עכשיו אני גם פה

פרוזק

New member
עכשיו אני גם פה

זה מה שקורה כשממש אבל ממש מיואשים דיברתי עכשיו עם הפסיכיאטרית שלי ולה כמובן יש הרבה זמן אז היא אמליצה על וואבן ולאמתין עד יום ראשון שאז נפגש ונראה מה לעשות הלאה כמובן שהיא אמרה את זה אחריי שהיא אמליצה גם על מיון וכאלה מה שכמאת גרם לטריקת טלפון מהצד שלי. נראה לי שבמלחמה הבאה צריך לאוריד את התפקיד שהיה לנחמן שי בתור המרגיעה הלאומי ולחלק במקום כדוריי ואבן לציבור הרחב יותר יעיל לא? טוב הכדור דיי מתחיל להשפיע מה שאומר שהמוח שלי דיי מתחיל לא לתפקד אז סילחו לי על הביקור הקצרצר אני הולכת לחפש את עצמי במיטה בעולם החלומות פרוזק \שפיות זמנית איך שאתם רוצים

זה בטח מלחיץ

השאלות האלו מניסיון אני בכל אופן נלחצת לא מעט וואבן זה אחלה כדור יש לך גם בשבילי? נחמן שי היה בוכה עכשיו אילו היה קורא שהוא משתווה לוואבן חחחחחחח

וואו עלה לי רעיון

פעם הבאה שיציעו לי וואבן לא אסרב עם נימוק שלא אני הייתי צריכה לתת אותו אלא המציע....אחלה רעיון תודה.

פרוזק זו היתה פליטת פה מיותרת

פשוט בשבילי וובן זה הכדור שאני מחפשת שיביא אותי אל האושר הנכסף, סוף סוף ``לישון`` על בטוח טוב. והאמת שבוע שעבר רצו לתת לי מרשם, ובטיפשותי סירבתי זו היתה שטות מצידי.

שלום עדי

חיים זה ענין של השקפה אז אני עדיין (חי) ומה שלומך ילדה באמת התגעגעתי אבל היה לי מאוד קשה בימים האחרונים רציתי מאוד להתקשר אליך ולא היה לי האומץ אולי גם את ניסית אבל החלפתי טלפון ואםתרצי אשלח לך המלאך בטח זוכרת

איש

א. אני תיארתי לעצמי שמאד קשה לך ולכן התנתקת וזה לגיטמי ובסדר ב.שמחה שאזרת אומץ להתקשר ג.אני בסדר עד כמה שאפשר קצת נפילות ונפילות ונפילות אבל עדיין כאן

למעלה