עישון

כאילו

אתה ממשיך להצטדק לפני? הרי כבר קיבלת ממני אישור גורף להמשיך בדרכך המוכחשת שאין בכך שום רע רק פאנן. רק אל תיצא לנו במצב הזה לכביש כמו רן שריג הנורמטיבי והמאגנוב,
ותשתדל לא להתקרב עם הילדים לאש בל"ג בעומר פן תרצה לטגן אותם בשביל הצחוקים
.

כל יום

New member
הגישה הקיצונית לעילא

שאת מפגינה בלהט אינה עומדת במבחן המציאות ואינה ראויה לתגובה.

יאללה הלכתי הביתה לעשן איזה צינגל'ה......

מה שלא עומד

במבחן המציאות זו הטענה שאין בזה כל רע.
אבל אכן מיותר ואפילו מגוחך להתווכח איתך.

shirael

New member
מפלצת? זו את..?

אולי יש ממש בדבריו של הטרול התורן ובאמת מדובר במתחזה (אם כי אייבורי זה לא יכול להיות לפי תוכן הדברים...)
את יודעת שאני בדרך כלל מסכימה עם הגישה שלך, ולמען הפרוטוקול אציין שאני לא נוגעת בגראס באופן אישי, אבל הדברים שאת אומרת נראים לי נורא קיצוניים... את נשמעת כמו תשדיר שירות של אל-סם

הרי כשמסתכלים על העובדות, אלכוהול הוא סם הרבה יותר הרסני ומסוכן ממריחואנה. סוטול זה אולי לא מצב מנטלי מיטבי, אבל אפילו במצב הכי קיצוני, בחיים לא תמצאי סטלן שחוזר הביתה בהיי ומרביץ לאשתו ולילדים, והסכנות הפיזיות שלו הרבה פחות אקוטיות מאלה של האלכוהול.

אני כאמור אחת הסחיות, ולגמרי בדעה של מריוס ששימוש מסיבי בגראס אכן תוקע אנשים, אבל מבין שני אלה, הסם שבאמת מדרדר אנשים אל פי פחת ומביא אותם לחיות ברחוב ולאבד הכל זה אלכוהול דווקא... אבל אם הבעל היה נפגש עם החברים שלו לכוס ויסקי פעם בשבוע אני לא חושבת שהיית מזדעקת ככה, ולא הייתה לך בעיה לקבל שיש הבדל בין כוסית "מקודשת" פעם בשבוע עם החבר'ה לבין הרגל יומיומי שאין בלתו.

אסכם ואומר שאני מתה עלייך ושלדעתי אין כמו היי טבעי שלא זקוק לחומרים חיצוניים ונובע מחיים באהבה עצמית והודיה, אבל נראה לי שה"השטנה" הכללית של המריחואנה (בעלת השימושים המיטיבים הרבים, שכבר חוקית בלא מעט מקומות בעולם) בעוד שבינתיים את האלכוהול - שהוא רעל פר הגדרה - מקבלים בלי להניד עפעף כחלק מהתרבות המודרנית, זה סוג של שטות, אם לא צביעות ממש.

לא יודעת למה זה מפליא אותך, זו לא הפעם הראשונה שאני מביעה את עמדותי הנחרצות נגד סמים <לאחר שיצא לי להכיר מקרוב כמה דיוולופינג סטורי'ז עצובים למדי>, ואם אני נשמעת כמו תשדיר אל סם וזה הורס את כל הסקסאפיל שלי בעינייך אני מצטערת על אובדן האשלייה
.
להעמיד להשוואה 'עם מה את מעדיפה שהוא ידפוק ת'ראש' נראה לי לא לעניין. אני לא עושה תחרות בין הרעלים, ברמה של מה פחות מזיק ומה יותר, גם אם השימוש בשניהם פופלרי ונפוץ.
אני לא צורכת אף אחד מהם. וגם לא שותה קולה. ולא אוכלת אוכל מתועש מפוצץ סוכרים. כזאת אני, חנונה לא סחית, שאוכלת בטטה אורגנית ומטיפה לחיים בריאים. אתם יכולים להרוג אותי, אבל אני לפחות אמות בריאה
.

sweetdreams

New member
אני אגיד לך מה...

אני מלכתחילה לא הייתי יוצאת עם בן זוג שמעשן. לא כי זה לא בסדר, אלא כי אני לא סובלת עישון. וכן, זה בפרט כולל גם עישון סמים קלים. יותר מכך, בן הזוג שלי לא רק שלא מעשן, הוא גם בעל גישה דומה לשני בנושא.
כמו כן, אני גם לא הייתי יוצאת עם בחור שיש לו התנהגות נחרצת לצריכת אלכוהול, כי אני מאוד אוהבת את כוס הוויסקי שלי פעם ב-, ולא הייתי רוצה שמישהו יעקם עליי את הפרצוף בכל פעם.
מה שאני אומרת בשורה התחתונה הוא שאם אנחנו מדברים על מסגרת הסביר, והבחור שלך לא אלכוהוליסט ולא מכור לסמים, אז הגישה של שניכם היא לגיטימית. מותר לו לרצות לעשן פעם ב-, ומותר לך לא להיות בקטע.
ואז מה שמעניין אותי הוא בעיקר איך הגעתם למצב הזה? מה, לא ידעתם את הפרטים האילו אחד על השני לפני שהתחתנתם?

seeyou

New member
כל זמן שהוא מרגיש עצבני ,טרוד הוא פונה

///לסמים הקלים האלה

לפי מה שכתבת:"הוא איש יציב ואינטילגנט ולא פרובלמט"-זה נכון להיום אך להבנתי עם הגיל הבעיות מתרבות ואז יש סכנה למנות יותר גדולות או שינוי בטיב שלהם

ברגע שאת הסכמת למצב מסויים לא יהיה לך ברירה להסכים לתוספות הרי הוא אמר שוא אדון לעצמו וזכותו לעשן מתי שבא לו

את יכולה להתעקש עד מחר=שום דבר כבר לא יעזור לך אלא פשוט מדרדרת יותר את היחסים שלכם

יוסי

V i n a

New member
עניין של שליטה, או עניין של עישון?

אם זה עניין של שליטה - אז תשתחררי מזה.
את לא אמורה להכתיב לו מה לעשות בזמנו הפנוי, ולא אמורה לנהל לו את החיים..
הוא לא הילד שלך.

אם זה עניין של עישון - אתן לך את השני סנט שלי בנושא.
יש אנשים שהעישון גורם להם "להימעך", הופכים להיות קאוץ' פוטטו וממעטים לצאת מהבית.
יש אנשים בעלי אישיות התמכרותית שמסוגלים להתמכר לאקמולים, קל וחומר לסם כלשהו - ולא משנה כמה הוא "קל".

אני בדיעה שאם העישון לא מונע ממנו לתפקד ולנהל חיים נורמלים - למה לא, שיהנה.
כל עוד הוא לא הופך את העישון למרכז חייו - אין שום סיבה שלא יוכל להנות מדי פעם.
יש אנשים שהבונוס הקטן והאישי שלהם הוא כוס יין כל יום, ויש אנשים שהבונוס שלהם הוא עישון ג'וינט מדי סופ"ש.

תשחררי, בקיצור.

אייבורי

New member
נורא ואיום

את חייבת לתפוס את הנייד שלו
לחלץ משם את הדילר של הסמים
ולתת לנו.

משם נדאג שלא ישאר לו חומר

למעלה