עישון בסין - חובה

renjintso

New member
החוק הזה הוא לא חוק בכלל

אלא הוראה מנהלתית של נפה אחת בחוביי. יש כל מיני הוראות דביליות ופתרונות יצירתיים יותר או פחות במחוזות לפי שיקול דעתם הלא מאד מוצלח של ראשי המחוז. לא הייתי מתרגשת מזה יותר מדי אבל זאת אנקדוטה נחמדה, אין מה להגיד.

guanyin

New member
נו מה ציפית?

הודעה המסיתה לרצח הסינים קוצרי האיברים וטובחי הטיבטים, ודאי שתגיע לעמוד הראשי. 帽子 מה המצב?

yaelisam

New member
לפחות יש משהו טוב אחד בזה שההודעה

הגיעה לעמוד הראשי- אני באתי לביקור

yaelisam

New member
אמורה זה שם של דגה

וזה טוב בשבילי- כי התגעגעתי.....

yaelisam

New member
כמובן שהיה אמור להיות ../images/Emo3.gif בסוף

אבל תפוז זבל!

guanyin

New member
../images/Emo19.gif כמובן שלדגים ../images/Emo19.gif

אבל גם של פרות יתקבלו בברכה

GnomeBubble

New member
טוב, זה היה די צפוי

מה שלא היה צפוי זה זה: China now has more than 350 million smokers, more than 26 percent of its total population. אני לא מבין מה הבעיה כאן - 55% מהאוכלוסיה צריכים להיות כבר גברים (או שסתם קשה למצוא שידוך?), וגם אם נקצץ מזה 20% ילדים, אז חסר קצת, לא? כנראה שהרושם שלך בתור זר בסין לא תמיד מתיישב עם הסטטיסטיקות.

erezinchina

New member
טיסות פנימיות בסין במחירים ללא תחרות

אנחנו מציעים רכישת כרטיסים פנימיים בסין במחירים הזולים משמעותית ממחירי סוכני הנסיעות בארץ. הקנייה היא של כרטיסים מסובסדים אשר נקנים ישירות מחברות התעופה בסין. לפרטים ראה הלינק המצורף. http://transchina.weebly.com/14961497150514931514.html Shenzhen-Yiwu 43$,Yiwu-Shenzhen 46$, Beijing-Yiwu 66$, Beijing-Shanghai 37$, Beijing-Hangzhou 37$ המחירים הנ"ל לקוחים כדוגמא לטיסות ביוני וכוללים מס דלק, המחירים עלולים להשתנות בהתאם למועד ההזמנה.

למעלה