להיות שובניסטים! טל~קוטלת השוביניסטים המקצועית~ שובוניזם sucks!

מריושי

New member
בענף הסוסים יש כלל

רוכבת אינגליש עושה לך עיניים? אל תאבד את הראש!!! תקח אותה למיטה מהר כי בין אינגליש לווסטרן דבר אחד בטוח באינגליש הבנות יותר כוסיות

בוא לא נאבד ת´ראש

הכל התחיל בקטע של צחוקים, בוא לא נגזים חבל הדברים יהיו בכזה סגנון שמישהו יפגע... כל עוד הכל בצחוק

taz512

New member
צר לי להודיע לך

אבל סטטיסטית הבנות באינגליש יותר כוסיות. ותאמיני לי שעשינו מחקר מקיף בנושא, למרות שבזמן האחרון עם התפתחות הווסטרן לכיוון הריינינג אנחנו מתחילים לראות התקדמות לא ראה גם בווסטרן. אבל עדיין מה יותר טוב מבחורה עם טייץ´?! (בחורה בלי)
ועכשיו בנימה יותר רצינית (כאילו אני יכול) הדבר שבאמת מפריע לי באינגליש זה הבחורים בטייץ´ מצטער אבל זה גורם לי לאבד את הארוחת צהריים שלי. עד כאן מטאז השד שלא ישן ובגלל זה מדבר שטויות. טאז שד מטורף לחלוטין

למעלה