עישון

sephia

New member
עישון../images/Emo35.gif

אני אף פעם עוד לא הבנתי האם אלאניס מעשנת או לא. ניסיתי לבדוק את זה מקרוב ואפילו רציתי לשאול אותה כשהיתה לי את ההזדמנות, אבל מרוב התרגשות שכחתי. מישהו יודע משהו על זה?

sephia

New member
אז מה פשר העשן בתמונה?

וזו תמונה מהתקופה שהרבה אחרי JLP. ואגב, על פי השמועות יכול להיות שבכלל לא מדובר בסיגריות.

BaBa LiVe

New member
בתמונה הזאת

זה נרגילה שהיא עישנה בביירות... במסגרת ה"אמבסדורס" שהיא פגשה... ב"קליפ" של לבנון רואים אותה מעשנת נרגילה

אני לא מבין מה זה משנה.

הסתפרה/לא הסתפרה מעשנת/לא מעשנת זה פרטים כאלו שנחמד לדעת וזה אבל לא לחקור את זה וכאלה..... בקשר לתספורת אם היא רצתה אז סבבה.... בקשר לסיגריות שיהיה לה לבריאות... לאט לאט הפורום ניהיה כמו פורום קריסטינה אגלרה אני יודע שסתם רצית לדעת אני מוציא עכשיו את הכעס לא עליכם אלא על אנשים אחרים שדיברו איתי עליה.........
אני דבר ראשון שמסתכל על אלאניס זה על השירים שלה ועל הרגשות שהיא מביעה וככה אני מסתכל על כל בנאדם על הרגשות. אוהב, ולא כועס עליכם ליאור

מלכוש

New member
צודק ליאור,

זה באמת לא משנה, כל הדברים האלה ואנחנו באמת מתקרבים לפורומים ברמה של כריסטינה אגילרה שכן מתעסקים בשטויות למיניהן ואני בטוחה שכולנו יודעים שזה לא מה שמשנה

בטח שזה משנה.

מה לעשות, חיצוניות משקפת, במידה זו או אחרת, פנימיות. השיער היה סמל לאינווידוליות, לשונות וליחוד של אלאניס. עכשיו, התספורת שלה שגרתית לחלוטין, וגם בלתי מחמיאה בעליל, אבל זה כבר לא קשור. מילא, אם זה היה רק השיער, אבל זה הכל. הבגדים, המילים, הלחנים, המוזיקה.

sephia

New member
אני איתך, ילדה...

אני חושבת שגם אלאניס עצמה מודעת לחיצוניות, אחרת היא לא היתה מתעסקת בתעשייה של חולצות, לאקים, נעליים וכו'...

מלכוש

New member
אממממ...

בסדר, אני התכוונתי שאני לא חושבת שעל זה נכון לדון פה, על כל הדברים האלה. נכון-חיצוניות משקפת במידת מה את הפנימיות, אבל אצל אלאניס מוריסט- את הפנימיות אפשר לראות דרך המוזיקה, הלחן, המילים... הרבה יותר מאשר החיצוניות, לפי דעתי (ואני חושבת שגם לדעת רבים...) מה שאי אפשר נגיד אצל כריסטינה ובריטני להבין ולראות. ואז מה אם התספורת שלה שגרתית?! כאילו, בגלל שהיא "אלאניס מוריסט" (בעצם, בלי מרכאות...) אז היא צריכה להראות מיוחדת? שונה?? אני לא חושבת. ואני לא מבינה למה הקשרת גם את המילים, הלחנים והמוזיקה. דיברנו על הקטע של החיצוניות, לא? על הקטע של המחשבה שזה מיותר כאן לדבר על זה... אז לא יודעת מה הקשר אבל אני אתייחס לזה- אני מניחה שהתכוונת לFOS ולURS (?) תקני אותי אם אני טועה (כי פשוט לא נראה לי ששמעת את הדיסק החדש). היא הוציאה שירים,שהתאימו לה ונראו לה נכונים לאותה תקופה. לא אהבת אותם כ"כ? אז מה. היא לא צריכה לעשות מוזיקה שתתאים לצפיות של אנשים. נכון- גם אני לא מתה על URS, אז אני לא שומעת אותו כ"כ. חוצמזה, אני לא חושבת שאפשר לצפות מאלאניס ליצור אותה מוזיקה בכל הדיסקים, במיוחד כשיש ביניהם הפרשים גדולים. אה ועוד סיבה בקשר לחיצוניות- הושא של השיער כבר ניטחחחחןןןן...ונמאס! סורי שזה יצא בנימה קצת תוקפנית... לא אישי, זה בכלל המחשבה שלי... חחח ליאור...

מלכוש

New member
ול-sephia

ברור שהיא מודעת לחיצוניות.. מי לא מודע לזה...? ו... תעשיית נעליים? לאקים? מה...?

