עישון

ערסlight

New member
עישון

נו טוב...אני ממחזר את עצמי [מזמן, פורום אחר], אבל בא לי. נתחיל בזה...שאני מעשן. כל אלה שרוצים לחסל אותי...לקחת מספר ולחכות בסבלנות. בואו נדבר על זה. רגע...אתם, שלא מעשנים, לא ללכת, איתכם יש לי דיבור. שנסכים מראש? ...עישון זה רע! עושה נזק בריאותי, עולה כסף, מסריח... הכל נכון. אז...למה מעשנים? העישון הוא הסחת דעת, הוא פיצוי...[על מה?...על מה לא?] אז...בעצם הוא לא מעיד טובות על המעשן. אחרי כל מה שציינו, להמשיך לעשן מראה במקרה הטוב על חולשת אופי. "לוזר", טיפש... יאללה, הסכמנו. העישון...אומר עלינו. יש הרבה שיטות פיצוי, אפשר לראות המון טלויזיה, אפשר לאכול הרבה, לכוסס ציפורניים, להוציא כעס על הסביבה ומיליון אפשרויות נוספות. אני מסכים שיש מידה של נזק סביבתי בעישון. העישון הפאסיבי...אני לא ממש יודע, המעשן עצמו, לא בהכרח יהיה חולה מזה... והפאסיבי, הרבה הרבה פחות. נסיעה אחת בפקק עושה יותר נזק מעישון פאסיבי של חודשים. אבל...לא נתווכח. זה לא מאמר מחקרי. אבל, העישון הוא גלוי, חיצוני וחד משמעי. הבוטות של העישון בהרבה מובנים הוא הודעה עצמית בחולשה ונותנת זוית מבט מאד מעניינת על הסביבה הלא מעשנת. אז אתם, שלא מעשנים, ככה אתם נראים. [חלוקה גסה] המתנשאים- אלה שמתיחסים למעשן בבוז. שופטים אותו ומנדים אותו. [ראיתי שיש לו סיגריות בכיס, דווקא בחור נחמד... אבל יש גבול לכמה אפשר לרדת] בד"כ יקומו [בהפגנתיות] ויתרחקו ממך תוך הבעה של סלידה. אלה, ברגע של אנושיות, יגשו אליך בדיסקרטיות ויגלו באזנך... אתה יודע, עישון מזיק לבריאות. המרחמים- גירסה מתונה של מתנשאים. קצת כמו הדוסים שמאמינים שחילוניים אלו תינוקות שאיבדו את דרכם. הפסקת?...איזה יופי...מי גיבור של אמא? הניגמלים- "אם אני הצלחתי..." גם צורה של התנשאות אבל זדונית יותר. [שמע, אני עישנתי שלוש קופסאות ביום, יום אחד אמרתי די ומאז אני לא נוגע]. הם כמובן יפרטו את המהפך הדרסטי בחייהם וככל שתתפתל יותר בחוסר נוחות לנוכח ההירואיות, הפירוט יהיה דקדקני יותר. [פעם לא יכולתי לעלות במדרגות, היום אני נכנס הביתה רק בטיפוס על המרזב] החרדים- אלה בטוחים שאם מישהו מדליק לידם סיגריה, בעצם מתכוון לרצוח אותם נפש. הם בדרך כלל הולכים על מניפולציה ריגשית. אתה רוצה להרוג אותי? מה עשיתי לך... שמגיע לי ככה? הסוקלים- יש להלחם במעשנים מלחמת חורמה. [אני יש לי זכויות] להציק להם, להעניש אותם, להוציא נגדם חוקים, ולעמוד על המשמר ללא הפסקה. מבחינתם, עישון ראוי לעונש מוות או לפחות גטו עם גדר חשמלית וטלאי. פעם ננזפתי קשות ע"י מישהי בתור לפלאפל [בחוץ, על מדרכה] שהייתה בטוחה שאני יש לי חוזה עליה. חלק מהניגמלים עוברים ישר לקבוצה הזאת. הסובלים- אלה ברגע שרק תוציא סיגריה, כבר מנפנפים עם היד מול פניהם [לגרש את העשן והריח], כמעט מתעלפים ומקבלים הבעת פנים של כלב מוכה ונותנים לך להרגיש כמו פדופיל שנתפש על חם. המלשינים- זוכרים את התשדיר... נהג, נהג, יש פה חפץ חשוד? אלה שברגע ששלפת סיגריה ישר מחפשים את איש הבטחון הקרוב. [תת קבוצה של הסוקלים] המקבלים- זה לא ענייני, כל אחד והקטע שלו. ואתם?...כמה לקחתם מכל סעיף לעצמכם? ואני...עכשיו סיגריה.

