דווקא מצאת פתרון די טוב: "טיפוסים סליזיים".
יש כאלה בכל עיר ובכל מקום, הם פשוט מתחבאים מתחת לחברה ה"נורמלית" של אנשים עובדים ורגילים, משטרה, חוק וסדר. תעיף את כל אלה, והנה לך עיר שמורכבת מ"טיפוסים סליזיים". כאלה יכולים לכלול זונות, מתנקשים בשכר, קבצנים-גנבים, כנופיות נוער מופרעות, אולי שוטרים מושחתים ואפילו סתם מוזרים, כמו האיש המשונה שמשוחח עם עמודי החשמל או הבחור שיושב על הספסל ונובח על העוברים ושבים. כל זה מוסיף לאווירה הביזארית וגורם לדמויות להתרחק מהאנשים באופן אוטומטי: אף-אחד לא ירצה להתקרב לכלב האנושי על הספסל, למשל. "איכסה, לך מפה, יא מוזר". דוגמא טובה היא אישה מבוגרת שחבר שלי סיפר לי עליה: היא ישבה על ספסל בפארק וכאשר הוא חלף על פניה היא התחילה לקלל ולמלמל בשפה לא מובנת, וברגע שהביט בה פתאום השתעלה בכבדות. כשהסתובב והמשיך שוב שמע אותה ממלמלת. התנהגויות משונות כאלה מיד יוצרות סלידה. חנויות מוזרות גם הן לא בעיה, אם זו עיר נמל: בחנויות העיר אפשר למכור כל מיני חפצים משונים שהביאו כל מיני ספנים מעבר לים ומכרו אותם לסוחרי העיר. יש אפילו דוגמאות טובות לחפצים כאלה בבית האפור, באורק. שלך, לא? העיר נשלטת על-ידי נסיך-סחר, כפי שקראת לזה: סוחר עשיר ומושחת שמשליט טרור על הסוחרים הקטנים יותר, שנאלצים לשלם לו מס כדי שלא ייפגע בחנויותיהם עם הבריונים שלו. כל אדם שינסה להתקומם כנגד הנסיך הזה יושתק על-ידי בריוני הנסיך, שמקבלים ממנו הרבה כסף, וזה מה שמחזיק אותם איתו. הם לא בני משפחה או חברים, אלא עוזרים לו מתוך תאוות בצע גרידא. אם כבר קראנו לו "נסיך" יש סיכוי שהוא אפילו יכתיר את עצמו לכזה, גם אם התקופה היא המאה ה-21 וכבר אין כל-כך הרבה בני אצולה ומלכים עם סמכויות משמעותיות. אולי אפילו יש לו "ארמון" שבו הוא מגדל תרנגולים ועל הקירות תלויות מבחוץ מסכות אליליות ומפחידות, בשביל היופי. כל בן-אדם נורמלי כבר ברח מהעיר הזאת והשאיר אותה בידי הפושעים. המדינה או המלך לא מתערבים בנעשה, כי המשטרה עוד שם כדי לטפל בעניינים. מה חבל שהיא משוחדת ומושחתת, ורבים משוטריה פועלים גם כשומרי הראש של הנסיך. אנשים שעצבנו אותו יכולים אפילו לחיות בביובים ולהסתתר מבלי לראות אור שמש במשך חודשים, אולי שנים. נערים פאנקיסטים עורכים "מופעי ונדליזם" שבהם הם מציגים לראווה את כישוריהם בהצתת ופיצוץ מכוניות, ניפוץ תחנות אוטובוס ושאר מעשי פראות שכאלה. העובדים הזרים, אם יש, עורכים קרבות זירה בין עבודה לעבודה ומרוויחים כך כסף מהצד, אותו הם מבזבזים אחר-כך על אלכוהול וזונות-בלתי-מתפשרות. אבל לא כדאי לך לעצבן אחת מאלה, כי בראש גילדת הזונות של העיר עומדת בחורה עצבנית שעלולה לעזור לך לא להרגיש עוד כאב בעזרת הסכין/אקדח/שוקר חשמלי שלה. שאר האנשים הם סתם נוכלים ורמאים שיחפשו לעשות קופה מהירה על הדמויות או סתם ינסו לפגוע בהם כדי לבזוז אותם. אלה סתם מלא רעיונות שאני זורק ואתה יכול להשתמש בהם. אני גם לא יודע באיזו שיטת משחק אתה משחק ובאיזו מערכה, אני לא יכול להיות יותר ספציפי. פרט קצת על זה ואני אנסה לעזור.