אני רוצה להעתיק לכם שיחה שדיברתי עם

רן באיי סי קיו וזה ככה........ #sHikVa# 19/02/04 14:17 לא תקפתי אותך1 תקפתי את ידידים המפגרים שלי Narcissus 19/02/04 14:17 מה הם רצו?! #sHikVa# 19/02/04 14:17 הם ראו בפורום את השירשור הענק על התיספורת Narcissus 19/02/04 14:17 נו? ו? Narcissus 19/02/04 14:18 איזה מהם? Narcissus 19/02/04 14:18 תהיה רגע ריאלי! מה זה לא מזעזע מה שהיא עשתה לעצמה?! #sHikVa# 19/02/04 14:19 זה לא מפריע לי!!!!!!!!!!!!!!!...................כיא אני קורא את המילים בעטיפה לא מסתכל על התמונות Narcissus 19/02/04 14:19 חבל! אצלי הופעה של אלאניס זה...היא...המפוחית, הגיטרה, כל אחד מחמשת חברי הלהקה והשיער שמתנופף לו כאן מול עיני! #sHikVa# 19/02/04 14:19 זאת לא בריטני ספירס..................... ואם אנשים מאשימים אותה אחר כך שהיא מתמסחרת זה רק בגלל אותם מעריצים שמנסים לשנות את היופי שלה #sHikVa# 19/02/04 14:20 אתה חייב להבין שאלאניס מאושרת, בשבילה אולי הארכת השיער שלה הייתה עצב ואי מציאת אושר וכשהיא מצאה אז היא השתנתה #sHikVa# 19/02/04 14:20 אתה לא יכול לשפוט Narcissus 19/02/04 14:20 אני לא שופט... אבל אתה לא מסכים שזה יותר יפה ארוך?! אנחנו רק מדברים! אין לנו הרבה מה לעשות Narcissus 19/02/04 14:20 אני פשוט לא מבין א המהלך! #sHikVa# 19/02/04 14:21 ואותי אהבו כשהיה לי קוצים כתומים כשצבעתי אבל שיניתי כי רציתי להרגיש יותר בוגר כי אני ילדותי אז התשניתי Narcissus 19/02/04 14:21 אצלך זה יגדל תוך שבועיים! Narcissus 19/02/04 14:21 אבל זה! שיער של 20 שנה! Narcissus 19/02/04 14:21 לא חבל?! Narcissus 19/02/04 14:21 נו מילא... עכשיו ההופעות לא יהיו אותו דבר בשבילי ): Narcissus 19/02/04 14:21 כל אחד רואה את זה אחרת! #sHikVa# 19/02/04 14:22 לא. כי אם היא עשתה את זה בלב שלם אז לא חבל הרי היא תחליט מה טוב לה או לא, לא? כי אם לא המצב הדרדר אני מקווה שהוא לא כועס שפירסמתי את שיחתנו האינטימית אוהב ליאור.

Mr Freeze

New member
אוף איתכם

העניין הזה של "שתעשה איזה מוסיקה שיתאים לה", וגם של תאומו יפה-הנפש "אנחנו נקבל את אלאניס כמו שהיא" פשוט נהייה טיפשי ומרגיז. למה שנקבל אותה כמו שהיא? עכשיו, לפני שכולכם מעמידים אותי כנגד הקיר, עצרו וחשבו - למה אנחנו כאן, בעצם? למה אנחנו אוהבים את אלאניס מוריסט? אני לא מכיר את אלאניס-האדם, לפיכך אני לא אוהב את אלאניס-האדם, לפיכך אלאניס-האדם לא מעסיקה אותי. המוסיקה שלה היא שמחברת אותי אל השם שלה, היא שגורמת לי לשוטט בפורומים ובאתרי אינטרנט שמוקדשים לה. הנימוק של קבלת השונה, המיוחד והחדש פשוט לא תופס כאן. ב-98' עוד יכולנו לבלוע את זה, וזה לא נאמר בנימה שלילית כפי שאתם אולי עלולים לטעות ולהתרשם. ב-98' היא עשתה מוסיקה מדהימה ואיכותית, שכן דרשה ניתוק מסוים ממה שהורגלנו אליו עד אז. אבל מספיק ודי עם הנאיביות. אם מישהו מכם באמת מאמין שהחומרים הפוסט-"אנדר" שלה נולדו כתוצאה של התרחקות מציפיות הקהל... טוב, אז תאמינו, אבל תעזבו את מי שבוחר לא להאמין בשקט. כמו שאני רואה את זה, אלאניס עשתה פניה אל הכיוון ההפוך; היא ידעה מה היא עושה כשהיא כתבה שיר כמו "21 דברים", היא ידעה בדיוק עם איזה שיר הוא יתכתב כשהיא תשלב אותו כפתיח באלבום חדש. רק כדי להבהיר את הנקודה שלי, אני חושב ש"21 דברים", שהוא אולי קליט מאוד וכיפי בהופעות, הוא נזק תדמיתי גדול מאוד וסטירת לחי לכל מה שאהבנו בה. מה יש בו, בעצם? "אול איי רילי וואנט" מודל 01', ללא הליריקה המדהימה וללא המפוחית? את אותו הדבר אפשר לומר על השיר שבא אחריו, בהשוואה ל-YOK (נו, עברתי לאנגלית. ויתרתי). וזה צועק מפתאטיות. ולא, המוסיקה שלה לא משתפרת. So-Called Chaos לא יהיה טוב יותר מקודמו. למעשה, מה ששמעתי עד עכשיו נשמע אפילו רע יותר. בינתיים לא מצאתי את ה-Hands Clean וה-Surrendering של האלבום, או איזשהו ייחוד על פני מה שנמצא בשוק המוסיקה בימים אלה. ולעולם, לעולם (!) אל תכוונו אליי את התירוץ הזה, "אלאניס מאושרת". במשך כל שנות הפעילות שלה (מג'אגד ואילך) היא כתבה גם שירים שמחים ואופטימיים שהיו נפלאים, מה שקצת מחזיר את התירוץ האידיוטי הזה למקום שממנו הוא הגיע. אני לא מורה לכם לא לאהוב את המוסיקה החדשה שלה, אבל תעשו לי ולעצמכם טובה - תאהבו אותה רק אם אתם באמת אוהבים אותה. Peace.

