עיתון "רוקדים" מספר 70

עיתון "רוקדים" מספר 70

יצא לאור וישלח היום לחברי "מועדון רוקדים". המגזין בשיתוף ארגון המדריכים וכל מדריך החבר בארגון יקבל אותו מעתה והילך במסגרת חברותו בארגון. שיתוף פעולה זה הינו במסגרת שיתוף פעולה נרחב בין הארגון ו"רוקדים", שאני מאמין שיהיה לתועלת לשני הצדדים ובעיקר. בעיתון הפעם: 1. "לאן אנו רוקדים", מאת דוד בן אשר, על הפיצול המתרחב בין החוגים השונים. 2. "עצוב למות באמצע תמוז", מאת רויטל גולן ולימור לביא-לוינסקי, במלאות שנתיים למותה של נעמי שמר. 3. "אודיסי- מחול הודי מיוחד", מאת שירה גור, רקדנית מקצועית וכוריאוגרפית המתמחה במחולות המזרח, לאחר שנה בהודו במימון השגרירות ההודית בישראל. 4. ריקוד החודש - "אישה על החוף". 5. "דבר ארגון המדריכים", מאת אלי רונן. 6. לוח ההרקדות בארץ ובעולם, וטבלת האירועים בפסטיבל כרמיאל.

adaeast

New member
ברכות לשת"פ בין "רוקדים" לבין הארגו

שלום רב, היום קיבלתי לביתי חינם את עיתון "רוקדים" גיליון מס' 70. בתוך העיתון קיבלתי גם דף עם לוגו של ארגון המדריכים והיוצרים לריקודי עם כאשר על החתום: גדי ביטון - יו"ר הארגון, אלי רונן- מזכיר הארגון ומתחת חברי המזכירות והוועדות. לא אכתוב כאן את הכול, אם רויטל תרצה היא תוכל להעלות זאת כאן בפורום, הרי זה כבר לא סוד וזה הופץ לכל חברי ארגון המדריכים. מה שחשוב: 1. עיתון "רוקדים" - יצא בשיתוף הארגון. - העיתון ישלח לכל חברי הארגון חינם (התמורה תשלום ממיסי החבר ל"רוקדים"). - חברי הארגון יקבלו עמלות בסך 35% על החתמת רוקדים בחוגים כמנויים בעיתון. 2. אתרי אינטרנט - לוח המרקידים (בארץ ובחו"ל) שב"רוקדים" יהיה הלוח הרשמי של הארגון. - לוח הריקודים שב"רוקדים" יהיה הלוח הרשמי של הארגון. - לוח ההרקדות (בארץ ובחו"ל) שב"רוקדים" יהיה הלוח הרשמי של הארגון. הארגון יעשה הפניות לעמודים אלה מתוך האתר של הארגון. 3. הנחות לחברי הארגון - חברי הארגון יקבלו הנחה מיוחדת על מוצרי "רוקדים" (וידאו, די וי די ו-CD) כפי שיוחלט ויפורסם. - חברי הארגו יקבלו מחיר מיוחד בהעלאת עמוד אישי באתר "רוקדים". - חברי הארגון יקבלו הנחה בפרסומים באתר "רוקדים" ובעיתון כפי שיקבע עם הארגון. 4. תמלוגים למחברי הריקודים. - יוסדר נושא התמלוגים למחברי הריקודים עבור המכירות של וידיאו ודי וי די, ב"רוקדים". - הארגון יפעל להפסקת העתקות (מוסיקה ווידיאו) לא חוקיות. 5. ירון ייקח על עצמו את וועדת חו"ל. נ.ב. לא העתקי ממש כל מילה - רק את הדברים החשובים לידיעת הרוקדים (המדריכים כאמור קיבלו את המכתב עם גיליון העיתון). ושוב, ברכות לשת"פ.

../images/Emo204.gif שאני אבין....

"...אלי רונן - מזכיר הארגון..." לא מזמן קראתי כאן את מכתבו של אלי רונן, שהועתק מ"סברס" שבו הוא מודיע על התפטרותו... מישהו מוכן להסביר לי את הסתירה......

פרפר.אני לא בטוח ,אבל אני חושב שיש

מחלוקת בין אלי רונן לבין יו"ר הארגון גדי ביטון . גדי ביטון מעוניין בריקודים כפולים ואלי רונן מתנגד בתוקף על ריקודים כפולים, השאלה הזאת לדעתי קשה ולא קל להחליט מי צודק, גם גדי צודק ,כי בשנים האחרונות נעשו ריקודים כפולים שהצליחו להיקלט יפה יותר מאשר ריקודים שנוצרו בעבר ולא רוקדים אותם. לידיעתך אפילו ואי ואי ואי, הוא ריקוד כפול, לראשונה כאשר חיברו לשיר הזה ריקוד זוגות ,הוא הודגם רק בהשתלמות לפני הרבה שנים, האם לא טוב שהחיו מחדש בצורה יפה את הריקוד הזה. אני כמובן נגד ריקודים כפולים שנוצרים ביחד באותה תקופה,גם אם הם יפים, כמו למשל "עץ הזית".זה מאד מבלבל את הרוקדים,יש אפילו הרקדות שרוקדים את שתי הגרסאות באותו יום ובאותה הרקדה והמרקיד מכוון את הרוקדים.

עדה.בואי נבין,שכרשם הוא היה צריך גם

לבזבז הרבה שיחות טלפון על הרישומים הרבים לברר ולתווך בין היוצרים השונים, הוא אמר לי את זה פעם , שאת כל זה הוא עושה בהתנדבות על חשבונו הפרטי. אבל כנראה שהסיבה העיקרית היא על הויכוח עם גדי על הריקודים הכפולים.

adaeast

New member
עזרא. אני לא רוצה להיכנס ללמה?

למה אלי רונן התפטר כרשם ריקודים? - זה באמת לא מענייני, אם אלי רוצה להיכנס לכאן ולפרט הוא רשאי לעשות זאת. עניתי לפרפר צהוב - שאלי רונן נשאר בתפקידו כמזכיר הארגון אך מה שהיא ראתה או קראה היה התפטרוו כרשם ריקודים.

גם כשיש איזה וסט

נמצא משהו שלא מוכן שיעצרוהו בדרך לרמיסה ועכשיו שאין רשם הדרך לג'ונגל פתוחה

המכתב שנשלח

היה אמור ל'עינהם בלבד' של חברי הארגון. מסופקני אם ה-
יאהב את פירסומך כאן, עדה.

adaeast

New member
הוא באמת לא אהב וכתב לי במסר אישי

שעליו עניתי שזה פורסם במלואו בעיתון שלו עצמו וגם על ידו כך שזה לא סוד. גם בפתיח וגם בכתבה של אלי רונן עמוד 21. הדבר התפרסם על ידו עצמו והועבר לידיעת הציבור הכללי. אני רק הוספתי קצת תיבול.

נשכ"ט (נראה שאת כן טועה)

לא העתקתי את המכתב.... כי הוא לא כל כך מעניין. חוצמיזה... אם את כבר קוראת ב'סברס'... הגיע הזמן שגם תתחילי לכתוב..

../images/Emo204.gif דב... קרא ה-כ-ל...

להודעה הראשונה שלי בשירשור זה צירפתי קישור להודעה אחרת שפירסם שרק2 היחיד בפורום תפוז, שבה העתיק את תוכן המכתב של אלי... אותו, לדבריו, העתיק מסברס.... לא אמרתי שאני העתקתי מסברס.... אבל, תודה על ההזמנה...

למעלה