עישון בסין - חובה

GnomeBubble

New member
בהנחה מכלילה שממילא 99% מהסינים מעשנים

אני מניח שהרעיון כאן היה שהם פשוט יעשנו סיגריות מקומיות במקום סיגריות מתוצרת מחוז אחר (שלא מכניסות כסף ממיסים). וזה עדיין הזוי.

guanyin

New member
לא אמרנו כבר שיש יותר מדי סינים?

ככה אפשר יהיה לצמצם את מימדי "הבעיה" ביעילות.

nitzano

New member
אם כבר מדברים על קונספירציות

אם היו שואלים אותי איך להגביל את התרבות האוכלוסיה בסין אני היתי מציע: א. להפוך את האופניים לפופולארים. רכיבה ממושכת פוגעת בפריון גברים. ב. זיוף של אלכוהול, חלב ומילוי לבאו-דזה....הרעלה. ג. מזון מזוייף לתינוקות..... ד. לעודד השכלה גבוהה. זוגות המשקיעים בקריירה עשויים לוותר על גידול ילדים ה. עישון - ברירה הטבעית ופגיעה בפריון. ו. שימוש בשמן רווי כרוטב בכל דבר אפשרי.....סתימת עורקים. ז. הקטנת אכיפה חוקי התנועה.... מצד שני, אני לא מאמין שהממשל הסיני יעיז ליישם רעיונות מטורפים כאלו

GnomeBubble

New member
אשרי המאמין

שכחת גם לזהם את האוויר והמים ולעודד שימוש נרחב בפלאפונים.

bizhar

New member
אני דווקא מוצא הגיון החלטה.

תראו, זה לא נכון ש 99% מהסינים מעשנים. אולי 55% - הנשים הרי לא מעשנות. (נכון גם תינוקות וילדים לא, אבל הם נורא חמודים, בואו נשים אותם בצד) מכיוון שחוקי הילודה יצרו עודף בגברים, ההחלטה הנבונה תיצור את האיזון ובא לצין גואל.

GnomeBubble

New member
בטח אם נבדוק את האותיות הקטנות נראה שהחוק חל

רק על גברים.

suki da yo

New member
הבעיה עם כל ההצעות שלך

היא פשוט שהן הורגות לאט, ולקרבן יש זמן להעמיד צאצאים לפני שימות.

bizhar

New member
שמע, בישראל זה הצליח. אז בטח גם בסין..

א. האופניים הפכו למאוד פופולאריים אצלנו. ב. זיוף של אלכוהול? בטח! (לא טעים נחשב מזוייף?) ג. מזון מזוייף לתינוקות - אני אפילו לא יכול לחייך. זה ממש לא מצחיק. ד. עידוד השכלה גבוהה? ברור (או שלא) ה. עישון? מפה התחלנו אז נניח שגם אצלנו זה ככה. ו. לא מדוייק - סטיית תקן שולית ז.חחחה. אצלנו אם מחליטים להגביר אכיפה אז מגבירים? מחכים בצומת באור איפה שנוח ואיפה שיש קיוסק.

guanyin

New member
רחל לא כאן, אז אני אוסיף...

ח. בניית סכרים ענקיים שלא צפויים להחזיק מעמד לנצח.

ואולי התוצאה תהיה הפוכה?

כיוון שמכריחים אותם, הם אולי יקנו, אבל לא יעשנו, בכדי לבטא את האישיות העצאמית של כל אחד....

Crimson Dawn

New member
זה דומה לגיוס החובה אצלנו

המדינה רוצה להרוויח על חשבון אזרחיה רק שבמקום לקחת מהם כסף באופן ישיר כמו שהיא הייתה עושה בדרך כלל, היא עושה זאת באופן עקיף וכופה עליהם לעשות עבודה מסויימת או לקנות מוצר מסויים - כמובן שזה לא טוב, ואם אין ברירה אז הדרך הראשונה עדיפה. במדינת ניו המפשיר שבארה"ב המדינה לא לוקחת מסים, כל הכנסותיה באות ממונופול על האלכוהול - היא כמובן לא מכריחה את אזרחיה לקנות אלכוהול או לשתות אותו.

הממשל הסיני הגזים

בס"ד סין המדינה המאוכלסת בעולם עם מיליארד ושלוש מליון תושבים, ברור שהיא אינה יכולה להיות דמוקרטית שחיים בה כל כך הרבה אזרחים, יש לסינים מדיניות הילד/ה אחד/ת, ולכן מותר להתחתן בגיל 25 ולא פחות ממנו ולכן הגידול השנתי באוכלוסיה הוא איטי יחסית פחות מאחוז, אך בהתחשב ביחס של למעלה ממיליארד, 20-30 מיליון ומעלה גידול כל שנה, כנראה תכנית ממשלתית לצמצום האוכלוסיה, הרי הסינים כבשו מדינות רבות ושולטות עליהן בכח ויש בה הרבה עממים שונים. לגבי העישון, העישון מזיק לבריאות, לא יכול להיות שממשלה תכפה על האזרחים להזיק לבריאותם, ועוד בצל הדיקטטורה הסינית והאלימות הבוטה והרצחנית של הממשל, שאזרח שלא יעשה כך ישחטו אותו, רואים מה הם עושים למתנגדים, מוכרים את אבריהם להשתלות לאחר שהורגים אותם.

