עישון

bariska

New member
עישון

מה אתם חושבים על בני נוער שמעשנים
אני עישנתי
איזה תקופה אבל הפסקתי ישר..
רוב בני הנוער מעשנים בשביל הפוזה
חוצ-מיזה שזה לא בריא זה גם מגעיל..

bariska

New member
בתכלס../images/Emo45.gif

אתה צודק..רוב מי שמעשנים בגיל שלנו זה רק בשביל הפוזה..

ת מ ו ז

New member
לדעתי.....

יש לי הרבה חברים שמעשנים רובם כשהם התחילו לעדן עישנו לבד... כי הם פשוט אהבו את זה. מחינתי מי שרוצה שיעשן.. הוא פוגע בעצמו, רק שלא יעשן לידי. חברים שלי יודעים שאם הם יושבים לידי או משהו והם רוצים לעשן אז הם מתרחקים ממני כי אני לא יכולה לסבול את הריח.

cami y luly

New member
לא מסכימה!

בד"כ מתחילים לעשן עם חברים ואח"כ מעשנים לבד... אי אפשר סתם פתאום לעשן לבד! זה דבר מאוד לא הגיוני.. אפילו עשינו על זה דיון בכיתה בשיעור לשון פעם...
וזה לא טוב שהם מעשנים. גם אם זה לא לידך..

ת מ ו ז

New member
תקשיבי אני לא אמא שלהם

ואם הם יעשנו אז זה בעיה שלהם, הם יודעים שאנ לא אוהבת את זה ואני לא מעשנת, אני לא יכולה להכריח אותם לא לעשן זה לא מתפקידי לעשות את זה. אני יכולה לדבר איתם על זה שאני לא אוהבת את זה והכל, אבל בין זה לבין להרכיח אותם לא לעשן בכלל יש הבדל ענק מותק. לדעתי שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. ברור שאם חבר שלי היה מעשן הייתי מנסה לגמול אותו אבל יד הבדל בין חבר לידיד... הוא לא שייך לי מבינה?

sh53

New member
מי שמעשן פוגע גם באלה שלידו

הוא מעשן אקטיבי, ואילו הם מעשנים פאסיביים (גם בעשן הסיגריות יש רעלים).

17112

New member
אני בכלל נגד עישון האבסורד הוא שיש

לי חברה שהיספורטאית והיא גם מעשנת (שתינו באותו ענף)

לדעתי זה ממש מגיל ודפוק...

לדעתי רוב בני הנוער מתחילים בשביל הפוזה ואחרי זה לא רוצים לעזוב, או שלא מצליחים... אני ניסיתי וזה ממש דוחה לדעתי... גם אני מכירה הרבה ספורטאים שמעשנים, אבל רובם הם ממש נגד כל הקטע של העישון... העישון דיי מפריע לי כשהוא לידי, ובמקומות שאסור לעשן אז כולם מעשנים ולאף אחד לא אכפת.. וזה ממש מעצבן!

Aussie Girl

New member
מסכימה שזה בשביל הפוזה

מעטים אלה שמתחילים לעשן כי הם באמת אוהבים את זה. אני נגד העישון ולא חושבת שצריך להתיחס לזה בכזה חפיף של "שיעשו מה שבראש שלהם מה איכפת לי". אז נכון מצד אחד כל אחד ועניינו אבל מצד שני א' כל זה מזיק וגם אותו מעשן סוחף אחריו נוספים כך שזה מתפשט וב' כל זה מפריע לסביבה. לא אומרת לנדנד לאנשים "תפסיקו לעשן" אבל אם יש למישהו השפעה על חבר שלו לדעתי הוא צריך לנדנד לו ובגדול!

אתם לא רוצים לדעת...../images/Emo5.gif

אני לומד בקורס עזרה ראשונה על עישון (אני מקבל תעודת מגיש עזרה ראשונה בסוף השנה. אני יכול להיות חובש בטיולים או מתנדב במד"א) אתם לא רוצים לדעת מה עישון עושה...יש בסיגריה אחת 4000 סוגי רעלים וחומרי הדברה שהורסים את הראות ואת כל הגוף. ישנם עוד מלא דברים כל כך מגעילים שסיגריה עושה לכם שאני לא רוצה לספר...

אני לא חושבת שזה בשביל הפוזה...

אני אישית מעשנת אבל זה ממש לא בשביל הפוזה.. אני לא מעשנת הרבה רק מתי שממש בא לי... אם זה היה בשביל הפוזה הייתי עושה את זה רק כשיש הרבה אנשים לידי וזה ממש לא ככה. ואצלי אישית אם מישהו היה אורמ לי שזה מפריע לו ושהוא לא רוצה שיעשנו לידו אני ישר מחבה את הסיגריה... למשל יש לי ידיד שלא סובל שמעשנים לידו אז אני יודעת כבר מראש לא להתקרב אליו כשאני עם סיגריה _גם כי הוא יהרוס לי אותה ואז יחפש את הקופסה ויחרים לי אותה. אז זהו.. לדעתי זה ממש לא פוזה

spirit noa

New member
אנ'לא מבינה משהו

למה בכלל המציאו את הדבר הזה שקוראים לו: סיגריה? זה רק הורס ת' בריאות וזה יכול לגרום ל.. מוות בגיל צעיר, למחלות, זה מזיק לריאות, זה מזיק להרבה מהגוף ! , ואנשים שמעשנים לא מודעים מה זה מחולל להם בתוך הגוף, אני מודה שהרבה מהבית ספר שממול לבית ספר שלנו יש הרבה שמעשנים וזה ילדים בכיתה ט'.. זה פשוט לא נקלט! , אני חושבת שהילדים האלה עושים את זה בשביל הפוזה וזה סתם לחץ חברתי.. כי להיות בכיתה ט' ולעשן? נו באמת, אני לא מבינה ת'ילדים האלה
ואף פעם לא אצליח להבין........ סיגריות=מחלות==מוות
(וזאת האמת.....)

