עיר בהפסקה??

gilka

New member
איך שכחתי

עברתי שוב על ההודעות שלך וראישי ששכחתי עוד כמה כינויים: -אידיוט -אפס מאופס -סטאלין אני בטוח שיש עוד. העיקר הוא שמבין שנינו אני הוא זה שיורד לכינויים אישיים.

danezeq

Member
ההודעה שלך נמחקה כי יצרת ריב

שלא נגמר, יש לי הרבה נסיון עם כותבים בפורום שנכנסים כדי להתפרק קצת. לכן, אני יודע מתי לעצור אותם. אגב, במקרה של השירשור הזה הייתי צריך לעצור אותך מזמן. מה לעשות שרק עכשיו חזרתי מהצבא (איזה בעסה לחזור ולראות את המריבות האלה בפורום
) אחרת הייתי מוחק לך את ההודעות מזמן. תעצור כאן, ותפסיק לריב עם אנשים.

gilka

New member
אותי?

מטיחים בי שאני נאצי וסטאלין ואתה עוד אומר שהיית צריך לעצור אותי! חוצפן! הנהלת הפורומים עוד תשמע מזה!

gilka

New member
עוד משהו

יצרתי ריב? אולי אתה מתכוון לזה שהעזתי, ברוב חוצפתי, להביע דיעה שלא תואמת את רוח "בואו נעריץ את עיריית תל אביב על זה שהיא מתעללת בתושביה". אולי כדאי שתלמדו לקבל דיעות של אחרים לפני שאתם הולכים ואומרים להם מה לעשות ברכוש שלהם.

danezeq

Member
שכחתם דבר אחד והכי חשוב:

לא רק התושבים קובעים. אלא משתמשי העיר קובעים לא פחות ולפעמים יותר. במקרה של ת"א, יותר. כיוון שהרבה יותר אנשים משתמשים בעיר (עובדים בה, מבלים בה...) מאשר גרים בה. ואם אנחנו מדברים על מרכז תל אביב, על אחת כמה וכמה. שם יותר מ80 אחוז מהפעילות היא מסחר. מיותר לציין שאת רוב הכסף עושה העיר ת"א במרכזה ע"י עסקים מסחר ומקומות בילוי. נוסף על כך, עיר עוברת שינויים (בעיר ת"א) ולכן איזורים שנחשבים היום מע"ר ואיזורי בילוי, היו בשנות ה30 איזורי מגורים איכותיים. לכן הדרישה לשקט אחרי חצות באיזורים האלה היום היא לא הגיונית לחלוטין. ואם בכל זאת אנחנו מדברים על הזכויות של התושבים, שני דברים: א. תושבים כמעט לא גרים ברחובות ראשיים, בטח לא משפחות. אף אחד לא ביקש להפוך איזורי מגורים שקטים בלב העיר לאיזורי בילוי. רק את הרחובות הראשיים והגדולים תשאירו לייעוד המסחר והבילוי. ב. ומי אמר שדרישות התושבים שווה אוטומטית ל"שקט אחרי 23 בערב"? תושבי תל אביב רוצים מן הסתם עיר שאפשר לבלות בה בכל שעה ביממה.

gilka

New member
נכון מאוד

עיר יכולה לעבור שינויים. כך, בדיוק כמו שהיא עברה שינויים מאז שנות השלושים והפכה מעיר ש"נרדמת" בלילה, ל"עיר ללא הפסקה", העיר יכולה לעבור גם שינויים בכיוון ההפוך, ולחזור חזרה להיות עיר שדואגת לתושביה לפני האנשים האחרים. והדבר הטוב ביותר בכל הסיפור הזה, הוא שלמרות כל האמרות שלך על כל האנשים ש"משתמשים" בעיר, אין לך, או להם, שום דבר לעשות בנידון.

דא

New member
תאמין לי, לא צריך לא להשתעמם, כל הז

ן, בכל מקום. כמו שנאמר לבן אונד לבן לאסן(לפי מנחה "קאברט"). אבל כנראה לא מספיקה החושניות, היום צריך מטרוסופרבינאריביזאריסקס, כי מה יעשה הזין לבדו.

reverse

New member
לא להאמין לכל מה שכתוב בעיתון

מדובר בתכנית האסטרטגית של תל אביב שיושבת כבר שנים באתר העיריה, ואיזה עיתונאי משועמם דלה אותה משם. הסר דאגה מלבך

danezeq

Member
התכנית הזאת היא לא חדשה?

וגם אם לא - תגובת העירייה הייתה שהיא מתכוונת ליישם אותה בקרוב מאוד, לפלחות כך היה כתוב בעיתון תל אביב של לפני שבועיים!

למעלה