אולי באריכות התוכן?

אז אשתדל לכתוב בקצרה, יש לי כנראה תכונה של הרחבת נושאים לא סתם פתחתי בלוג כאן בתפוז אני השבתי על מה שידוע לי על הסינים, בנושא העישון שזה כמובן מזיק ולא רק מסריח לעבור ליד אנשים מעשנים שזה גורם לנזק בריאותי, גם לראיה, לנשימה, לכליות, לכבד, זה אוכל את הריאות ופוגע בלב, עישון מופרז לבסוף יגרום לשריפת הריאות ובמחקר שהתגלה בשנה האחרונה זה מקצר את החיים ב-11 דקות כל עישון ועישון בכלל עישון זאת התאבדות סליחה שאומר כאן בצורה כזאת, שמכניסים עשן לגוף אז מזיקים לבריאות לא מספיק שגם מבזבזים כסף על חפיסת סיגריה עקב ההתמכרות הקשה לאלה שמעשנים ואני לא מכניס את סין עכשיו גם הולך כסף ובריאות תקינה, תקראו על החפיסה.

bizhar

New member
סבבה, נתמקד בעישון

ונבדוק את ה"מחקר": חפיסת סיגריות ביום סביר למעשן? סביר. כל סיגריה 11 דקות חיים? זה ה"מחקר" החדש נכון? נכון. אז אם ככה, מי שמעשן חפיסת סיגריות אחת ביום כל יום, יעשן 7300 סיגריות בשנה שזה 80300 דקות חיים שזה קצת פחות מ 56 שנים. כלומר במשך שנה מקצר חייו ב 55 שנים ולאחר שנה נוספת ב 110 שנים. בוא ניתן הנחה לשומרי שבת כמוך, נגיע ל 100 שנים? מה אני אגיד לך? ממש מחקר רציני. עכשיו לך תבדוק את מה שאתה יודע על סין עוד פעם. ורצוי שתיסתמך על מחקרים יותר רציניים.

Deathler

New member
זה 55 ימים לא שנים...

אם נצא מנק' הנחה שחפיסה זה 20 סיגריות, אז נעשה 20 סגריות * 30 יום = נקבל 600 בחודש. אם נעשה 600 סיגריות בחודש * 12 חודשים = נקבל 7200 (נעשה את זה 7300,כמוך, מכיוון שיש חודשים של 31 יום) 7300 סיגריות בשנה * 11 דק' כל אחת = נקבל 80300 דק' 80300 דק' / 60 (מכיוון שבשעה יש 60 דק' כמובן) = 1338 שעות (כמו ש 120 / 60 דק' זה שעתיים) 1338 שעות / 24 (מס' השעות ביום) = נקבל 55.7638 יום. לכן, המחקר לדעתי סביר

bizhar

New member
מי חתם לי על תעודת הגמר? לכלא!

ימים?! וואללה איך שהזמן רץ!

דם דם

New member
גם אלכוהול מזיק

ומכניס רעל וזבל לגוף. כנ"ל האוכל שאנחנו אוכלים שמרוב שהוא מהונדס היום כבר כול פרי מכיר איזה מהנדס. והאוויר שאתה נושם בבוקר כשפותחים חלון לא פחות מזיק מעשן סיגריות. עישון, כמו כול דבר אחר בחיים, הוא בסדר ולגיטימי כול עוד לא מתמכרים לו. כול עוד הוא במידה. אם החוק הסיני הוא נכון, אז כנראה רוצים לגרום לסינים לעשן סיגריות מקומיות ולא תוצרת חוץ. אבל קשה להתעלם מ"הבונוס" שהממשל הסיני מנסה להרוויח בדרך, והיא להרוג כמה אזרחים על הדרך.

GnomeBubble

New member
רק שים לב שאם נוריד את כל הציניות

החוק הזה (שכבר בוטל) לא באמת עודד עישון. הוא רק עודד את עובדי המחוז (שכנראה רובם ככולם ממילא מעשנים, כי ככה זה בסין
), לקנות סיגריות מתוצרת המחוז ולא מתוצרת זרה - וכל זה עם כסף של המדינה. סוג של חשיבה עקומה, אבל זה עדיין לא עידוד לעישון. גם לא כתוב בשום מקום בחוק שאתה חייב לעשן את הסיגריות שאתה קונה...

למעלה