מפלצת? זו את..?
אולי יש ממש בדבריו של הטרול התורן ובאמת מדובר במתחזה (אם כי אייבורי זה לא יכול להיות לפי תוכן הדברים...)
את יודעת שאני בדרך כלל מסכימה עם הגישה שלך, ולמען הפרוטוקול אציין שאני לא נוגעת בגראס באופן אישי, אבל הדברים שאת אומרת נראים לי נורא קיצוניים... את נשמעת כמו תשדיר שירות של אל-סם
הרי כשמסתכלים על העובדות, אלכוהול הוא סם הרבה יותר הרסני ומסוכן ממריחואנה. סוטול זה אולי לא מצב מנטלי מיטבי, אבל אפילו במצב הכי קיצוני, בחיים לא תמצאי סטלן שחוזר הביתה בהיי ומרביץ לאשתו ולילדים, והסכנות הפיזיות שלו הרבה פחות אקוטיות מאלה של האלכוהול.
אני כאמור אחת הסחיות, ולגמרי בדעה של מריוס ששימוש מסיבי בגראס אכן תוקע אנשים, אבל מבין שני אלה, הסם שבאמת מדרדר אנשים אל פי פחת ומביא אותם לחיות ברחוב ולאבד הכל זה אלכוהול דווקא... אבל אם הבעל היה נפגש עם החברים שלו לכוס ויסקי פעם בשבוע אני לא חושבת שהיית מזדעקת ככה, ולא הייתה לך בעיה לקבל שיש הבדל בין כוסית "מקודשת" פעם בשבוע עם החבר'ה לבין הרגל יומיומי שאין בלתו.
אסכם ואומר שאני מתה עלייך ושלדעתי אין כמו היי טבעי שלא זקוק לחומרים חיצוניים ונובע מחיים באהבה עצמית והודיה, אבל נראה לי שה"השטנה" הכללית של המריחואנה (בעלת השימושים המיטיבים הרבים, שכבר חוקית בלא מעט מקומות בעולם) בעוד שבינתיים את האלכוהול - שהוא רעל פר הגדרה - מקבלים בלי להניד עפעף כחלק מהתרבות המודרנית, זה סוג של שטות, אם לא צביעות ממש.