נתי הגר

New member
אז ככה...

אני חושב שאתפ חבורה של טיפשים שמנסים להוכיח משהו שהם לא יודעים בכלל.... אני אישית מעשן ותאמת ממש לא איכפת לי מה יקרה לי! כי אם תקחו את החיים באור שאני רואה אותם ממש לא יהיה איכפת לכם מה מתחולל לכם בתוך הגוף או בחלל החיצון!(סתם בצחוק) זה שילדים בכיתה ט מעשנים יכול ליהיות פוזה שמוזה!!! לא מעניין ! כנראה שזה לחץ חברתי! דבר שני מעשנים לא מעשנים! החיים שאני רואה אותם הם ככה! לא משנה כמה תשקיע וכמה תנסה ליהיות בריא אתה יכול לצאת החוצה ולמות על ידי כלב שנשך לך את היד וקיבלת וירוס ואתה לא מודע לכך ולא מטפל בזה! אנשים יכולים למות במליון סיבות אחרות! עישון זאת פשוט דרך לא "בריאה" להרגע להעביר תזמן לעשות משהו... לא אישית לא איכפת מתי אני ימות! אם אני ימות אז כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות! ואני לא מאמין בגורל! סיגריות לא הורגות סיגריות עושות נזק ועם הזמן הנזק כנראה גדל! אני מכיר אנשים שמעשנים כל יום 2 קופסאות של סיגריות חזקות ויש להם חיים נורמלים לחלוטין! אולי בגיל 60-70 יתחילו הבעיות בריאות ודברים כאלה! אבל מי חושב על הגיל הזה בכלל בגיל כמו שלנו קיבינמט! אני נראה לי יתאבד בגיל 60 שלא יכניסו אותי לאיזה בית אבות מלא זקנים מסריחים עם תיתולים! גועל נפש! טוב לאן אני נכנס כבר... אוקצור קחו תחיים בזויית ראיה שונה ותראו שסיגריות זאת רק דרך חיים! כמו שלאכול ביצים עושה מלא קולסטרול או שיתר סוכר עושה סכרת! תחשבו ככה! : למה מדענים היו צריכים לחשב ולפרסם את כל המידע הזה על מחלות שונות שנוצרות כתוצאה מכך וכך וכך!!! למי איכפת תנו לבן אדם לחיות תחיים שלו אנשים עוד 20 שנה ילכו עם מסכת אבך ברחוב כדי שלא יכנס להם דברים שהם לא מסוגלים לראות לריאות או לא יודע לאן! זה ממש נושא מטומטם "סליחה על הביטוי" ....

enjoi butterfly

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

יפה מאוד מסכים עם כל מילה של הבחור...
שטוען שאני זין מוח...
ואני מנתח הכל... לא אבל יפה מה שלא תגידו זה נכון.!!!

sh53

New member
סיגריות לא הורגות?אלא רק עושות נזק?

נכון שלא מתים מהסיגריה הראשונה ששואפים לריאות, אך נזק מצטבר בהחלט גורם למוות. אם יש הזהרה של משרד הבריאות על קופסת הסיגריות - יש בזה כנראה משהו. עד שהמדינה עושה משהו בענין מסויים, הנשמה יוצאת ואם משרד הבריאות חייב להוסיף שורת הזהרה כזאת על קופסאות סיגריות, אולי יש בזה משהו? חבל סתם לשלול את זה. לא אומרת שבגלל הודעות בפורום אנשים יפסיקו לעשן, כי השינוי קודם כל צריך לבוא מבפנים, אבל חבל שלפעמים השינוי הזה בא אחרי שמגיעים לבי"ח ואז הפסקת הסיגריות היא אילוץ ולא רצון (כמו סרטן בריאות). מסכימה איתך בהחלט שכולנו יכולים למות - דבר שיקרה יום אחד
אבל מצד שני החיים - אני רואה אותם כך - הם ערך עליון בשבילי. כמו שאני לא אלך בלילה בחושך במקום לא מואר, שמא אני אפול או יקרה לי משהו, כך אני לא אעשן כי לא בא לי לחטוף מחלות (לא אומרת שכל מי שמעשן חולה, אבל לא רוצה להגדיל אצלי את הסיכון). אתה אמנם לא לוקח גלולות נגד הריון ונראה לי שהסיכוי שתיקח במאה הזאת קצת רחוק
, אבל השילוב של גלולות למניעת הריון + גלולות - זה לא כל כך שילוב מוצלח.

ת מ ו ז

New member
בכלל לדעתי

אני באמת לא מבינה מה אנשים מוצאים בסיגריות הבעיה זו ההתמכות
שוב לידיד חברים שלי יודעים לא לעשן אבל... אין מה עלשות זה מה שהם בוחרים לעשות....

למעלה