עיתון "רוקדים" מספר 70

שיח חרשים

מצטער.. שניכם טועים !!! המכתב של אלי רונן שצורף להודעה של פרפר, אכן הועתק מ'סברס'. אולם אני הגבתי לעדה למכתב אחר, שהיה מופנה בתוך גליון 'רוקדים' האחרון (דף צהוב כמדומני) והיה מיועד לעינהם של חברי הארגון בלבד. ואכן עדה מעידה שעל פירסום מכתב זה כאן בפורום, קיבלה מסר-הערה מה-

adaeast

New member
מעניין מי כאן החרש...../images/Emo8.gif

א. פרפר צהוב צירפה את המכתב הנכון הקשור לשאלתה בדבר התפטרותו של אלי רונן ולא התכוונה כיוון שאינה יודעת על "המכתב הצהוב". ב. תארת את צבע המכתב כה יפה, משמע זה הגיע אליך וגם אתה לא היית אמור לקרוא אותו, אם כדבריך זה מיועד ל"עינהם של חברי הארגון בלבד". אתה אינך חבר ארגון. ג. אז מה אם קיבלתי הערה מהציף? אתה עושה יותר גרוע ולא מקבל מאף אחד הערות... עובדה אתה נכנס לקרוא בפורום הסגור של אתר הארגון, משתמש בסיסמא שאינה שלך ועוד ברב חוצפה מעתיק משם ומפרסם את מה שמיועד למדריכים בלבד בפורום אצלך. ד. נו, באמת לא מספיקות לך ה"מלחמות" אצלך בפורום? ה. אני מקבלת הוראות והערות מאדם אחד בלבד ופועלת על פיהן. לא עברתי על שום חוק בפרסמי את מה שכבר התפרסם ע"י הציף עצמו. ו. בדבר אחד אתה צודק היו כאן שני נושאים שונים שהשתרבבו ולפיכך חשבת שיש כאן "שיח חרשים". - מכתב ההתפטרות של א. רונן. - המכתב הצהוב שצורף לחוברת מס' 70 שהמדריכים קיבלו אותה בחינם לבתיהם.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif עדה צודקת....

ויש מכתב עוד יותר "צהוב" מהנ"ל....
מה פה קורה פה

פרפר צהוב

אני מבין היטב מה הטעות כאן. את התייחסת (בתחילת השרשור) למכתבו של אלי רונן ואני (בהתייחסותי הראשונה) למכתב שצורף לגליון 'רוקדים' והמיועד לחברי הארגון. מכאן הטעות - אין צורך לבזבז אנרגיה על שטויות. נעזוב את זה.

ירון, למה דוקא שלחת קודם לחברי

הארגון שחלקם לא נאמנים כחברים, עדיין לשישי שבת לא יהיה לי את העיתון. למה ההפליה הזאת לחברים הקבועים והנאמנים. תמיד בעבר תוך יום אחד קיבלתי.

עזרא למה אתה קובע עובדה?

ועוד נותן לה פרשנויות... לא עדיף מסר כזה בצורה של שאלה? ובכן, אני לא עושה אפליות לא לטובה (פרוטקציות) ולא לרעה ובטח שאיני מפלה אותך לרעה. כל העיתונים נשלחים ביחד דרך חברת הפצה. אני מניח שהם לא הוציאו במכוון את המדברה עם שמך מתוך הרשימות. סביר להניח שהדוור שלך קצת פישל או שהוא, אולי, בחר להפלות אותך לרעה... אני מקווה שביום ראשון תקבל ואם לא תקבל במשך השבוע תוכל לבקש משלוח נוסף.

למעלה