מלכוש

New member
רגע,

ואני מתחילה בציטוט: "העניין הזה של "שתעשה איזה מוסיקה שיתאים לה", וגם של תאומו יפה-הנפש "אנחנו נקבל את אלאניס כמו שהיא" פשוט נהייה טיפשי ומרגיז. למה שנקבל אותה כמו שהיא?" אני לא מסכימה עם מה שכתבת כאן, כי "שתעשה מוזיקה שיתאים לה" אומר, שתעשה מה שבא לה, ואני חושבת שזה כולל גם בתוכו-שתעשה מה שבא לה, ואני לא צריכה לאהוב כל מה שבא לה. אם היא רוצה להוציא שיר טיפשי- שתוציא. אני לא אוהב. זה לא כמו "לקבל אותה כמו שהיא" כי הנה, אם היא מוציאה שיר טיפשי, אני לא מקבלת את זה, ואני בוחרת לא לשמוע את זה. "תאהבו אותה רק אם אתם באמת אוהבים אותה" אני בטוחה שכל אחד כאן לא שומע אלאניס אם הוא לא באמת נהנה... כאילו למה לעשות את זה בכלל...? כי זאת אלאניס? בסדר, אלאניס לא מושלמת. וזה לא חייב להיות שאנחנו אוהבים כל חלק בה. (הכוונה למוזיקה) חוצמזה, אתה לא חושב שאלאניס אכן כן יותר מאושרת בתקופה הזאת מאשר בתקופת JLP? אתה לא רואה את זה במוזיקה? במילים? ועוד משהו- לפני שאתה לגמרי שופט את SCC אני מציעה לך לשמוע אותו עד הסוף, בשלמותו, ולא ככה כמו שיש בנתיים באינטנרט, חלקי שירים וכל מיני, כי אי אפשר ככה לקבוע אם הוא טוב או לא, תחכה ותראה, תקשיב, תקרא את המילים לעומקן... אני בטוחה שלא התאהבת ב-JLP ןב-SFIJ ביום אחד. יש מצב שהוא לא יהיה טוב לטעמך, וזה לגיטימי, אבל אני חושבת שעדיף לשמוע ולבקר אותו כשהוא גמור.

Rוית

New member
אנשים,אתם מוציאים דברים מפרופורציות

"בינתיים לא מצאתי את ה-Hands Clean וה-Surrendering של האלבום..." ואם שני השירים האלו היו הכי שנואים עלי בURS - מכך זה אומר שSCC יהיה האלבום שלי?! זה בדיוק כמו הקטע עם השיער - הכל פה זה טעם אישי.. ואם הטעם האישי של אלאניס אומר לה לעשות קצוץ ולצבוע את הקצות של השיער בצהוב זוהר-מי אנחנו שנגיד לו.. ודוגרי, גם אם נגיד לא, זה לא יעזור.. אפשר לטחון את הנושא כמו מים עוד הרבה זמן, ולמען האמת זה טוב, כולם מביעים את דעתם, כולם מראים את הצד שלהם, ופורום מתמלא בדיונים (שחוזרים על עצמם, אבל שויין
) אבל רק אל תוציאו את זה מפרופורציות, אל תהפכו את זה לדבר היחיד ש"יהרוס" לנו את הנאה מאלאניס, כי זה לא... זהו. זו דעתי

sephia

New member
המממ...../images/Emo62.gif

נעליים- אני ראיתי חנויות בארה"ב שמוכרות נעליים מסויימות שהם קוראים להן "נעלי אלאניס", אבל זה לא במימונה ולא נתון להשפעתה. לעומת זאת, ישנה תעשיית לאקים שלמה בצבעים שונים (ומגניבים) שקרויים על שם כל מיני דברים שאלאניס המציאה. אני לא זוכרת את השמות המדוייקים כי אין לידי עכשיו אחד כזה, אבל זה בבית.

אבל את שוכחת שלאלאניס אין קשר

לתעשיה הזאצ! זה שיש חנויות וחברות שמחקות דברים שאלאניס עושה זה סבבה וזה מראה שאכן יש לה השפעה על אנשים! וזה אין בזה שום דבר פסול~

למעלה