עכברים

MadMaddy

New member
עכברים

לאחרונה יש לנו דייר חדש בבית.. עכבר, קטן בגודל ג´וק.. אני מאודד לא מסתדרת איתו.. והוא משאיר לי מתנות בכל מיני מקומות.. יש דרך שאני אוכל להפטר ממנו בלי לפגוע בו? הצבתי מלכודות של כלובים כבר.. והוא לא נתפס!

CowLover

New member
הפתיון הוא הכל.....

שימי לו במבה במלכודות כלוב..... כמה שבסרטים רואים עכברים אוכלים גבינה - בולשיט.... רק במבה.....

MadMaddy

New member
כןכן נקניק:)

אמא שלי גם דואגת להחליף כל יום את הפרוסה.. שיהיה טרי:) אבל כנראה שהוא עזב.. השארנו את החלון פתוח ובנתיים לא נתקלתי בו.. טוב נראה..

m_shy

New member
עוד משהו שאפשר לעשות, כתבה מחו"ל

תערובת צמחים הדוחה עכברים, ולא רק עכברים. כותבת הכתבה, מעידה על עצמה שניסתה כל טריק בספר כדי להוציא את המכרסמים מהבית. חלקם אף עבדו בהצלחה - אך אף אחד לא השתווה לתערובת הצמחים הזו, שדוחה לא רק עכברים: אלא גם חרקים, כך מסתבר. החסרון: לתערובת ריח חזק גם עבור אנשים, כך שבאזור המגורים גופו זה היה בלתי נסבל להחזיק שקיק שלה, (לרובנו). מה שכן - תמיד אפשר לשים באזור המועדים: עלית גג, מחסן, בוידם, מרתף, וכדומה. לקריאת הכתבה

lilithmm

New member
יש כמה סוגים של עכברים

יש כאלה שאוכלים בשר ויש כאלה שאוכלים גבינה ויש כאלה שיבואו לחתיכת לחם

Weird Eyal

New member
הכי טוב זה ככה

לשים כמה מלכודות כלוב ובכל אחת משהו אחר... נקניק,במבה,גבינה צהובה,מלפפון (גידלתי עכברים והם נורא אהבו...) לאחת המלכודות הוא בטוח יכנס....... אבל אם הוא כבר לא בבית אז סבבה..... אצלי היו משפחה... אבא אמא ושלושה גורים... ולא ידענו בכלל...... הכלבה שלי פשוט פתאום רצה אל מאחורי הספה והתרגשה נורא וניסתה להגיע למשהו וככה גילינו

enbalush

New member
אצלנו הוא אכל פירכיות ותפו"א

ונתפס במלכודת עם דלת קפיצית, מסכנון (וכמובן שוחרר בחוץ).

למעלה