שחכתי לצייןעיר הבירה
איך אני מגיע לעיר הבירה בת"א? איזה קווים מגיעים לשם? תודה
כל האוטובוסים שמגיעים לכרמליתשחכתי לציין
זה נמצא בגן צ'רלס קלור ואני נמצא כבר בת"א (לא מגיע מחוץ לעיר)
תודה!כל האוטובוסים שמגיעים לכרמלית
ואם יש לידך תחנה קרובה של קו 25 אז הוא מביא אותך הכי קרוב. אבל גם מהכרמלית זה לא רחוק ברגל.
בבקשה. ונכון, גם קו 10 מגיע לשם.תודה!
בסוף מצאתי שגם קו 10 מגיע בדיוק למקום שוב תודה ארז
חברים יקרים שימו לב בבקשה !בבקשה. ונכון, גם קו 10 מגיע לשם.
אבל הוא לא נוסע לעיתים קרובות. העיקר שתהנה ואל תשתה יותר מידי
וסליחה אייל שעשיתי נצל"ש עליך...חברים יקרים שימו לב בבקשה !
תסתכלו בבקשה בלינק הזה. זה מה שאני מקבל כשאני רוצה לכתוב בפורום הזה בכינוי הרגיל שלי כשהאות S נמצאת משמאל לשם הפרטי. לאחר תקופה של שקט התחילו איתי היום שוב החוליגנים בפורום תעופה קלה. את ההתקפות שלהם לא מחקו. אבל ברגע שהגבתי מחקו את התגובה שלי וכנראה שבלית ברירה גם את המשמיצים. ועכשיו הנהלת תפוז חסמה אותי שוב בכינוי הרגיל שלי. אז נכנסתי לכאן רק כדי להגיד לכם שאין לי כח למשחקים שכאלה. זה פשוט נמאס לי ואני חושב שאפסיק בכלל להשתתף בפורומים של תפוז. כי לא יכול להיות שיהיו אפליות !!!
אינך חסום בפורום הזה ומעולם לאחברים יקרים שימו לב בבקשה !
תסתכלו בבקשה בלינק הזה. זה מה שאני מקבל כשאני רוצה לכתוב בפורום הזה בכינוי הרגיל שלי כשהאות S נמצאת משמאל לשם הפרטי. לאחר תקופה של שקט התחילו איתי היום שוב החוליגנים בפורום תעופה קלה. את ההתקפות שלהם לא מחקו. אבל ברגע שהגבתי מחקו את התגובה שלי וכנראה שבלית ברירה גם את המשמיצים. ועכשיו הנהלת תפוז חסמה אותי שוב בכינוי הרגיל שלי. אז נכנסתי לכאן רק כדי להגיד לכם שאין לי כח למשחקים שכאלה. זה פשוט נמאס לי ואני חושב שאפסיק בכלל להשתתף בפורומים של תפוז. כי לא יכול להיות שיהיו אפליות !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.