עישון

לא יודעת איפה ה"קטע" שלי

מה שגרמת לי עכשיו לעשות זה לדפוק עוד חצי עוגה ואת יתרת הסלט שנשאר מהצהריים
כבר 10 חודשים לא מעשנת ולא בגלל שרציתי להפסיק פשוט לא הצלחתי להכניס את הסיגריה כשהיתה עלי מסכת חמצן היום אני מעירה ומאירה לכל אחד שמעשן לידי אבל לא קוטלת אותו פשוט מנסה לעשות כמה צעדים אחורה לפעמים כשיש לי חשק(ועדיין יש) אני יושבת ליד אותו מעשן ופשוט נהנת מריח שלו ביום שישי האחרון היו הרבה סיגריות לי זה שה רע צרב לי בעינים ואפילו הרגשתי חנק אז פשוט יצאתי החוצה אבל פעם לפני שהפסקתי..... כשאמרו לי זה חונק אותי......פסלתי את אותו אחד שאמר בחיים לא היה אחד שצדק בהקשר לסגריות שלי זה היה קודם יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל רק יכולה להגיד לך שלפרח שאני מריחה יש ריח יתר טוב מהפרח שאתה מריח אפילו שזה אותו הפרח יאללה דפקתי עוד פרוסת עוגה

שום כלום

כמעשנת כבדה... נהנת מכל שאיפה ונשיפה, אוהבת את הסיגריה, את הריח שלה...

אני במרחמים

כמו לכל התמכרות אחרת אם זה לאלכוהול,סמים,הימורים ,אינטרנט ועוד... בעיניי זה פסיק,חולשה .מודעים לסכנות ואף על פי. ושלא נדבר על הטעם של הנשיקה...(או שכן?) (בעניין הזה מסכימה עם גבריאל בהחלט) ~~~~ (אני שאיבדתי את אבי בגלל נזקי עישון
)

מתה על מרלבורו מנטה פעם ב...

קונה חפיסה ומחסלת אותה אחת סיגריה אחת אחרי השניה. אח"כ נהיה לי מגעיל להרבה זמן. עושה את זה בד"כ בתקופות של דאון. דבילי שסיגריות עוזרות לי לעבור תקופה קשה. כל סיגריה מחסלת חמש דקות מהחיים. בגללך אני הולכת עכשיו לקנות חפיסה ולחסל אותה. תודה.

jdpworld

New member
חיב לשנות טקטיקה

לא יותר פרחים או סרנדות לחלון לא דלת לפתוח ומעיל על שלולית, אלא רק עשן סמיך בעניך,ובקול צרוד אלחש לך... בצרפתית.

jdpworld

New member
סיגריה

צד אחד אש צד שני טיפש.או סתם התאבדות בהמשכים.

מצוטטת

New member
בקצרה.....

אני קוראת ממש עכשף... עם
+
מול הצג אז כמה ומה לקחתי מהפוסט..... זו שאלה....או שזה מדבר בעד עצמו

my sunshine

New member
ולי יש

שתי חברות שאומרות שזה לא בסדר שהן מעשנות ואני לא. שזה לא בסדר שאי אפשר לעשן אצלי באוטו שבכלל הגיע הזמן שאתחיל לעשן.

מצוטטת

New member
הן לא אומרות../images/Emo88.gif

הן............. אפ'פם לא מיתלוננות
זה סתם הוצאת קיטור של הבמקום
שאת מיקטרת כנגדה קולזמן

מותק...

את מוכנה ת'מריבות שלנו... לכבס בבית
פליזזזזזזז...נוט אינפרונט אוף זה צ'ילדרן
מתי את מגיעה הביתה?...תודיעי לי מתי לחמם ת'ערוכת ערב.

תהרוג אותי אם הבנתי

לקחת ציבור של לא מעשנים, הכנסת אותם בדוחק לתוך מגרות אישיות אותן אתה יצרת, לא בטוחה עד כמה האבחנה שלך לגבי כול אחד מהקבוצות שיצרת קשור למציאות, אבל נגיד. מה עכשיו בעצם? הגדרת ו...? מה בעצם?

G a v ® i e L

New member
יכול לדמיין אותנו...

במגירה אישית מאוד צפופה, ממשיכים לדון על הנושא לעומק, מאוד לעומק...

מגירה אישית

אולי תבנה לי כזו מגירה, לפי המידות שלי. כזו שתכיל בתוכה את מכלול מובני האישיות שלי. 365 מעלות שהם חיפוש ית

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

365 מעלות
למה אצלי זה 359.9999999 מעלות
כאפרות...אולי 365 ימים במגירה שהיא חייבת להיות טיפה יותר רחבה למה , אני שם
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ערסlight

New member
killing me softly

כמו שחלון מול הכיור במטבח זה בשביל שלנשים תהיה השקפת עולם, אז... גם מעשנים, אפילו שהם מיעוט נרדף, יש להם מחשבות, תחושות, אבחנות... [נו... אם ירביצו לנו, לא נכאב? אם ידקרו אותנו, לא נדמם? וגו']. פעם תסתכלי על זה מהצד השני, התגובות של המעשנים כאן יגידו אם אלה האבחנות "פרטיות" או שיש כאן יותר מזה. לא מעניין יותר [אנתרופולוגית] מאיזה שבט נידח באפריקה? לא מצאת את עצמך איפשהו?

למעלה