יערית

New member
ואני

בדיוק כיביתי אחת,עד למשגל הבא עם החפיסה:) (למען האמת,אין רצון גדול להפסיק אבל זה יגיע מתי שהוא )

יערית

New member
זה בסדר

לא נתנשק

ronelit

New member
מילא להתנשק , את מוקצה

אני ציני כי אילו התגובות שאני מקבל

יערית

New member
מודיע קבל עם פורום וביצה

אני מנודה מאושרת בחלקה שניתנה לי

יערית

New member
אני ואישורים

לא תמיד הולכים ביחד
לפעמים נדמה ששחררו אותי באופן תמידי מאישורים

ronelit

New member
אתה מלך איש

הכל נכון , אני אוסיף את הערותי בנוגע לתת סעיפים : עישון בתפוצות , וגבר "מעשן" באתרי הכרויות. יותר מאוחר בערב . (לא לקחת לריאות בנתיים)

° זואי °

New member
אני

אני במקבלים (אולי מהביישנים? כמו הפירסומת). לא אכפת לי שמעשנים, גם בדרך כלל לא מפריע לי כשמעשנים לידי. אם מפריע, פשוט זזה הצידה. אם קרה פעם או פעמים שלא היה לי לאן לזוז, ביקשתי יפה להפסיק, לרוב כיבדו את הבקשה שלי (בערך בשלוש פעמים בכל החיים שלי שביקשתי)

Raychoo

New member
יש שני סוגים של מעשנים:

מתחשבים בסביבה ולא מתחשבים בסביבה. עישון דורש מבן אדם אינטליגנטי לא מעט הכחשה. לא חסרים הוכחות לנזקי העישון. אתה כביכול "מסכים" שהעישון גורם לנזקים, אך בין השורות שלך מרגישים את הספקנות התמוהה בייחוד לגבי עישון פסיבי...כנראה שמחקרים מבוססים היטב לא מצליחים לעבור את מסנן ההכחשה שלך. תמשיך להכחיש, זכותך, זכותם של כל המעשנים. לא משנה אם עישנתי בעבר או אם אני מעשנת היום...בכל מקרה, מודעת למה זה עושה, יודעת שצריך להפסיק, ומתחשבת במי שזה מפריע לו. קשה לך עם זה?

ערסlight

New member
קשה

את מכירה את זה שהאישה אומרת לבעלה, אם לא קשה לך... נלך לסרט. יש המון סוגים של מעשנים. השירשור הזה דווקא על אלו שלא. ואת? אפשר ישר להכניס אותך לפוסט שלי.

זה לא אתה..או הסיגריה..

זה רק אני..שלפעמים שורפות לי העינים.. זה רק אני..שחוזרת עם ריח של סיגריות..וכדי לא להסריח את הסדינים מתקלחת לפעמים עם מיים קרים.. זה רק אני.. שלפעמים בא לי סיגריה אבל זה לא הסיגריה כמו שבא לי משהו אחר.. זה רק אני...תמיד זה רק אני..

הממ..תגידו

פאב בלי עשן של סיגריות..נותן את אותו אפקט.. העננה הזו..ממסטלת.. אבל גבר/אישה עם שובל של ריח..מפה ועד לשם.. זה הריח..

מדקדקת

New member
עינים ../images/Emo31.gif עיניים ../images/Emo45.gif

ואין כזה דבר שתי נקודות, או ארבע נקודות או עשר. רק שלוש נקודות... ורווח אחריהן אם רוצים להמשיך.

G a v ® i e L

New member
מעשנים,

מתייחס אליהם כמו לפלצנים כרוניים, תעשו מה שאתם רוצים רק לא לידי, פשוט קשה לי פיזית לקחת לריאות. בחיים לא עישנתי, לא הצלחתי, חוץ מכמה סיבובי צינגלה עם פרויאנית יפה במשך כמה ימים הזויים בדרך למצו' פיצ'ו. ובת זוגתי (מי את ? איפה את ?...), עדיף לי שתלעס מסטיק כל היום כמו פרה מפגרת ולא תמנע מהלשון שלי ביקורים משתרללים אצלה בפה (כן, ניקוטין לא עושה לי את זה) גבריאל

למעלה