אז בוא לא ניתן לעולים להצביע
הרי הם היגרו. אין להם שום זכות לקבוע איך יראה המקום בו הם חיים. מעניין, אבל למרות (ואולי בגלל) ההשוואות החוזרות ונשנות שלך לנאצים, אחרי כל הודעה שלך אני דוקא מרגיש שאתה דומה יותר ויותר לנאצים. בכל הודעה שאותה אתה רושם אתה מצליח "למחוק" עוד זכות יסוד של אנשים מסויימים. ודרך אגב, כמו שכבר כתבתי (ואתה התעלמת כמובן), המשפחה שלי "היגרה" לת"א בתחילת שנות השלושים. מה ששולל את כל הטיעון שלך: בשנות השלושים לא היו בת"א את חיי הלילה שיש בה היום. העיר היתה מבחינת חיי לילה יותר כמו פ"ת: יש, אבל שקטים ומינורים מאוד. לכן, לא אנחנו "התלבשנו" על חיי הלילה של העיר. חיי הלילה של העיר "התלבשו" עלינו. הייתי רוצה גם להסביר לך את מהות הדמוקרטיה, אבל גודל החור שקיים אצלך הוא כ"כ גדול שפשוט אין לי זמן. אז אני רק אגיד את הדבר הבא: בדמוקרטיה הציבור קובע. ואם ראש העיר עושה משהו שה אמור להיות מפני שזה מה שהתושבים רוצים, או לחליפין שזה הדבר הטוב ביותר לתושבים. לכן, למרות שאני לא ראש עיר יש לי זכות לקבוע איך יראו חיי בעיר הזאת. וזה גם מאוד מעניין שאתה יודע שכמות האנשים שחושבים כמוני בת"א היא מועטה. הרי מי יודע יותר על תושבי ת"א? מי שגר בה מאז שנולד, או אולי מי שג בשפלה ומגיע אליה אולי פעם בשבוע? התשובה ברורה. הבכי והצעקות שלך רק מצחיקים אותי. אתה גורם לי לבידור גדול. נ.ב. אני יורד לויכוח אישי ברגע שנגמרים הטיעונים? בוא נראה, עד עכשיו כינית אותי: -נאצי -בור -יצור -איפנטיל מי יורד כאן לכינויים אישיים? מעניין שאדון מנהל מחליט למחוק הודעה שלי כאשר אני כותב משפט נוראי ומחריד כמו "אני אצחק ואתם תבכו", אבל כשקוראים למשתמש נאצי זה לא מפריע לו. אני בהחלט מתכוון לפנות להנהלת הפורומים על כך. יום טוב.