עישון סיגריות

conatus

New member
עישון

לדעתי מדובר בפנים אחרות של תשוקת בני האדם למות ולהשתייך לנצח. זוהי התאבדות איטית על ידי הרס והשחתת הגוף וזוהי גם התרסה כלפי הישות האחראית להימצאותנו כאן בעולם.

Grimsom

New member
עשן חולף

החיים הם התאבדות איטית במהלכה נהרס ומושחת הגוף. נדמה לי שכך בראה אותנו הישות האחראית להימצאותנו כאן בעולם - לכן אני לא רואה למה מדובר בהתרסה נגדה.

ל נ צ ח

New member
עוד ישמע על הרי יהודה ../images/Emo124.gif

טעם בחיים:
מי שאינו רואה טעם בחיים ובחיי בני אדם זולתו, אינו אומלל בלבד, אלא ספק גדול אם הוא מוכשר לחיות. (אלברט איינשטיין)
קול שופר עוד ישמע על הרי יהודה כי אלהים יושיע ציון ויבנה ערי יהודה וישבו שם וירשוה (*תהילים סט*).
לנצח

AngelFromHell

New member
לדעתי

עישון נובע רק כתוצאה מלחץ חברתי. כי קשה לי להאמין שאדם שפוי יחליט סתם שבא לו להשחית את הגוף שלו. מי ה"גאון" שחשב ראשון היי הנה עשן בוא נכניס את זה לגוף? זה מסריח וממש ממש לא בריא ולא חסרות הוכחות לכך ואנשים בתקופתנו מודעים לתוצאות של עישון ככה שאני לא רואה שום סיבה חוץ מההשפעה של החברה בין אם זה לחץ של חברים אם זה מהפרסומות בטלוויזיה או אם זה סתם כדי למרוד זה עדיין השפעה של החברה וברוב המקרים הסיגריה הראשונה נוצרת כתוצאה מלחץ החברה

rty11

New member
תפסיקו להתפלסף.

עישון זה לא תשוקת הנפש לחיבור עם המוות. וזה לא השאיפה הפרוידאנית לחזרה לתקופת הינקות. וזה לא אקט מחאה נגד משטר קפיטליסטי. זה סתם סבבה, לחץ חברתי, והתמכרות. זהו.

למעלה